Nah végignéztem 3 nagy portált, ennyi említésre méltó motort találtam
Azt ki tudja nekem elmagyarázni, hogy hitel hogyan működik?hirdetnek ilyeneket, hogy XXX kezdő meg 17*XXXft. Ezt most hogyan kell érteni? mert olyan hülye senki nem lesz, h a kezedbe nyomja a csekkeit, fized barátom tovább...
Annyit még én is tudok, h új motorra sokkal kevesebb a THM, de használt motorra nagyon sok
várom a nagy hozzászólást!
Csak terepre okés, oda még jó egy gyári krossz is. De akkor megint felhoznám szasziliék példáját. Ha nem lett volna rendszám, nem 40ezerbe került volna a zemplémi kirándulás
Én úgygondolom,hogy rengeteg kiadással jár (súlyadó,biztosítás,vizsgáztatás stb..)
és a legtöbbet terepen használom Mitas c 10-es gumival.
Ha ezzel aszfaltra megyek 2000 Km /gumi,ezenkívül nincs kiadásom 1Ft sem!
Azért fontos,mert 3évig papír nélkül jártam a KDXel és mindig azon fosni, h nehogy elkapjon a zsaru. Igaz nem ütöttem meg vele a bokámat, de megfogadtam több ilyen motorom nem lesz. Meg néha jól jön, h felültessek magam mögé valakit, ha még csak a sarki fűszereshez is mennék. Meg ha el akarok indulni egy motoros találkozóra, akkor ne azt kelljen nézni, hogy vajon melyik uton kevesebb a zsaruveszély.Ha történik veled valamilyen baleset, rádcsavarják a vizeslepedőt, az tuti! Nekem ebből elegem van. Meg nézd meg Kishapsi példáját! ő is megtanulta szerintem egy életre!
Nah nézegettem motorokat:
az egyik ami tetszik ,igaz csak 2 ütem,de sztem jól néz ki www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...
a másik is szintén: www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...
Ezek már nem hajszárítók Mondjuk elég nehéz elhinni A KM adatot, meg a bontatlan blokkot. Faisst! Megvan még Zsoltinak a KLXe? az is számításba jöhetne.
nah még nézegetek tovább
azért várom a véleményeket!
gyerekek megyek mert szét kell dobnom egy burgmant!nézzem meg lehet , hogy rossz valami benne önindítózik és nem jár benne a dugó mondta a gazdi mikor idehozta
talán a hajtókar mint kapcsolat a főtengely és a dugó között szabira ment ! de megnézem mert erre kíváncsi vagyok én is ! majd jöttem nemsokára ha valami érdekes akkor illusztrálom nektek fotóval!
hály
Ritkán járok, mert a tököm sem vitatkozik. 125-ös motort nem vennék, nem tudom miért van tele a topik RX-el, mikor ennyi pénzért már több ccm et is lehet venni.
gyerekek erről ill. róla beszéltem !!!
szeva mi van veled ritkán jársz erre ??!!
rögtön idetüsszentett egy fasza rx feliratot! akkor nem kell megtanulnom a maga dolgát
Azt ki tudja nekem elmagyarázni, hogy hitel hogyan működik?hirdetnek ilyeneket, hogy XXX kezdő meg 17*XXXft. Ezt most hogyan kell érteni? mert olyan hülye senki nem lesz, h a kezedbe nyomja a csekkeit, fized barátom tovább...
Annyit még én is tudok, h új motorra sokkal kevesebb a THM, de használt motorra nagyon sok
várom a nagy hozzászólást!