Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs vkinek 1 eladó cross szemüvege?
jahh..
Nálam úgy kezdődött, hogy töltés ohne. Oké, széthúz fesszab előtti csati, nincs csak 2 fázis. Generátor ki, megsülve 1 tekercs. Újrateker(kb 8.ember vállalta el, 12kavicsért). Vissza, mind a 3 fázis megy, állat. Összedug, semmi. Most fesszab. csere, valszeg az égette el a generátort is.
jo elszakad de ha elszakad arra kell gondolni ha nem lett volna akkor a borod szakadt volna akkor meg megeri a penz. Asszem nekem is feszabajzoval van a gond mar a 3. egom amit kb 2 honap alatt kiment. Fasz kivan mar hogy mindig bonthatom le a fejidomot...
Most már hamar besötétedik.. Hogyha már rajta a lámpa, nekem világítson is...
Csak akkor, ha messzire akarsz menni.
az is kell a motorhoz?
Sztem, ha esel ezzel, akkor elszakad!
Ahha, az faja. Én rendeltem vagy 8 dolgot két részletben küldik el, azt mondta.. amit még nem adott fel abban nekem is van fesz.szabályzó...akkor úgy néz ki várhatok még egy ideig..
Jó napot, erős nyakat!

Én a Motormanntól kb 1 hónapja rendeltem fesszabályzót, de még az sem jött meg, az a baj, hogy még hozzájuk sem...
csak nincs a lábán korcsolya
jo téma a légszürö???
Ugy kell kiprobalni hogy esel egyet direkt :P Amugy jegkorong protektor hasonlo...
Vagy benyelte a posta? Nemis vicces..
Hai! Nemtudja valaki hogy, hogyan kell légszűrőt takarítani??? Nemis..
Vagy azt hogy a motormanntól múlthéten szerdán feladták a csomagom..és még nem érkezett meg.. ez normális dolog????
még nincs mez majd lesz
ne legyé má te is ilyen hülye fasz....legalább egy mezt vegyél fel rá mert ez igy elég gázos szerintem
amugy gecizsír a protektoR
nah marha kényelmes és jó is az ing ma kipróbáltam
én is simán vennék hondát. Én majd tavasszal veszek 1 125 ös yz t. Pénzem van rá de addig minek. Jön a a tél. Addig endurozok.
én azon töltök le
250+a csizmád
r.zsolti te betudod állitani? 250 ért én is megvenném a tiéd
null ezt az oldalt nézzed meg mx!!!
az enyém nem eladó!!!!
a tied eladó? szép motor mennyibe van?