Nagyon szép az RX!
De gyanus nekem hogy nem lesz ez meg neked 2 évig, látam az RS topicba aszem, hogy már szeretnél rá másik rezot, vagy esetleg 160as hengert...
most jöttem meg 1 kis körből...sehol nem volt senki,sazros porban 3x majdnem megdöntöttem az rxet.... ill jó lenne a terep is de nem ezekkel akibaszott szar mitas gumikkal,mondjuk ezekkel az aszfalt is förtelmes,meg sajnálom ezt az rxet terepre vinni,olyan szép,de a riejuval meg nem fogok menni...ha rajtam múlik akkor az itt rohad el mer senki nem veszi meg
Hát, ezt azért nem mondanám. Én még a városban is látok. Ha ingyen kapnék, és lenne olyan, akit meg akarok nézni, akkor simán kimennék. Csak már olyanokat nem hívnak mint régen.(motorhead, bad religion, faith no more, bloodhound gang, toydolls, guano, sepu) A nagyszínpadra föl se engednének ilyesmit már. Pedig ezeken is kva sokan voltak.
de ha nem kéred a regadod a rencűmot stb t akor lehet h kijönne 3-3,5 misi e is én ugy csinálnám
amugy a bowdenos kuplung hejett lehet hidraulikus kuplungot szerelni? és ez visszafeél is igaz?
(pl: ha van egy yz 450 f ami bowdenos kuplung, ara hidraulikusat lehete? vagy a hidraulikus kuplung nem az h van a munkahenger fent a kuplungkarnál (mint a féknél a főfékmungahenger) és az olajjal müködik, nem bowdennel???)
Mondjuk most azonnal?
De gyanus nekem hogy nem lesz ez meg neked 2 évig, látam az RS topicba aszem, hogy már szeretnél rá másik rezot, vagy esetleg 160as hengert...
kül elment a cagiva?
amugy a bowdenos kuplung hejett lehet hidraulikus kuplungot szerelni? és ez visszafeél is igaz?
(pl: ha van egy yz 450 f ami bowdenos kuplung, ara hidraulikusat lehete? vagy a hidraulikus kuplung nem az h van a munkahenger fent a kuplungkarnál (mint a féknél a főfékmungahenger) és az olajjal müködik, nem bowdennel???)