Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első kérdés..
ccm?
ütem?
márka?
Van egy jó és rossz hírem:
Kezdem a rosszal: nincsen enduró motorom. Innen szerintem kitaláltátok, szóval nem is mondom tovább... Lehet keresni álmaim motorját,egyenlore maximum 400kilo és rendszámkötelesnek kell lennie.
akkor meg kabbe a brét
hát ja 2 évig meg lesz nálam meg jó kezekben lesz,szentem az idők során majd dugó csere is lesz 1x....de az ára akkor is ennyi lesz,300(remélem,ha 1átalán eladom )....mert úgyis kell ráköltenem hát az nem úgy van h teletöltöm...akkor kinyomja a szimeringet a sok olaj
xlzx
az rx ed menyi ideig lesz meg?mert ha később is jó álapotban lesz,akor lehe megvenném de nem biztos.kb 3 év mulva.azt írtad,hogy minimum 2
ezek a katonai térképek aranyat érnek, köszönet érte! Anyukámnak millió ilyen van, nem is mondom el mennyi pénzért lehet venni egy egész országnyit... egy kis terület ára 1000ft+áfa... lehet számolni!
Szasza!
Örülök ,hogy megúsztátok, változtassatok mindig útvonalat, és nem lesz baj újra!

Ade!
teletöltöd és meglátod
a sm rx elkelt,vidum balázsnál van,ismerem,a 260 ezres 1 nagy fos gányolás. az enyém tuti rx kb 30 ló , 120at megy 13/49cel endurozni lehet vele,meg uton túrázgatni,ennyi és nekem most folyik a kibaszott teleszkópom...zozi van vmi hír róla h mennyi olaj megy bele?
kdx250
nagyon erős gépezet
szerintem egy jó választás,ha jó állapotban van a gép érdemes megvenni
Valaki mondana 1-2 szót ezekröl az RX-ekröl? Pl.:hány lo, terepen mennyire jok, mennyi a vég sebességük?
na nézd mit találtam.ez kijjé lehetett.....
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
csak nem sok hely van
Az nem lehet kevés, nekem a tömöritett meg a kibontott együt 756MB kereken!
Már leszedtem reggel csak most tudtam ideférközni a géphez
most derül ki h 210giga hely is kevés
de eddig jol nézki
Egész MO-t tartalmazza igen, elég jó szerintem, szedd le veszíteni nem fogsz vele! WinRaral tudod majd kicsomagolni.
Az egész térképre gondoltam
nem arra amit te most felraktál
ja és elvileg egész mo.-t tartalmazza nem?
Milyen motor a Kawasaki KDX250? Van egy rendszámos eladósorban és eléggé megfelelne, de nem tudom milyen.
Hmm?
Nem értem a kérdés lényegét! Ha letöltötted az öszes öszetömöritett részt akkor a part1-et elinditod és megy magátol, ha azt kérdezed hogy amit én felraktam kis részlet menyi idő, akkor a neted sebességétől függ!
Szakértők, lenne még egy kérdés, az lehet hogy azért nem nagyon indul rugásra mert eszegeti a váltóolajat és az nem robban be olyan könyen?Mivel ugytünik, télleg eszegeti!
Siki ezt meddig tömöritti ki?(a térképet)
Most hogy jobban megnéztem, nem olyan biztos hogy részletesebb!
Hát egy pár fokkal részletesebb! Probálom eredeti minőségbe de lehet hogy túl nagy lesz az úgy!
és attól a térképtől részletesebbnek tűnik mint amit xlzx előbb felnyomott ??? esetleg nem tudnál egy részletet feldobni belőle mondjuk akármit de lehet egri vár is !