Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aszem osztrák
HY mindenkinek!!!!! Ez a FOS Idő... semmit nme lehet csináni még itt Tatán sem...
Deh mind 1 Majd ha Haza megyek A CSanakiékkal....... nah pá
Vélemény akarok KTM EXC 250cmm milyen motor?
Sziasztok hogy vagytok ??szelles napon semire nem jo ez a nap igaz nekem mind1 mandulamat kivetek fajdalom minden napom,
Nem jötem haza csak ugy vagyok mint te rárá nézek a gépre meg melozom hihi
ki korán kel aranyat lel ja sok boldogságot a párnak
szeva laca te már meg is jöttél a melóból???
ja és gratula az új géphez használd egészséggel és sok boldogságot az ifjú párnak!
jó reggelt !szevasztok! aloha!
csak benéztem olvasni...meg itt vagyok néha rátok nézek de most behavaztam magam melóval így nem nagyon bírok firkálni ....de azért elovasom naponta , hogy hol tart a tudomány !
addig is jó motorozást !!!!!
faisst a versenyt szervezd mint állat ....neked motor mikor készül el?
na lépek melózni kicsit
Jó regelt
16 vok amugy

bye all
sztem most is meek a öszi szünetbe na meek most
alszok egyet madj hnap a többit vagy majd msn na csá
én is nyerlucz vagyok csak még nem jöttem ráh h ő h lett nyerlucz mivel az én papám is az és a mamám meg lingurár és az ő mamája és a papája is lingurár de 2 különm famili meg aztán az anyja vmi nyerlucz cal keveredett össze nem értem nagy a család....
nagy spanod a tomi gyerek? ott voltál tavaly az esküvőjén??
láttad már a kis fiát? és a jancsikáét?
És te hány éves vagy? Nem jársz Vadkerten?
jaj tényleg a kis nyerluccal kevertem Ő lakik a sarki házban. na őt ismerem. a Többit max látásból..., szerintem nem az én korosztályom..hány évesek?
ez kinek?
orczy utcában lakik a könyvtárral szemben lévő utca az anyja fodrász a tünde
meg a bogdán tomi is rokon meg a rohoska ildi a nyerlucz tomi a nyerlucz jancsi meg még van egy pár
Sarki házban lakik? Hány éves? Olyan ismerős a neve....
vagyis csak 7 végente van otthon
Soltvadkerti vagyok, csak hétközben Kecskeméten dolgozom - lakom. Hétvégente járok haza Vadkertre.
egyik ismerősé volt az a motor...
hát..ha meg lett csinálva ok..de ha ugy vetted ahogy akkor láttam...akkor hülye vagy
Szintén grat. Siki mester!!
Ahhoz képest amiket mondanak, egész türhető...
Na de mosmá télleg megyek....
Aszzem 45eFt-ot csengettem be..
legalább nálad van mostmár