a színvonal nem hiszem hogy csökkent mert 1re több a színpad,előadók stb...az árak tényleg nöttek,de én spec 7ezerért vettem a hetijegyet-hülye lennék nem elmenni-amúgy tegnapi reggea koncertek...hááát én 3 órán keresztül megállás nélkül buliztam isteni volt
szewa theograf meg mindenki!
a 2db 2006-os 4.000.000 Ft mindennel együtt ÁFA, reg.adó, sluszkulccsal, rendszámmal, tokkal ,vonóval, de csak nekünk!/meg annyi benzin, hogy eljuss a kútra ami a bolttól 200m /
kb. 6-8 % -kal több a mi esetünkben a 2007-es gép!
az ,hogy három lenne nem sokat húzna le az árból már megkérdeztem mert van még egy potenciális vevő barátom aki ráülne egyre !
esetleg valami levásárlást ki lehet eszközölni ruha, vagy alkatrész stb.!
de szerintem komoly és nagyon jó motor ennyiért !!!
Husqvarna TE 510 r 59 LE / ja és ez "rendes vérbeli versenyendúró "nem játék motor !!/
Aaaaaz. Nekem nem kell megmagyaráznod, hogy milyen jó, mert amikor 2 éves voltál, már akkor is voltam. Egészen 2000-ig. Rohamosan csökkent a színvonala, ahogy nőtt a tömeg, meg az árak. Ha most kellene bemennem, már a hídon kettéhánynám a szembejövő embereket. Szerintem hagyjuk is ezt a sziget témát, semmi kedvem írni róla.
Figyu zooz, amikor azt mondjátok, hogy most mehet a biznisz, akkor meggyi idő múlva lesz kézben a huxi? És mennyit is sikerült alkudni? Ha egy harmadik jönne mellé, akkor lehet még húzni a kereskedő idegeit? (pénzt ki a zsebéből)
Sziget láz... brrrrrrrr....wwewe..r..e.r.v...gtz...
A hideg is kiráz. Öööööööööööeöeöeeeehehheeeeeeeeee.....
Boooooaoooaoaooaaaaaa .....
Fujfujfujfujfujfujfujfuj.
na megyek mert holnap nagy motorozás lesz! ki kell pihennem magam mert ma nagy biciklizés volt és elfáradtam
jó éjszakát kívánok
amúgy most jut eszembe eladó lett ismét a gas gas ec125 rendszámos 2002vagy2003-mas motor frissen felújítva / új henger +dugó 0 kilométeresen /
na szewa ja és van a dr 600 meg a kdx 200 eladó előbb elfelejtettem van hozzá gyári lendítőkerék új !
na jó estét kívánok !
látom rólam van szó
van wr250 a másik cr nem az enyém a te 610 enyém volt 3-4 évig de nem mentem vele akkor miután eladtam utána viszont sokat ! régen 10 éve viszont sokat mentem eggyel ezt csak azért írom hogy van huskys tapasztalat
a cr irányár 500 pénz de lehet alkudni esetleg se ! ja és ott a babyblade -em /cbr400rr/
ezenkívül van még néhány motorom de említésre se méltó gilera kz 125 meg néhány mz kómár babetta yamaha dt meg ilyen kicsi motorok !
úgyhogy nem mindegyik az enyém de eladhatom a cr-t vagy akármelyiket !ha kell esetleg
amúgy wukk jól emlékszik huskyra 96 wr 250 új mindene szét van szedve összes új cucca dobozban várja vevőt és össze lesz téve vagy így is eladó! nincs rendszáma amúgy jó endúró
de van neki egy wr 250 új dugó új nikasil főtengely stb ....vel asszem 96 os . mert a TE 610sét eladta huskynak előbb olvastam talán tegnapi írás még írta is mennyit szopott vele szereléssel is meg pénzbe is
ja meg két cr250 meg a cbr 400rr
de te a1 re teszed le,nem?ami 11 kw