Ja, megyek, csak minden védő cuccom vidéken, de lehet, h lecsúszok akkor érte. Csak azt akartam megtudni, hogy esetleg lesz-e a helyszínen véletkenül 1 rend cucc amit kölcsön lehet venni. Mindegy, elmegyek inkább érte.
Régebben én is nyilatkoztam róla, hogy nem ajánlott szerintem, legalábbis amióta MTX-em megnyerte a motorgenerált a civattyú miatt, azóta úútálom és kikötöm ha tehetem.
Csátok embörök!!Fasza motoros hétvége volt:Pénteken legelőn cspattam 1órácskát Szombaton Nyeregesi cross pálya 2-2és fél óra (Elfáradtunk Cr es haverral mint a szar)Vasárnap meg Endúró:Mógyorósbánya,Nyerges,Napraforgóföld,szántás,meg gecisok por
Hali.Fogalmam sincs soha nem mértem még. Magam örömére szeretek motorozni. többen mondták már hogy induljak versenyeken de az engem vonz. 17-én veszik ki a csavarokat a lábamból ma beszéltem a dokival . Mütét után 2-3 nap pihi aztán remélem picit motorozhatok tovább. Amugy mostanában kezd érdekelni egyre jpbban az endurózás, de annak is a nehezebb triálosabb része. Erössen gondolkodom egy triálmocin.
az ott van
Jócakkát anak aki má megyen elfele
Régebben én is nyilatkoztam róla, hogy nem ajánlott szerintem, legalábbis amióta MTX-em megnyerte a motorgenerált a civattyú miatt, azóta úútálom és kikötöm ha tehetem.
Aszem az lesz hogy kikötöm...Inkább a tankba keverem, nem túl nagy plusz...