Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ő is csak 7végente van ott..a lingurár dáni sztem ismered tuti
Kösz kollega!
Képet majd rakok holnap vmikor!
Hát őőőő töbebé let megvevődve mint gondoltunk volna, na nembaj idén mindenkineka Jézuskája pénzt hoz
Akkor vmenyit visza tok adni, aztán jövö nyáron kicsit több meló mint idén...
Na mára megyek, ja és amugyis majd lehet hogy csak hétvégén rakok képet, mert még kell egy-két matrica:P
tudom,azért kérdeztem
grat
kép?
menyiért vetted?
Nézd meg az adatlapom, de pssszt titok!
Siki,lett CRM ed?
asszem 40 vagy 60
Zozi te bács megyében hol laksz?
És mennyi magyar pénzt kértek tőletek?
Visszakerült a gép 1hónap pihi volt csak
Elárulhatnád ki a Te rokonod?
Látni nem láttam...de én ritkán vagyok Vadkerten, leginkább csak hétvégén. Hétközben Kecsón lakom.
nekem teljes festés.....átnézése a gépnek, 1-2 dolog cseréje...még mindíg havernál van tuningon ...majd jövőre veszek másik verdát
Helyeeees!

És neked lesz téli felújítás, vagy inkább csere?
hogyne tudnám...erős nyakat mi?!!!
Jó estét, a többit meg tudod!
Jó estét srácok!!!
van számodra 1 cuccos ha még meg van....excel felni gumival,tárcsával...06-77/423-881 asszem 60at mondott a 2 kerékre...de lehet h félre értettem és 1 kerül annyiba,de amúgy elképzelhető mert kintről hoz cuccokat KURVA OLCSÓN. na sok sikert!
Miféle téli felújításra?????

Télen is motorozok, nincs idő, se szükség felújításra.
Kökényt?
Szastok! még1 szer kérdem amit tegnap hogy a vázvédő ami asszem alu az nem basztatja a csizma oldalát szten nem de jobb megkérdezni mert még a héten lehet rendelek!!
Ha jól tudom spy teneked is kx van nem?Az enyém nem torpan meg egyál talán.Talán gyenge .
hm feljelentés? moindj már erröl többet mert érdekelne a dolog
amugy nemtom h mi lehet az a 5-6 s váltás
valami ilyesmi lehet
5niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-6ühm niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hy
mizu,voltam ma csapatni de csak 1orácskára nagyon fasza volt,felis jelentett valami buzi szopjon le na mind1.
Egy kérdés:ha tépek a mocival 5böl váltok 6ba megtorpan egy picit ,utánna huzz faszán
mi okozhatja ezt
mármint a rokon