Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem jobban néz ki mint a drz
na mind1
az egy emberke
mi hogy? kishapsi? nem értem
Mer eccerüen ránézek és nem, nem tom meg mondani hogy miért, de nem....
nemteccik?mé?
gondolom rendszámoztatható lesz
vagy nemtom
Akó se tecik!
És ez nem lesz rendszámoztatható, vagy itt még nincs rajta a sok fölösleges cucc?
gyóóó ultra mega brutál!!

a drz 450 re kivi leszek de az rmz butitott lesz ugytom..
ja meg meg annyi hogy multkor jol megtrefalt a vizes fu. jottem lefele zold fu volt csak elsovel fekeztem es az meg megcsuszott aztan kicsit eldoltem nem volt egyszeru kirangatni a labam a gep alol de vegulis sikerult kis karcolas lett csak gepnek megse kottyant. Amugy lefele szerintem nehezebb mint fel...
Ja a kacsa aranyos srác őt is a Grill edzette
jaja..hegytetőn én is szeretek szmókolni...legalább lefelé viccesebb az út
szoval hetvegen nem tudtam csapatni mert elittam a benzire es az olajra felretett penzem viszont olajat csereltem a gepben ami jo meg en is kimostam a legszurot lancot lefujtam stb... de ettol meg ures maradt a tank Sebaly holnap mar tudok tankolni es aztan kimegyek kicsit az erdobe meg dombra maszni...az utobbi a kedvencem. Akar a teton egy kis fustot is lehet szivni
hapsié lejebb van
énis ezt néztem
te nem veletlenul kis hapsi vagy?
ádi
tarjánban van egy fószer hivd föl, neki fix hogy lesznek kerekei, ha nem akkor hoz be neked.
szatyina:06-20/311-76-14.
amúgy én , 80 nál vertem telibe egy suzukit hátulról, és csapodtam neki a szemből 30-al érkező kamion oldalának, meg a pótkeréknek, ugyhogy tudom mien érzés ez.
meg mikor fekszel az ágyban és mullik a fájdalomcsillapitó hatása, na az még szarabb.
vagy mikor látod hogy hogy is néz ki a motorod.

ERRE
postán vagy furárral tud küldeni? Bpi vagyok
lécci szavazzatok erre 5 össel
www.sportmotor.hu/motoros_vide...
ádibá mire írtad?? levok kicsit maradva:S
milyen az áttételed?
de van egy enyhe 8as az eslőben szal még nemtudtam megnéni...de ha nem lenne akkor sem egyszerű óra nélkül
az szép. neked is szerencséd hogy megúsztad.
kb
130-140 biztos
rókán voltatok.... mennyit megy végre kb az exc?