Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Timi van msn ed?vegyél fel
Nyakat, master!

El akarok menni a tesztnapra, csak vidéken hagytam minden szerkómat a 7végén mocival együtt. Mi a kötelező, amit vinni kell?
Cobra 11
elöször 800 as utána 2000 es csiszolo papir, de szogoruan csak vizesen.
és utánna ha tudsz szerezni akkor szemcsés polirpaszta, és szebb lesz mint uj korában.

amúgy szép jó estit mindenkinek.
magának is kisasszony
Szép estét crossördögök ..giorgo amugy sztem probáld meg 2000-res csiszolopapírral...az jo ilyen karcokra
azt megoldjuk ti bécsin szoktatok menni?
hogyha erdőben megyünk, ott van egy gecinagy kijárt fal, ilyen 75 fokos kb de tudod ki menne fel rajta főleg hogy fákkal tarkított meg ilyesmik
Semmit nem tudok róla sajnos!
A tüzoltóink se tudnak azóta róla...
Remélem megúszta!
de van vmi ahogy megyünk a bécsin és vmi tüzépnél van vmi pálya még mittomén milyen gecidurva siratóval...azt vágjátok? csak hallottam róla itt 1 berges arctól
mit hallottál a suzukis sérült csávóról? siki
ja nemrossz csak van egy két rossz pontja most:S de jó a legtöbb része
hát a faszom se fog ott menni solymárra a bécsin.
Csobánkai nagy fos a solymárihoz képest!
Legalábbis szerintema solymári most nagyon jó lett! Igaz az egyik tulajszerűség szerint túl kemény...
naná amúgy xl az a legegyszerűbb ha úton kijössz! axi meg fasztudja! ha rókára nemmer felmenni akkor gecinek megy pályára? szóval nemértem
Müködik még a solymári supercross palya?
én is akarok menni pályára...csak nincs benzinem...majd 1x megyek veletek,csak hát kell pénz...de a csobánkai lőtér is megteszi...merre fele mentek solymárra?
az a gáz h a rókán nem mer fölmenni.. csak ott oldalt azon a nagyon lankadt cuccon
most kiakar jönni azzal a solymári pályára... kb...kb nemtudom hogy mit akar azzal
ma mentem axi rxével....bevette az 1est! de gyengébb mint az enyém jóval,pedig ugyanaz az áttétel,de mégis többet megy óra szerint... mentem az övével 60at mutatott az óra hát nem tom az enyém szentem akkor 40et mutathat jó esetben na majd 1x megyek mellette az enyémmel
cső Faisst nemjössz msn re?
szeva dagi, te hová valósi vagy???(tudom egyszer mondtad hogy itt a közelben de már elfelejtettem )
Kókára motocrossra jössz??? na léptem, majd később leszek
Üdv mindenkinek!

Igen még vagyok,most is motoros pecából jöttem.
Olvasgatni szoktam,írogatni kevésbé.
A tankom olyan 7-9L-es lehet,pontosan én sem tudom.
bazd rá a matricát,takarja el van ismerősömnek cr,az úgy tolja hogy a repedésekre matricát tesz és nem látszik