jahh..
Nálam úgy kezdődött, hogy töltés ohne. Oké, széthúz fesszab előtti csati, nincs csak 2 fázis. Generátor ki, megsülve 1 tekercs. Újrateker(kb 8.ember vállalta el, 12kavicsért). Vissza, mind a 3 fázis megy, állat. Összedug, semmi. Most fesszab. csere, valszeg az égette el a generátort is.
jo elszakad de ha elszakad arra kell gondolni ha nem lett volna akkor a borod szakadt volna akkor meg megeri a penz. Asszem nekem is feszabajzoval van a gond mar a 3. egom amit kb 2 honap alatt kiment. Fasz kivan mar hogy mindig bonthatom le a fejidomot...
Ahha, az faja. Én rendeltem vagy 8 dolgot két részletben küldik el, azt mondta.. amit még nem adott fel abban nekem is van fesz.szabályzó...akkor úgy néz ki várhatok még egy ideig..
Hai! Nemtudja valaki hogy, hogyan kell légszűrőt takarítani??? Nemis..
Vagy azt hogy a motormanntól múlthéten szerdán feladták a csomagom..és még nem érkezett meg.. ez normális dolog????
Nálam úgy kezdődött, hogy töltés ohne. Oké, széthúz fesszab előtti csati, nincs csak 2 fázis. Generátor ki, megsülve 1 tekercs. Újrateker(kb 8.ember vállalta el, 12kavicsért). Vissza, mind a 3 fázis megy, állat. Összedug, semmi. Most fesszab. csere, valszeg az égette el a generátort is.
Én a Motormanntól kb 1 hónapja rendeltem fesszabályzót, de még az sem jött meg, az a baj, hogy még hozzájuk sem...
Vagy azt hogy a motormanntól múlthéten szerdán feladták a csomagom..és még nem érkezett meg.. ez normális dolog????
amugy gecizsír a protektoR
www.blikk.hu/Stream_player_ind...
250+a csizmád