ja meg meg annyi hogy multkor jol megtrefalt a vizes fu. jottem lefele zold fu volt csak elsovel fekeztem es az meg megcsuszott aztan kicsit eldoltem nem volt egyszeru kirangatni a labam a gep alol de vegulis sikerult kis karcolas lett csak gepnek megse kottyant. Amugy lefele szerintem nehezebb mint fel...
szoval hetvegen nem tudtam csapatni mert elittam a benzire es az olajra felretett penzem viszont olajat csereltem a gepben ami jo meg en is kimostam a legszurot lancot lefujtam stb... de ettol meg ures maradt a tank Sebaly holnap mar tudok tankolni es aztan kimegyek kicsit az erdobe meg dombra maszni...az utobbi a kedvencem. Akar a teton egy kis fustot is lehet szivni
ádi
tarjánban van egy fószer hivd föl, neki fix hogy lesznek kerekei, ha nem akkor hoz be neked.
szatyina:06-20/311-76-14.
amúgy én , 80 nál vertem telibe egy suzukit hátulról, és csapodtam neki a szemből 30-al érkező kamion oldalának, meg a pótkeréknek, ugyhogy tudom mien érzés ez.
meg mikor fekszel az ágyban és mullik a fájdalomcsillapitó hatása, na az még szarabb.
vagy mikor látod hogy hogy is néz ki a motorod.
na mind1