Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.................................. ........................... ...
....... ............................... .................. .....
.......... ................................... ......... .
............. .....................................
...... ....... ........................................
....... ..... ...................................... ..
... ................ ....................... ...............
...... ............... .................. ........................
........ ......... .................. ................................
......... .... .................... .....................................
................... ............. ........................... ...............
hihetetlen kis gépek voltak. Óriás fordulatokra voltak képesek, és óriási teljsítményekre.Hát Talma is azt mondta, h úgy lehetne az Ő KTMjét elképzelni mint egy utcai 600as szupersportgépet.
Igen ezen a tájékon vagyok. A kis falu ahol élek az Fichtenberg.Küldök róla egy képet. a szívem hasad ketté, mert te is meglátod milyen motors paradicsom lenne ez itten.
Főleg most kinéztem, az ablakon.17C fok körül, eső után tipikus nyálas taknyos idő....friss sárral...beindult a fantáziám rögtön, mekkorát lehetne csapatni.....nah de meg arréb, mert motort sem néztem még magamnak.kevés ez a 400 rájöttem
volt eg yidőszak amikor 70-es évek mikor a japók a vb.-n a hengerszámmal akartak nyerni volt 6 vagy 8 hengeres 50-esük is raktáron ! de aztán lelimitálták őket korlátozták a hengerszámot!
képzeld el gyűszűnyi dugók és gondolom a fordulat az huszonezrek
képzeld el ha még kuplungolással rontanák az esélyeket
de van 18 sebességes is ill. ezek régen voltak mikor még 80 ccm is ment a vb.-n!

amúgy ebédidőben használják meg mikor látják hogy kajálsz jó étvágyat helyett inkább egész dél németbe
de feljebb is ! te baden würtembergbe vagy ?
Danke! errefelé érdekes módon déltől 2-3 óráig használják köszönés képpen is.
Hja találtam egy jó kis tuning 2ütemű 50est:
SUZUKI 50 RK Twin
Motor
blokk típus 2 hengeres, vízhûtéses, forgótárcsás
furat & löket 32,5 mm * 30,0 mm
karburátor Mikuni M22 (2 db)
kuplung többtárcsás, száraz-kuplung

max. teljesítmény 18 LE @ 17300 fpp
száraz tömeg 58 kg
elsõ gumi 2,00" * 18"
hátsó gumi 2,25" * 18"

váltómû 14 sebességes (!!!)
végsebesség 176 km/h

Ez az álló ikerhengeres blokk 14 (!) sebességes. Erre nagy szükség volt, mert a motor használható tartománya ultra szûk, alig 100 fpp. Ezért kimondottan mûvészet volt ezzel a versenygéppel motorozni és a jó és gyors váltási technika versenyeket dönthetett el.
kicsit elbaxtam
mahlzeit!
régen emlékeztek volt egy drz-fun nevű srác /mi lehet vele nem publikált már régóta/?
na az ilyenkor már teleírta volna kis sárga bilimbaszokkal hogy rx!
.......... ..........
......... ............ ......
..... ..............
..... ................ ......
........ ........ ... .......... ...........nem röhögni most tanulom!
Hagyjuk már szegény gyerekeket álmodni, mert sose fognak a kis utcai 50eseik 120at menni
Én kiléptem onnan, csak zavart mekkora barom ott az a kölök.Itthon is leoltottam mindet anno, amikor azzal hőzöngtek, hogy az enyém 120at megy az enyém meg 110et...A kawa nyomába sem ért egyik sem.
meek reggelizni
a telószárba az nem jó mert a felirat megeszi a szimmeringet mindig / lehet a tiéd azért volt rossz/ amúgy a villaszárba szokták írni az ilyesmit!
de azért szeretlek mert fikázod a showát!/csak megírom e-mail-be tokyoba/showa gyár/ hogy van itt egy ilyen srác a topikba ! amúgy a showa jó teló a gyár földrajzi fekvése miatt is! most jutott eszembe mikor tokyo-t írtam , onnanfelől nem a legszarabb dolgok érkeznek
nem,a jó vételt de asszem ezt már bottal üthetem
Vazze, te csak az RX-et ismered?
vazzeg van 1 rx 93as papírok nélkül 1 hátsó idom hiányzik olyan mint az enyém,130 azaz SZÁZHARMINC EZER FTÉRT!!!!!!!!!! 1 hetes hírdetés és vaterás. lehet már lemaradtam róla jó alkatrésznek is meg üzletre is baszki
az jó ha telószárban is ott figyel a showa? mester úr de télleg szar ami a rieju van
most írtam az ötvenes topikba kínomba mert ide nem írogat már senki !!

jó reggelt!
De nem vicces az az emberpalánta?
Unalmamban kicsit szörfözgettem a topicokban, és találtam jobbat is:
ZXR250: Jövőte akarok venni, és csak megkérdezném, hogy 2t vagy 4t?
MMMmmmmmmuuhahahahahahahahahahahahahahahahaha
Majdnem olyan jó, mint az, hogy lehet 2t-ből 4t-t csinálni
nah már 2kor itthon voltam a szigetelésből,most nem volt annyira jó mint szerdán,de azért guru odatett.
husky wr360 rendszámoztatható.
Nekem sincs jogsim,én csak és kizárólag földúton járok.
Hidd el nagyobb élmény,azonkívül ha itt valamit eltolsz magadnak köszönheted.(saját károd)
Az aszfalton viszont sok a balesetveszélyes hétvégi sofőr!
CSáo dagi

Összefuthatnánk valamikor, kb.: olyan két hét múlva, mert akkora lesz meg a jogsim , most még csak így fűalatt motorozgatok kint a terepen, meg van egy kis egyenes aszfaltcsík is(kb.:1km). Majd akkor beszélhatünk róla.
szia giorgio!

Megbeszélhetnénk egy találkozót,hiszen Tápiószele nincs messze.
Szevasztok most jöttem haza, motoroztam egyet , kurva jó volt, basszus 3.dikban úgy szedi a lábait a kicsike, pedig csak dt ugyebár, 1-es..2-es..3-as tőgáz de csak óvatosan . Egyik srácnak a mociján rövid gázkar van, csak éphogy meghúzod és már tövön megy a moci, nagyon fasza, én is akarok egyet. Valaki használ olyat?
Megnéztem: 525 EXC ?
Egyik ismerősömnek az van,komolyan halálfélelme van rajta mindenkinek.
Az utóbbi szervíznél nagyobbra cseréltette a hátsó lánckereket.
Aszfalton nem lehet az elejét lenn tartani!
Apukámm!!!

Kiharaptam a gyugót a hordóból!!!
szia dagi! csak vicceltem erre a képre gondoltam , hogy itt az új motorom de ha akarsz vele menni ittkipróbálhatod !!!
zooze
Milyen az új mocid?
Évjárat,ccm.LE.?