Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és most jön a finomabb jobb kéz. akkor országúton beéri 5 felttivel. És városban 7körül is.Tehát pénztárca és hangulatkérdés.
Az enyém a végén 120at ment. mennyit eszik?hmmm....jó kérdés.
attól függ hol? városban végig nyelezve 9et, terepen mérhetetlen, országúton 100-110el 6körül.
Mi a pontos típusa? és hanyas évjárat?
a DTnek.Ha még érdekel valami alkatrész irj
Pff, pont jókor kérdezősködök róla
a kdx125 menyit megy?és menyit eszik?
Elég durva lett a névjegy!
Na ismét egy kérdés, ha rakok egy végdobot, és marad ez a rezo, akkor ugye számottevő változás nem lesz teljesítményben, se alsó fordulaton, se amikor pörög? Mert a mostani elég kokány, és a hagja is lehetne jobb....
Mert a tuning rezoval, alul nem menne még úgyse mint most, azt meg nem akarom, mivel anyira szerintem nem elönyös terepen, inkább kevesebbet pörögjön, és menjen kevesebbet, de alul legyen még egy kis erő egyes kettes hármasban...
A dob ugye nem számit enyit?
Sorry a tudatlanságért...
Én mit ajánlanék? hát huhh.. kis DTnek nehéz igazán bika hangot csinálni. Új rezó kéne, vmi gyárikrosszról. Az az igazi hangforrás. Végdobbal meg vigyázni kell. Én beleztem ki teljesen végdobot. annyi volt az egész, h perforált cső végig ki a szabadba.Hát..kérdezzétek meg szaszilit...sokat kacarászott rajta.Igazából igen, hangos,de csúnya üveghangja van. Én megpróbálnék venni egy univerzális kétütemű dobot.Vmi jó márkásat. 11500ft itt a gianelli univerzális végdob. Ohne TÜV , biztos hangos lehet.Kifejeztetem versenycélokra ajánlják.De minjá nézek komplett kipuf rendszert neked DTre.
Hello
Zoozee tudnál véleményt mondani erröl az yz-röl?
köszi
yz 125
jól néz ki az a dt már állapotra mondom faja moci ! drakulálok hozzája
elején ktm fekete sárvédő figyel ?
lyó estét uraim!
vukknak meleg lett a névjegye láttátok ?!
400 az irányár huskynak ebből több mint 160 forint az alkatrész !!! még a gumik is vadi újak semmit nem kell venni hozzá sokáig ! 2 évig biztos nem jó gumit meg fékbetétet azt igen remek 2T verseny endúró 96-os, tuning kipuval nemtalálom képeket de felnyomom ha megtalálom őket
Hy evenx!

Majd teszek fel még jobb minőségű képeket, de most hirtelen ezekt tudtam csinálni. Sportdob van rajta(a gyáriban ott van az egyik fojtás), a power szelepet visszafordították( gyárilag fordítva van benne, így nem is működik), szóval egész jól húz, már csak valami jó rezót kéne rá szereznem, ha veszek egy véget és kiszedek belőle minden akkor milyen lesz a hangja(repedt fazék???), te mit ajánlanál??? 2 év műszaki, tiszta papírok, 7kw a forgalmiban, pont egy ilyen kellett, egy darabig megteszi, az biztos na csákó
motorozni akarok!!!!! ki jön?
Giorgio!
Helyes döntés volt, gratulálok hozzá!Látom papíros, minden rendben lesz velel. Jó áron vannak az alkatrészek, nem kell aggódni miatta majd!
Balesetmentes közlekedést,jó szórakozást hozzá!
Köszi, remélem be is válik csákó
illetve szombaton nem szigetelek ha jó neked vmikor...
Oké!
Szép DT, grat és balesetmentes közlekedést!
az folydogál,nem gond de a héten még szigetelés van utána mehetünk
hát én nem vettem volna dt-t de grat
Értem, deee, teloszimeringed hogy van?
Na jó, tehát komolyan nem tudom mikor jöhet ösze...
Szevasztok, vettem egy Yamaha Dt 125 R-t , itt van pár kép róla:
az nem is terep
zoozee felhasználtam képet amit csináltál köszi
kész az adatlapom vagy mi a lófütyi

amúgy meg nem kell rendszám mert terepre kell, oda mi a ....
faluhelyen meg amúgy is leszarják az ilyet
sziasztok kösz zoozee az infókat meg a szkennelést

leszállni a huskyról mert az a havernak kéne mennyi lenne kosárba meg nem kosárba?
Tudom, csak érdekel az ára.Ennyi
Majd meglátjuk, de egyenlőre te nem akarod terepre vinni az RX-et!