megjött wd40 vukk
zoozee mennyi az irányára a hondának mondjuk kb. ?
látom husky a befutó modell
erről jut eszembe a husky kimagyarázkodta magát megint
nem a hidrotőkét nem hittük el hanem hogy értessz hozzá ne a hidrotőkékkel takarózz hogy azok mik
nem azt nem hittem el hogy vannak.....de bemásolhatom ha akarod érteni mi volt a kérdés
azok az órák nagyon királyok zoozee
nekem nem baj hogy felkerült néhány nem gondoltam ilyen sokfélébe létezett csak az ndk sat láttam régen kékbe......... teccik
ha lehet légyszi szkenneljél be valamit az eladó huskydról is lécci köszi
eladjuk motorjaid és veheted husky t!!!!
Elég távoli gondolatok. Vmi jó gépen agyalok igen. Csak kezek a piszkos anyagiak
Félek mint a tűztől a huskytól, megmondom az őszintét.Inkább egy XR, de hát mindent csak ki kell fogni.
pedig jó az is nagyon sőt nem is rosszabb mint a terep ! ami persze tönkreteszi a dolgot az a nagy forgalom és a sok idióta barom aki nem tud közlekedni ezek általába az autósok !
zoozee mennyi az irányára a hondának mondjuk kb. ?
látom husky a befutó modell
erről jut eszembe a husky kimagyarázkodta magát megint
nem a hidrotőkét nem hittük el hanem hogy értessz hozzá ne a hidrotőkékkel takarózz hogy azok mik
nem azt nem hittem el hogy vannak.....de bemásolhatom ha akarod érteni mi volt a kérdés
azok az órák nagyon királyok zoozee
nekem nem baj hogy felkerült néhány nem gondoltam ilyen sokfélébe létezett csak az ndk sat láttam régen kékbe......... teccik
ha lehet légyszi szkenneljél be valamit az eladó huskydról is lécci köszi
eladjuk motorjaid és veheted husky t!!!!
pedig ilyenkor már sokan fent szoktak lenni
holvan zoozee,faisst,xlzx,theograf,spy14,wd40
Látom volt termés amig nem voltam....
Most olvashatok vissza vagy 15 oldalt..
De látom a Husky ismét téma...
CR500 elvből nem kéne. tul sokat eszik
menyiért vitték a kdx et
Félek mint a tűztől a huskytól, megmondom az őszintét.Inkább egy XR, de hát mindent csak ki kell fogni.
szal ilyenel nem jácok
téma?most csak ketten vagyunk.
a huskyn gondolkozol?
majd megkérdezzük tőle
van már két napi meg egy hetijegyünk
speed az nem az én világom.... nem nekem találtál ki