Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oks, má rájöttem, nem tudtam edig, csak aszitem hogy amit olvastam egy hirdetésbe az azt jelenti hogya dugo márkáját is oda irta..."új dugattyú(piston)..." aszittem....
Voltunk meglesni egy Honda CRM-et....nagy a bizonytalaság....most lett elvileg furva meg dugozva, namost ha furva lett akkor perselyezve is mer elvileg nicasilos....kérdés hogy jól lett e megcsinálva, vagy csak hopp eladásra, Gyuri szerint majnem ugy megy mint az eriksze, DT-hez képest kurvajó 7-8ezernél ugy megindul hogy király, hangjába nincs furcsa, de arra a kérdésre hogy mien olajat rakott bele, aszonta hogy sima ásványit
Vélemény?
A PISTON az egy dugattyú márka is .... A legolcsóbb és legszarabb minőségű.
szevasztok !

nyugodtan pörgetheted a szúnyogot /huszonöcsit //mikor is csak csutkán járnak vele mindig kívétel nélkül azért is teszik így mert csak ott működik/ott van paci/, ha nem ott baj van vagy kirándulás esete tóth marival forog fenn....de oda jó a robogó is!........./ mert ha jó az bírja /honnan tudja hogy hatodikban vagyok be kell állnom !?...hú már ennyi az idő 32 másodperce pörgök itt az ideje az öngyilkosságnak...beállok a gecibe ....a piston az meg azt jelenti dugattyú/angélusul/ ....a kérdés , hogy milyen piston?...........prox...wiseco.....srs....wössner....art.... vertex....mahle...je....hogy csak egy pár pistont/dugót/ említsek!!
kész a kis rx...votlam vele motorozni,elfáradtam 35km-t mentem,olyanokat lehet vele dönteni kééész,kurva jó mert alacsony és nagyon letom tenni,mert a nagy súlyához vagyok szokva! de szar az első felnim:S nincs valakinek eladó 21es felni? 1,60as van benne vmi ehhez hasonló kellene,olcsón!
aszt szeretnék kx-et igen 250 mert én nagyon megvagyok vele elégedve.
A PISTON jó márkának számit?(dugyattyu) fontos lenne, köszi!
és mi lesz? kx250?
Nekem 125cmm kx van de hisz ezt tudjátok.Én szoktam meni minden holl vele de pályán bisztos nemigen kell felkapcsolni 6-ba .de még mezei uton sem igen mondjuk én felszoktam .De egykét másodpercig van majdnem nyélen.Szerintem ez csak akor igaz ha felrakod bakra és nyélen hoznád neki 1 percig.De ez meg hülyeség tehát miért csinálná eszt bár ki.Egy 60-70kg embernek böven elég egy 125cmm aszt sem tudja igen kihasználni.Én csak azért akarok venni 250cmm mert nem vagyok 70kg-os .De aki nem nyomja profi modon anak elég meg bisztos hogy nem sül meg.
vagy 5
ha pályán akarsz menni ugyse fogsz 6.-ban menni nem?
sztem nem,me nézd meg a versenyeket,azon mindig csutkát huznak...de az igaz,hogy nem utolsoban.....
nemtom....lehet,hogy megragfad,de nem 8 mp alatt,hanem sztem 30-40 alatt
vagy nemtom
üdv!

nos ojat halottam h a 125 s cross nak pl egy cr vagy kx... nem szabad az utolsó sebességfokozatban 7 -8 sec nél tovább csutkát huzni mert megszorul..igaz ez
meg h 15-20 üzi oránként dugó gyürő csapszeg?
tegnap nagyon gondolkoztam h 125 2T crosst veszek és csak 7végente pályán nyomulok de este monta a haver h mit halott és kicsit ledöbbentem...
na mivan gyerekek?
ja,meg ittvan csanaki is,de őis csak msn en
faisst meg suzukimaster meg msn en van csak
ok
akkor eddig hárman
Laci,Józsi,meg én
ja ittvagyok, csak olvasgatok....
köszi,de ezt nem nekem kelett volna megköszönnöm

van itt valaki rajtunk kivül?
Részvét
jól indult a nap,de már nagyon szar lett
egyik barátomnak meghalt az apja