Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerelő a blokkban semmit nem talált volna,mert midnen új volt benne...amúgy meg ezeknél a motoroknál ált 1 dolog számít kurva sokat...RENDSZÁM. meg nem mind1 hogy csak 1 160as henger van rábaszva mondjuk rendszer nélkül...az meg a másik(láttam már olyat is) hogy 28as karbihoz tették a 160as hengert...szarabbul ment mint a 125össel,nem kapott elég naftát....
abban viszon én is egyetértek hogy kifaszt érdekel az idom és a km óra motor jó ennyi elég és azért nézzen ki valahogy....
vega
ismered te egyáltalán kishapsit???
nálam sokat számít az első benyomás és hát nem volt jóó annál a mocinál.....előtte számos rx-et meglestem,volt közte ugyanolyan 160-as is 230k-ért és annaka hangja hibátlan volt gondolok ott a blokra....a bátyádé meg bereget össze vissza....a féktárcsára vissztérve tudod az ilyen sok kis dologból jön ösze a nagy számla a javításkor és kitudaj hogy a szerelőm mit talált volna a blokban
Aki ezt megértette az valamit nagyon tud
Na azt én is útáló mikor a legkisebb karcokba beleköt valaki....
Meg hogy a tanknál mér csak egy oldalt van idom...Olyan ronda így stb...(mondta ezt egy derbi sendás srác, aztán mikor elindultunk akkor meglepődött....)
1szó mint 100 akit komolyan érdekel egy motor, az nem a 3db karc miatt nem fogja megvenni!
volt az a roli gyerek....hozzám el se jött anno...kis gyökér,az is hallottam(mesélte bratyód) hogy minden karcot fikázott,kis buzi
amúg ymeg úgy mellékesen, oktober 15-én, reggel kilenctől, KTM tesztnap a tököli reptéren. aki gondolja jöjjön el. ha más nem megnézni a 2007 es sárkányokat.

YAAAAA míg el nem felejtem, FAISST megnéztem a 640 es adventurert, 2005-ös 1.59 millio az ára, és amlékeik szerint 25.000 km van benne. Hitelezhető, és szerintem engednek is az árból, ha komoly érdeklödő vagy.
1. elvitték az rx et.
2. fél perces járatás alatt nem tom hoyg tudtad megállapitani a motor hangját, mikor azt se vártad meg hogy bemelegedjen. Én nem voltam kint csak halgattam bentről.
3. igaz hogy repedt az első tárcsa, de azért volt aniy a motor amenyi.
az a baj hogy a tifajta emberetek, azt nézi hogy hogyan tud villantani a haverok előt a motorral, nem azt hoyg mi relylik a motorban., annak a motornak a belseje a lényeg, mert nem találsz mégegy olyan rx et a környéken, emiben öszeségben 160 as henger, arow rendszer, röviditett váltosor van.
azzal a motorral a cr125 öt mint a szart odatettem.
de normális gyerekhez került, elköt megnézte, kiprobálta és máris tette a futóra.
sokan voltak megnézni, és mindegyik, taknyos azt kifopgásolta, hoyg karcos az idom, nem müködik a kilométerora, stb. KI A FASZOM KIVÁNCSI ARRA HOGY HÁNY KM MENT??? senki. a lényeg hoyg legyen nafta a tankba.
hát nem tom,amikor én láttam akkor nem volt olyan rossz... Gábor elvileg rendbe rakta a motort...mondjuk az arrow rendszer hangja nekem sem tetszett a legjobban,enyém az jóval pattogósabb volt anno,még az előző rx a mostani meg egyenesen kurva jó...főleg most hogy új gyapot van benne,geci jó hangja van
óóó azt már láttam,kipróbáltam!Hát ha nem haragszotok meg sztem elég vacak....a motornak érdekes hangja van,az első féktárcsa törött a hátsóban meg 8-as van....bocs hohy itt rontom az üzletet de ez van
igen.
Nem találtam semmit,de lehet hogy én vagyok a béna!! Százhalombattaira gondolsz???
hasznaltauto.hu és 249 ezerért van fönt asszem
őőőő holvan a hirdetés???
rendszámosat is tudok,kishapsi bátyjáé....brutál kis szörny,ha még meg van...ott a hírdetés,hívd föl hogy meg van e még..
idáig 2t motorokról beszéltünk úgy gondolom...
160-as(má hogy belene kössetek)
És ha rendszámost kellene akkor tudsz valamit??egyébként milyen az a 260 vas?
de az nem enduro.. Egy futár azt mondta nekem akinek mellesleg 1szerre 4 motorja van mind a 4 yamaha. Napi 400Km. Egy jól összerakott yamahához 200 000 km alatt nem kel hozzányúlni
nézz be az nsr topicba hiába japán a gép mégis van vmi baja mindig
a kettőnek köze nincs egymáshoz. Olasz az olasz
kösz gerle
én is ugyanezeket veszem meg jövö 7en rmc nél inget parilla meg w2 csimma