Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pannonnál hálózatfelügyelő vagyok, nem minden vasárnap, változó. Karácsony-szilveszter, minden.
Theograf te mit melózól,h minden vasárnap nyomod?
Nem volt szemüvege, meg nem is gravitáltak ennyire a cuccosok, de hasonló...
Csak az a fasz tud monitor előtt ülni, aki dolgozik

Ja, csimmám:http://shox.hu/webshop/termekfotok/oxtarcsizma.jpg
zoozee menyél mert nem készül ez a gas .F1 kinem szarja le ilyenkor tévé elöt ülni ilyen fasza idöbe.Igaz az is hülye aki a monitor elöt ül hihi .Na megyek is motorozni csátok.
Húúú, hátamról nincs kép, de amikor CZvel rámentem aszfaltra, azt azt hittem, hogy én vagyok a Jani, és mésem én voltam, akkor 90-ről 0-ra mínuszgyorsulás kis nyomot hagyott a hátamon
Motor egyik árokban, tankja a szemben levőben
Meg amikor az első kötést le kellett szedni. Úgy bele volt épülve a hátamba a géz, mint állat. Meg kemény volt, mit egy teknős páncélja. Persze amior utána kenegette a hátamat az ápolónéni ilyen mentholos kutyafaszával, akkor más is kemény lett, mert olyan jól simogatott, meg cuki kis muff volt
Neeeem, mondom, hogy Csájna
de lump geci vagyok nem akaródzik felállni a géptől
amúgy elszakad a bowden ha sokat 1kerekezel hosszúkat és ledobálod álló kereket 120-nál régebben eddig tartott a spirál a dr 350-en nekem is......aztán majd dobok képeket a hátamról meg a valagamról is mert volt mikor nem a spirál szakadt
rosszat irtam
Sanghaj-Kína
ez ,nem?
Formula1.2006.Chinese.Grand.Prix
ez a neve,nem?
Szóval ezt ne felejtsétek, ha ilyesmit csináltok.

Csájna, most megy az élő
Már én sem semmi baleset nem volt! innentől uncsi
Faxom, elb@sztam a km bowdenemet!
Átrak SM sárvédő, (sérültet le kellett adni a biztosítónak) és elfelejtettem rácsavarozni a bowdentartó pillenpátyot, majd ki, 1 kerék, ugrálás, minden, és egyszercsak beficcent a mazzag az agy meg a teló közé, és begyűrte. kvakvakvakvakkvaaanyád. Én voltam a péló.
te,most hol mennek?hol és meik pályán?mert fel kéne vennem viddeóra egy havernak,mert az nem ér rá megnézni,de nem akarom,ezért majd inkbb letöltöm netről
én sem nézzek F1 et
ha minden tökéletes nem szorulhat meg........feltéve ha van menetszél is...egyetlen dolog amit a japók nem adnak a motorhoz!!!!!!!!!
Cimbim vett egy TL-t. Kicsit megremegősödött a lábam, mikor kiprószáltam, nem vagyok 2k fölé szokva. brrr..
De faja nagyon. Pedig vastankos
na megyek mert le se szartok ...vagy hokiztok a forma 1-re ..majd ha motorral mennek én is azt teszem.... .........na szögelek kicsit ...mire visszajövök legyen teleírva topik!!!!
Háát, ezek nagy dolgok voltak megint!
Ajánlottak nekem bearing márkájú csapágyat, meg egy helmet márkájú sisakot! Szerintetek megvegyem?
Bár ez a piston márkájú piston is olyan lehet mint a békön szalonna(szalonna szalonna )

Bár jobb, mint a szép magyar nyelvben kialakult ökörségek:
Beton talpFA, műanyag üveg, műanyag vállFA, meg ilyen hülyeségek.

Zsótti, tényleg a fordulattól függ, hogy megszorul-e, csak annyira nem függ a sebességtől, hogy nincs hűtés.
ő az ügyfél