jó reggelt lányok & fiúk!
én nem nézem f1-et mert munkám összetorlódott és ma is dolgoznom kell kicsit ma készül 25-ös gas gas
nagynehezen megjöttek alkatrészek...kívételesen most nem a gasgas tehet róla...kb. két hónapja áll a gép
amúgy zsír lesz remélem.......már amennyire zsír lehet de jó kis motor amúgy viccet félretéve.. már a 25 ös endúrókhoz képest!...ez kerül beszerelésre
tök mind1, nem érted hogy miről van szó! nem itt kell karakterharcolni, hanem ha valami probláma van akkor taltok...pálya és meglátjátok! és ha valaki tizenévekóta motorozik azt nem nagyon kénbe fikázni, hogy ajj de hülye vagy hozzá! mert a hozzáállásodból ez jön le! ilyen hülyeségekre megy a fórum! vannak értelmes emberek értelmes hozzászólásokkal, most nem azt mondom hogy gyökér vagy ment nemtudom, de ezt akkor se itt lécci!
összemerem/össze merem/!ha az igekötő az ige elött áll akkor egybeírjuk inteligens barátunk!ja meg azt is megtanultam,h tudjam,hogy kivel mit tehetek meg! Fújd fel a kerekeket és mosd ki a légszűrőt/tudod,az ülés alatt van/mert jövünk
itt csak te képzeled magad negymenőnek. hogy mire jutottam az életben, simán össze merem veled hasonlítani. látom az intelligens probléma rendezést helyezed előtérbe
én nem nézem f1-et mert munkám összetorlódott és ma is dolgoznom kell kicsit ma készül 25-ös gas gas
nagynehezen megjöttek alkatrészek...kívételesen most nem a gasgas tehet róla...kb. két hónapja áll a gép
amúgy zsír lesz remélem.......már amennyire zsír lehet de jó kis motor amúgy viccet félretéve.. már a 25 ös endúrókhoz képest!...ez kerül beszerelésre