Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek ez szétbaszná a csizmám szélét mármint a színét mert gondolom az oldalát azé nem link
de ilyen
Csak ez sárga az meg piros, mielött valaki beleköt
Ez nem olyan mint Gyuri protektor inge?
Okés
Ja, megyek, csak minden védő cuccom vidéken, de lehet, h lecsúszok akkor érte. Csak azt akartam megtudni, hogy esetleg lesz-e a helyszínen véletkenül 1 rend cucc amit kölcsön lehet venni. Mindegy, elmegyek inkább érte.
ja siki
az ott van
Kösz, egyértelműsödött a dolog...
Jócakkát anak aki má megyen elfele
Jó éjt motorosok
Jó napot, erős nyakat!

Régebben én is nyilatkoztam róla, hogy nem ajánlott szerintem, legalábbis amióta MTX-em megnyerte a motorgenerált a civattyú miatt, azóta úútálom és kikötöm ha tehetem.
Ja az valóban elég tré, attól roszabb már csak az amikor ki is mondod...
Az a kép ami alá az van irva hogy a solymári pályánál, az a pálya bejáratánál van nem? Mámint ott ahol két léc szerűség van egymásba csusztatva...
amúgy énis szoktam így az a legszarabb amikor beszéd közben jön, és már éppenhogy ki tudom javítani
Csak elirta, amugymeg szinte mind1 ez nálam kedv függő hogy hogy mondom
paráznák??
Kösz!
Aszem az lesz hogy kikötöm...Inkább a tankba keverem, nem túl nagy plusz...
Én nem igen biznák bisztos paráznák.Elmegy a szivatyu asztán hali a gépezetnek
inkább keverd a tanka...egyszer kell hogy vmi gond legyen és kész a baj! főleg ebben az endúrós crossos, crossos stílusban
Ti mennyire bíztok a különoljazóban? Namárakinek van olyan...
Én is a magam örömére motorozom de azért mindig mérték az időket a haverok mindenkinek fejlődni csak ugylehet ja az endueo az klassz
Csátok embörök!!Fasza motoros hétvége volt:Pénteken legelőn cspattam 1órácskát Szombaton Nyeregesi cross pálya 2-2és fél óra (Elfáradtunk Cr es haverral mint a szar)Vasárnap meg Endúró:Mógyorósbánya,Nyerges,Napraforgóföld,szántás,meg gecisok por
Hali.Fogalmam sincs soha nem mértem még. Magam örömére szeretek motorozni. többen mondták már hogy induljak versenyeken de az engem vonz. 17-én veszik ki a csavarokat a lábamból ma beszéltem a dokival . Mütét után 2-3 nap pihi aztán remélem picit motorozhatok tovább. Amugy mostanában kezd érdekelni egyre jpbban az endurózás, de annak is a nehezebb triálosabb része. Erössen gondolkodom egy triálmocin.
Köszi siki
Én is voltam már milyen köridőt mész kawásbarátom
Hali. Én járok elég sokat Kókára . A kedvenc pályám.