Van egy jó és rossz hírem:
Kezdem a rosszal: nincsen enduró motorom. Innen szerintem kitaláltátok, szóval nem is mondom tovább... Lehet keresni álmaim motorját,egyenlore maximum 400kilo és rendszámkötelesnek kell lennie.
hát ja 2 évig meg lesz nálam meg jó kezekben lesz,szentem az idők során majd dugó csere is lesz 1x....de az ára akkor is ennyi lesz,300(remélem,ha 1átalán eladom )....mert úgyis kell ráköltenem hát az nem úgy van h teletöltöm...akkor kinyomja a szimeringet a sok olaj
ezek a katonai térképek aranyat érnek, köszönet érte! Anyukámnak millió ilyen van, nem is mondom el mennyi pénzért lehet venni egy egész országnyit... egy kis terület ára 1000ft+áfa... lehet számolni!
Szasza!
Örülök ,hogy megúsztátok, változtassatok mindig útvonalat, és nem lesz baj újra!
a sm rx elkelt,vidum balázsnál van,ismerem,a 260 ezres 1 nagy fos gányolás. az enyém tuti rx kb 30 ló , 120at megy 13/49cel endurozni lehet vele,meg uton túrázgatni,ennyi és nekem most folyik a kibaszott teleszkópom...zozi van vmi hír róla h mennyi olaj megy bele?
Hmm?
Nem értem a kérdés lényegét! Ha letöltötted az öszes öszetömöritett részt akkor a part1-et elinditod és megy magátol, ha azt kérdezed hogy amit én felraktam kis részlet menyi idő, akkor a neted sebességétől függ!
Szakértők, lenne még egy kérdés, az lehet hogy azért nem nagyon indul rugásra mert eszegeti a váltóolajat és az nem robban be olyan könyen?Mivel ugytünik, télleg eszegeti!
és attól a térképtől részletesebbnek tűnik mint amit xlzx előbb felnyomott ??? esetleg nem tudnál egy részletet feldobni belőle mondjuk akármit de lehet egri vár is !
ccm?
ütem?
márka?