Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán mert az a legjobb
haveromnak kell és cr nem jó. igazából nem tudom miért
nem
Sikerült beállítani a strong dc-t?
de még ez se tuti
Cr nem jó?
annyiért kár venni
nincs valakinek eladó yamaha yz je esetleg kx e vagy rm je 250k körül??? Pest megye előny!!!
Ha már úgy is beszélsz vele akkor nekem is kihozhatnátok egyet
jah szerelje más!

szelepet tuti állitani kell majd rajta de az nem nagy kunszt...

öszintén ennyi pénzel kihoznák egy uj k7 est

apával még megbeszélem
jól van csak vicceltem
tényleg légszűrőt ti ki szoktátok takarítani ???
Tényleg olyan mintha pozdorja lenne bevágva oda a blokkhz
különben azért néz ki úgy a blokkja mert tényleg otthon csinálták!!!
szevasztok !

az a VOR nagyon meleg gép lehet csak a blokkja olyan mintha otthon csinálták volna de
amúgy szerintem amatőr célra tuti frankó lehet ...főleg ennyi lecsóért........kár , hogy
az ilyen lovakon általában a vezethetőséget basszák el / nem annyira kifinomult mint egy befutott gép/
meg az indíthatósága/melegen mikor átfordulsz vele és megszívja magát és sáros csizmával földigérő nyelvvel a hónod alá érő berúgókarral már nem indítod be (azt még nem is néztem melyik oldalon van) /....meg az alkatrész katasztrófa biztos hozzá ...ha a huskynak nem sikerül akkor ennek annyira se !
de ha ezek nincsenek akkor én elmotoroznék vele mert amúgyilag disznónak tűnik a ló!
nem kérdéses hogy inkább ez mint a husky
Akkor már inkább a VOR
mármint ezen az oldalon a husky
Gratulálok! Ne bánd lesz sokkal jobb,ezt meg szerelje más!
nincs valakinek eladó yamaha yz je esetleg kx e vagy rm je 250k körül??? Pest megye előny!!!
EZ megéri ha nincs sok baja,és rendszámmal 1ütt kijön 550ből,szentem
üdv!!

eladtam a mocit

fáj a szivem érte és folyik a könnyem is

majd lesz másik.... remélem

amugy 305 ért vitték el....

videot csináltam rola gyors ha érdekel titeket felteszem
Már nem azért de a Kawa Suzui házasságnak már tavaly vége let asszem
Nya jó rég néztem meg a fórumot(3napja) ...nem győzök visszaolvasni...egyépként szép du-t Srácok!Mi ujság erre felé?
szia. xlzx ajánlott téged, remélem te leszel az aki tud nekem segiteni.
cagiva ügyben kéne beszélgetnünk picit. állitolag megadott neked egy monori számot, ahol esetleg cagiva alketrészek vannak. bontott supercity.
kérlek , ha tudod add meg nekem a számát, vagy a cimét, hátha el tudom érni, mert kéne egy kis segitség blokk ügyben.
mindettöl függetlenül, ha esetleg te is tudsz valakit, aki tud segiteni, kérlek irj.
gondom a következő cagiva primám van, csak nincs meg benne az 1-3-5. azt kéne valahogy potolnom. köszi Laci
Urak,

Segítsetek!! El kellene adni a gépemett: CR 125, 98-as.
Ár 425.000 HUF
Eddig magasabb volt az ár, mert nem volt sürgős, most meg itt van az utód ( RMZ )

Ezen a linken van kép:
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

Hali
Mihu