Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is vettem protektor inget(25.ropi ami az rmcmotoron van) meg csizmát rendeltem w2 a parillárol és holnap megyek a bukoért meg szemcsiért
üdv! gyuri grat! használd egészséggel

meg van vkinek az mx vs atv? hogyan lehetne neten keresztül játszani??
csak jobban tudom mennyire szervízigényes...saját tapasztalatból...már volt 4 kis rxem és 2 nagy... most van 1 nagy és 1 kicsi is és nem kell hozzájuk nagy tudomány,szentem olyanok mint a japán gépek...
figy az apriliát nem ajánlom. 1 részt sok vele a gond (SZERVÍZIGÉNYES) és az inkább versenyenduro. Forgalmoba inkább a DT. És hidd el a Dt vel is lehet állatkodni
vatera
és te ezt honnan vetted?
Nem a profisággal van itt a gond,meg ne sértődj be csak úgyéreztem ez már lerágott csont!1000szer leírta már mindenki a véleményét minek 1001szer is? vagy eddig csak ugy irogatásból lett kérdezve,most,h aktuális ujra kérded?akkor eddig minek kérdeztétek? nem béntok senkit csak úgy éreztem,h csak kérdezgetik az embereket,de sok értelme nincs az is ezt bizonyítja,h 1000 szermegkérditek uazt!nézd vissza,hányszor fejtették ki a témát
kösz amúgy tök zsír állapotú,télleg kb 5x használt...
grat!!!!
meg van a protektor ing...KIRÁLY
enm lehet=nem lehetek
azt a katonai térképet valaki linkelje csak be nékem.
aloha
mx77 én enm lehet olyan csucs profi mint te ha egyszer kezdö vagyok akkor kezdö vagyok,de nem gondoltam volna,hogy egy kicsit értetlenkedtem és ez lesz a téma
na de mindegy
mit találtam az Yz re:link itt érdemes körül néznilink
Sajnos igazat kell adjak neked Tényleg eléggé lapos sajnos az endurocross topic! Kicsit lendítsétek fel srácok,ne csak az álandó parával gyertek elő minden nap:/légszűrő,2t oil,guminyomás...../
en is megneztem ezeket a katonai terkepeket nem tudom hogyan jutottatok hozza de ez szerintem ez igy nem a legjobb dolog hogy fentvan a neten rajta van az atomeromu, olajlerakatok, viztarozok villamosa elasztok stb...
Sztem meg ez odavágja mind2 őt:
szasztok
visszaolvasgattam sajnos nagy szar lett a topik kéne csinálni egy endurotopikot ahol nem csak a cross van bár az se rossz
csak a marhaság van
régebben rendesen jó viták voltak meg okos dolgok is! már az emberek is elmentek valahova máshová
tényleg nincs valahol enduro forum ahol tényleg endurózásról van szó ? vagy a zoozee-ék már ott vannak csak nekem nem szóltok?? szóljatok lécci
faisst te legalább csináltál egy jó kis honlapot.király a cuccos
vagy még írhatnátok ide is jó dolgokat mert tényleg kula lett a színvonal
EZ figyelemre méltó nem? 78ló 1 xrhez...sm szettel és nem is olyan rossz az ára.
ha nem rendszámos kell akkor van 250ért 160as rx...
ajánlottak most egy honda mtxet 89es és 230! drágálom a vasat! érdekel valami erős de szép mutatós!
nem Rájöttem. ma egy kicsit nehézkes a felfogásom... nem sokat aludtam. De őt is eécsapták elég szépen..rokonlélek
ajánlat: yamaha DT 125R esetleg Honda Crm. de ha nem akarsz sokat szerelőhöz járni akokr a yamaha
Üdv.
látom értesz az emberkékhez is nem csak a mocikhoz!
Kérdés??: 150ig van jogsim és van 200-250ezer forintom! endúrót akarok venni és eddig csak simsonnal jáártam vag yegy gyorsaságival ami a haveromé! Mit ajánlasz? mvárosba kell nagyrészt de állatkodni is jó lenne terepen! h atudsz segíts kérlek! shabika@citromail.hu
nem az vok