Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy.Ktm exc 125-röl vélemyének,vag yvalami teszt?linket nem tudtok rola ahol nem csak álatlános müszaki adatok vannak rola ,hanem teszt is vagy valami más? Szerintetek milyen gép,megér egy 2004-es 125 exc 750 ropit?
Ok, holnap kiderül, elalvás elöt még mondok egy imát hogy varázsoljanak bele a föntiek olyan 9-10es kopresziót hátha meghallgatnak... De abban bizok nem kell varázslat...
13 barnál már methanollal mehetsz vele de ez csak álom marad egy darabig!
Kösz Kishapsi!
nem tudom 8 -10 között de utánanézek mennyinek kell lennie a ténylegesen mérhetőnek de szerintem ne pukkasztja ki a műszert majd ne félj!
uj állapotban 12-13 bar.
kopottan 10 körül, és olyan 7 körülmár igen nagy rugásra de inkább csak tolásra indul.
Én ugylátom, lekel tölteni mindet, edig 2őt szedtem le elkezdi kiscomagolni, kéri a 3.at aztán azal még nem szolgálhatok neki ezért viszacsinálja az egészet, szemét WinRar....
Na nem tudod hogy kb mi lene jo a 80as DT-nél, kompreszió ügyben?Sacc/kábé?
mindjárt felgyújtom a kicsomagoló progimat mert nem nyílik vagy csak ha mindet leszeded egybe vagy titkos a cucc
Már jobban ismerem a zemplént mint ők! Így nem basztak ki velem, legfeljebb csak megnehezítik a dolgunkat!
Nekem elég lassan tölt, uhogy akkor Zoozee elöb tudja mondani nekünk hogy töltsük e tovább, nekem még csak a part2-őt tölti
Ja visszakaptuk a gépeket 40 ezerért cserébe
fél óra alatt lecsepeg remélem /jó volna ha albán térképek lennének/
szaszili amúgy veletek mi van visszakaptátok motorokat amúgy megúsztátok???
Hát fogalmam nincs, nekem most tölti, akitől töltjök Ő Pomázi tehát azalapján lehet Pilis térkép, de fogalmam nincs, én azt javaslom, inkább szedjed le nehogy aztán már ne tudjad késöbb, ráér este a gép nem?
Mielött elfelejtem: Zoozee, kb menyi lenne a normál kompresszió a DT-nek?
már csorog lefelé a térkép ! milyen amúgy jók? pilis?
És mielőtt nekiülnék letölteni félnapig az egészet légyszi mond már el hogy hol használható térképek mert engem a zemplén és környéke érdekel!
Dehisz az nem is ugró óra!
Miért kérded amugy? Nem vagyunk nagyon mesze kb félút vagyok Faisst meg Xlzx-hez menet...
Na mit találtam nektek:
motorosok.hu -n irta egy Frpeter nevű koléga:
Endurosoknak: Katonai térképek
Nem sokáig lesz fenn!
ez is meleg ! kreidler enduro
ez nagyon komoly !!
Ja, Rotburgi..
siki te pirosvári ember vagy?
Rákérdezés megtörtént, van! Holnap minden kiderül elvileg
Drukkoljatok, nem szeretném a nyári munkám gyümölcsét elkölteni dugóra, inkább csinositgatnám még kicsit aból a pénzből....
Akkor lehet mégis van fél család autószerelő, többek közt apukám is
Lehet van nekik, konkrétan nem kérdeztem még, de ha nekik nem is, nagyapám két testvére is autoszerelő..
Aftószerelő ismerős?
Mindnek van.
Hát, kompreszió mérünk sajnos nincsen, marad a 2esben tolás, meg a gyertya helyére ujj odarakás.
Minden esetre holnap megnézem hogy menyi váltó olaj van benne, remélem aból eszik.