jól van nagymenőkém én leszarom a dolgaidat!ha ekkora arc vagy nézz egy kicsit magadba,h mire jutottál az életben!engem nem érdekelsz,ne írogass nekem! Ha meg gondod van gyere fel pestre és megbeszéljük! Ne arcnélkül erősködj,de ha gondolod akkor mi is szívesen leugrunk a cr-edért a bakonyba
nem mondtam ilyet,de az tény,h a 125 be a kissrácok indulnak 80cc után!max ha valaki 60kg akkor marad is ebben az osztályban!ha viszont te nem 60kg vagy akkor valamit selytet a felkészültségedről az,h 125 el mész!ami a magánügyed,mert azzal motorozol amivel csak akarsz engem nem érdekel,csak ne osztogass kérlek mert nem kamázom!nem vagyok én menő crossos rengetegen jobban nyomják de ha az ember beír valamit,h segítsen a srácoknak ha már 10 en éve motocrossozik akkor ne taláj már meg a szövegem kiforgatásával!
Én nem akarok belefolyni Zsolti+mx...de pl én is szeretem ha pörög a mocim...de már a 125-nem azt nyujtja amit szeretnék...persze non jól megy..meg nincs rá panaszom..de egy 4T..azért odavágosabb ..bár ez csak az én véleményem...jövőre remélem én is olyannal csapathatok
Akkor úgy mondom, h számomra élvezetesebb. nekem az tetszik ha pörög rendesen a motor, és a hangja is jobban tetszik mint a 4T-nek. de hát én csak egy 31éves marha vagyok, 15évesek számára kifejlesztett motoron.
hát próbálj ki egy 4t t és rájössz,h megint butaságot mondasz!125 2t vel úgy kell menni,h a gázt nem lehet elvenni soha!!!!!még ha fékezel,váltasz,kanyarodsz se!csak fék és kuplunggal játszhatsz nyél gáznál ha gyors akarsz lenni!4t sokkal nyomatékosabb,kvázi nem csak a profik élvezik vele a motorozást,mert nem gond ha később adsz gázt mert elindul egyből
CR-t nem leszólni:)
Ha tehetném és is WR el nyomnám...váááá majd eljön annak az ideje is!
Zsolti a béke..te meg tényleg ne szólogássál 1. nálad idősebb 2. tapasztaltabb embernek....és -Nem akarok senki oldalára állni,de akkor is most inkább nem hozzád húz a szívem
ENNYI!!
te kezdted a kóstolgatást...........
tudod nekem a motorozás hobbi. azért van 25ösöm mert ez tetszik.
sose állítottam, h jobban motorozom mint te amúgy.
lehet,h szerinted gyengeelméjű vagyok,de 31 évesen nem egy 15 éveseknek kifejlesztett cr125 ön vergődök düllőutakon és aki kicsit jártasabb a témában( nem azért mert beképzelt,hanem mert pár éve bassza a dolgot és talán megtanult egysmást ez idő alatt)azt meg leosztogatom!Ha meg kostolgatsz akkor gyere fel pestre(csak idetalálsz)még ha nem is tervezel mostanság jönni(ahhogyan írtad amikor a csizmámra jöttél volna)és megdumcsizzuk a dolgot! qrvára uncsi,h arcnélkül bekostolgatod az embert és közben meg a motocross topikban olyanokat kérdezel,amit a kissrácok is vágnak már!Ha nincs kess a csizmára akkor haladj tovább és ne arcozz velem légyszi,mert nem vagyok ehhez hozzászokva!
kinek a pap kinek a papné,kinek a 2t kinek a 4t a meg már teljesne mindegy hogy hány éves
jo estét!!!
fuuuuuuu de jot motoroztam!!!!!!!!!!!!
Ha tehetném és is WR el nyomnám...váááá majd eljön annak az ideje is!
Zsolti a béke..te meg tényleg ne szólogássál 1. nálad idősebb 2. tapasztaltabb embernek....és -Nem akarok senki oldalára állni,de akkor is most inkább nem hozzád húz a szívem
ENNYI!!
PIT BIKE TÉMA MIÉRT KUSSOL??? :
tudod nekem a motorozás hobbi. azért van 25ösöm mert ez tetszik.
sose állítottam, h jobban motorozom mint te amúgy.