Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem értek husaberghez,szal bocs
ki van itt?
Hat a Husaberg nagyon brutal. Nekem eleg lenne a 450-es is...olyan nyomatek van benne, hogy karod kiszakad A kistestvere: CRF450, (talatam is egyet az aprok kozott szep feher felnivel), jovore tervezek egyet beszerezni a vasarnap delutanokra, meg hat az enduro gumi is szukseges lesz asszem. Bar nem tudom, mennyit fogok szervizre kolteni varosi hasznalat mellett (szelep allitas, olaj hetente?, dugo nyaranta ) Valakinek van tapsztalata?
grat
Én most vetem egy ilyet .Izadni aszt lehet benne eben egyetértek De jó különben.
aloha!
Semmitől se véd? a könyökön kívűl ugyanúgy véd mint a protektor, és még nem is izzadsz bele.
nemtom..án páncélt nem vennék..szeritnem semmitől se véd...max annyi hogy nem áll bele a tudőmbe a kormány
Csak páncélt?? nekem a páncél jobban bejön! de hát kinek a pap, kineka papné
ecer én is elmentem a pilisbe az ufós perotektoringbe csapatni...hát..soha többet...a tökömről is folyt a víz
már elegem van belőled....most szólsz h van ing olcsón,miután már megvettem,amikor jöttél ide nem szóltál...több húzásod nincs szóval psszt
de miért nem szóltál adtam volna egyet olcsón mert én már bedobtam a sarokba egy protektoringet
most elkunyizta keresztfiam de már mióta rendesen nyomul nem nagyon hordja ..de már mesélem hogy olyan mint amikor a nylonharisnya rátekeredne a nyakadra fíling mikor a mezt majdnem leszakítod magadról mert izzadsz mint állat ...persze nem utcán ahol van menetszél oda frankó!
ha komolyabbra fordul a motorozásod úgy is veszel majd egyet és akkor majd nem kell már sokat költened
bár egy rendes páncél inkább közel 30 forint
de amúgy nem rossz a cuccod
elvileg lesz egy két napos supercross verseny is..és a freestyle is benne lesz mint egy kis bemutató..
de nemtudom hogy masot mi van mert a supercrost kb fél éve mondta kökényesi hogy lesz meg azt hogy freestyle is lesz...most nemto mi van mert a supercrosst abszolúút nem reklámozzák
kösz! szentem is jó...főleg 20ért...mert annyiért csak páncélt lehet kapni
hát 1 ilyen mell vért van rajta,szóval az vmennyire kiterjed a kulcscsotnra szerintem nem szakad ha esek benne,marha jó anyagból van...nem hiszem hogy azért kerülne csak úgy 37be hogy utána vegyed a másikat 1 pár esést biztos kibír szakadás nélkül,én meg nem szoktam sokat hemperegni
Na holvagytok tereplovagok?
üdv!

nics rajta kulcscsont védő vagy csak én látok rosszul?
Xlzx marha fasza a protektorod de én maradok a vértnél!!
universalmotor.hu 2900 ér van szemcsi!ti mit tudtok október 28 ról?Freestyle lesz Pesten úgy néz ki hogy megyek