elöször 800 as utána 2000 es csiszolo papir, de szogoruan csak vizesen.
és utánna ha tudsz szerezni akkor szemcsés polirpaszta, és szebb lesz mint uj korában.
de van vmi ahogy megyünk a bécsin és vmi tüzépnél van vmi pálya még mittomén milyen gecidurva siratóval...azt vágjátok? csak hallottam róla itt 1 berges arctól
én is akarok menni pályára...csak nincs benzinem...majd 1x megyek veletek,csak hát kell pénz...de a csobánkai lőtér is megteszi...merre fele mentek solymárra?
ma mentem axi rxével....bevette az 1est! de gyengébb mint az enyém jóval,pedig ugyanaz az áttétel,de mégis többet megy óra szerint... mentem az övével 60at mutatott az óra hát nem tom az enyém szentem akkor 40et mutathat jó esetben na majd 1x megyek mellette az enyémmel
szeva dagi, te hová valósi vagy???(tudom egyszer mondtad hogy itt a közelben de már elfelejtettem )
Kókára motocrossra jössz??? na léptem, majd később leszek
El akarok menni a tesztnapra, csak vidéken hagytam minden szerkómat a 7végén mocival együtt. Mi a kötelező, amit vinni kell?
és utánna ha tudsz szerezni akkor szemcsés polirpaszta, és szebb lesz mint uj korában.
amúgy szép jó estit mindenkinek.
A tüzoltóink se tudnak azóta róla...
Remélem megúszta!
Legalábbis szerintema solymári most nagyon jó lett! Igaz az egyik tulajszerűség szerint túl kemény...
Kókára motocrossra jössz??? na léptem, majd később leszek
Igen még vagyok,most is motoros pecából jöttem.
Olvasgatni szoktam,írogatni kevésbé.
A tankom olyan 7-9L-es lehet,pontosan én sem tudom.