Hát, nem tudom, én eddig nem nagyon vágom a térképet ha Pestet vagy Esztergomot megtalálnám akor ok, de nem találom még azt se, de nyugi Szeged meg van már! Ilyen Felsőszentiván meg olyan kis falvak is jelölve vannak amiről edig nem is tudtam és azok is ugy hogy hol van ott út! Na de attól tartok, hogy avgy olyan régi hogy sok helyet még máshogy hívnak, vagy katonai nevükön, mert ecerűen semit nem találok!
nem töltöttem le mert tegnap mikor írtam , hogy felgyújtom akkor megállítottam és nem nyomtam vissza
mérgemben bosszúból
úgyhogy rátok várok milyen a térkép ! amúgy neked nincs messze az egri vár 15-20 perc max. fél óra !
egyszer már tényleg elmegyünk oda találkozni de mindig valami közbejött eddig
Mi kb addig mentünk el a szántőföldek mellet meg az erdőbe, nem biztos hogy teljesen jól jelöltem, de Vörösváron ligetről át Szántóra, és onnan a Csobánkai lőtérhez, vagy Cross pályához, ahogy tetszik...
Akkor onnan már nincs olyan mesze ezek szerint a vár!
Egyszer öszefuthatunk valahol, de szerintem erre a jövő tavasz vagy nyár lesz nekem jobb....
Amugy vki aki letöltötte a katonai térképet, pl Zoozee, te megtaláltad esztergom vagy vörösvár környékét, és ha igen akkor mi a kép neve? Előre is kösz!
Hát ezzel egy probléma van!
Nem tom pontosan hogy hol van az egri vár másolata! Anyit mondj hogy a Solymári oldal vagy Csobánkai Vörösvárhoz képest, ha nem érted lerajzolom, ugyhogy mindenki jobban jár ha megérted ezt az érthetetlen irományom....
Hát nekem igen megfontoltan jön a térkép, monyuk azért mert ennyit tud a netem...Fibernet..
Mind1 kb 10re lent lesz, és estére tudok valamit kopreszió ügyben....Addig még sok imára van idő...
Már régóta olvasgatom a topicot, a közeljövőben tervezek valami normálisabb gépet venni, és ebben kellene valami segítség! Szerintem erről már más topicokban sokszor volt szó, de azért felteszem a kérdést!
Tegyük fel veszek valami rendszám nélküli gépet, és nincs hozzá "A"-s jogsim! Hozzáteszem nekem csak arra kéne, hogy kimenjek néha egyet motorozni az eredi utakra! Nem akarok nagyon túrni vele, csak úgy szép szeliden! Na most engem az érdekelne, hogy mire számíthatok akkor, ha összefutok rendőrrel! Azt gondolom hogy elég borsos pénzbüntetés, meg eltiltás is lehet, csak azt nem tudom, hogy a "B"-s jogsimat ez miatt bevonhatják e egy időre!
Köszi
mérgemben bosszúból
úgyhogy rátok várok milyen a térkép ! amúgy neked nincs messze az egri vár 15-20 perc max. fél óra !
egyszer már tényleg elmegyünk oda találkozni de mindig valami közbejött eddig
Akkor onnan már nincs olyan mesze ezek szerint a vár!
Amugy vki aki letöltötte a katonai térképet, pl Zoozee, te megtaláltad esztergom vagy vörösvár környékét, és ha igen akkor mi a kép neve? Előre is kösz!
ITT NÉZZHETED MEG!
Nem tom pontosan hogy hol van az egri vár másolata! Anyit mondj hogy a Solymári oldal vagy Csobánkai Vörösvárhoz képest, ha nem érted lerajzolom, ugyhogy mindenki jobban jár ha megérted ezt az érthetetlen irományom....
Mind1 kb 10re lent lesz, és estére tudok valamit kopreszió ügyben....Addig még sok imára van idő...
Azt hiszem akkor benevezünk majd egyre!
csak az A-tól tiltották el 3 hónapra
Már régóta olvasgatom a topicot, a közeljövőben tervezek valami normálisabb gépet venni, és ebben kellene valami segítség! Szerintem erről már más topicokban sokszor volt szó, de azért felteszem a kérdést!
Tegyük fel veszek valami rendszám nélküli gépet, és nincs hozzá "A"-s jogsim! Hozzáteszem nekem csak arra kéne, hogy kimenjek néha egyet motorozni az eredi utakra! Nem akarok nagyon túrni vele, csak úgy szép szeliden! Na most engem az érdekelne, hogy mire számíthatok akkor, ha összefutok rendőrrel! Azt gondolom hogy elég borsos pénzbüntetés, meg eltiltás is lehet, csak azt nem tudom, hogy a "B"-s jogsimat ez miatt bevonhatják e egy időre!
Köszi