Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi extra csak az olajhoz hozzáfolyt a víz és ettől lett speciális teflonos űrhajóolajnak látszó szuperkenőolaj ami valójában szar!
meg kell szüntetni a víz bejutását a blokkba azonnal
vagy hűtővíz vagy külső víz mosás,eső stb!
Elég jól körüljártam a témát: dugó , henger,lánc, légszűrő, pufó ilyesmi van a huskihoz. Inkább az ilyen egyedi dolgok lehetnek veszéyben: szelep, szeleprugó,vezérműtengely szal ezek nélkül xart sem ér az egész sajnos.Ha minden meglenne hozzá elérhető áron, simán belevágnék. Azért az a 577ccm, ott van.....
Én még nem láttam ilyet azért kérdezem, hogy milyen OIL lehet a blokkban, váltóműben.. Fehér szine van.. ez valami teflonos olaj vagy mi a szösz?
te faisst mit idegeskedsz az új henger az jó, és 300.000-ből még kapsz is vissza!!!!
a wr 250 husky lett most nikasilozva utoljára és az 77.000 forint volt + 30.000 a dugó !
a 77-be benne a postaköltség és gáthegesztés ja és svájcba csinálták a nikasilozást
(van nikasilos vonalam szlovákiába is az kb.10- 15-tel olcsóbb de állítólag szarabb !)
meg bírjuk oldani géza ugyanott dolgoztat ahol én /hengerpersely , nikasil stb... picit neki több a kedvezménye a cuccokra de az óradíja is
nem hazudtam árakat illetően de kevéssel se akartalak vigasztalni!
a powerről fotó vagy géza nem mondott semmit? ár ?
kipuff véget csináljatok házilag sztem tök karaj ismerősnek az rxén házi van cső benne egy saválló cső kilikaszgatva és tök zsír hangja van
az athena dugó nem a világ vége sőt még épphogy elmegy ! nem tenném a motoromba amíg van másfajta de nem is ez a lényeg .

ezzel most kezd talán megoldódni az alkatrész utángyártási sztorija a régi huskyknak mert eddig nem adták az utángyártáshoz a jogot és a komoly cégek komolyan vették ezt ezért nincs hozzá rendes dugó utángyártva csak tengerentúlról lehetett szerezni mert oda csak úgy mehettek a motorok annak idején hogy engedik ezt az utángyártásijogot néhány kopó cuccra !
a régi huskyknál nem az volt a baj ,hogy drága az alkatrész mert azt még leszarná az ember hanem az , hogy egyáltalán nem volt hozzá ! /sőt most a dugón kívül még nincs is nagyon / az újakhoz állítólag megoldott a kérdés /
mert megcsináltatom azé
zozi van még egy olyan problem hogy szar a berugókarom mert ugy fityeg mint egy puha pöcs...
szal amikor megyek(mennék) kihajlik...
azt nemtudnád orvosolni majd ha csinálod a verdát?
ja meg valami kipuff véget nemtucc rá bontóbol olcsóért?
köcc
mért nem hirdeted meg így ahogy van a motort???
a henger 4.954 forintal drágább mint a motorom...
szerintetek megéri megvenni?
ezt irta vissza fehér géza

A henger ára gyári:284.954 FT

javítható nicasilozással, ha repedt kb 80.000-

Hüvelyezéssel:28.000+dugattyú 26.000-ha teljesen szét van szedve a
henger.
Van valami nagy sóstóhegyi hír? Hallom visszakaptátok a motorokat, még olcsón meg is usztátok.
Paslának mikor áll össze a DRZje?
Mit akarsz? Kérdezz!
Hy.Nem kifogyott a benya elöttünk a fagyis verdábol, a krapi meg csak nyomta az öninditot
MOndom neki,hogy kifogyott a benzin,megnézi tényleg,és adtam neki egy lityot. Aztán elfüstölt...
xlzx megtudnád adni az msn-cimed,RX ÜGYBEN
!!
Theograf!látom neked kis DRZd van.Mesélj már a különbségről. Mentem már mindkettővel, tudom mik a felszereltségbeli különbségek. de konkrétan a futómű és a blokk érdekelne. Mennyiben másabb abban az E ? miért 50ló és 40ló? de mit gondolsz?
Zsakfooooooooooos!!!!!
A WR ről meg zsakfost kérdezzétek, szokott ő olvasgatni, tudom! Neki van egy fél éves jószága, ő otthon van a témában!
Gecci eső esik mindig,képzeljétek el, bekapcsdolták a fűtést itten...AGUSZTUSBAN MELEG A RADIÁTOR!!!!!! ilyent még életem sanyarú 22 évében nem tapasztaltam.
de a hitelről még mindig senki semmit??????
A HITELRŐL MÉG MINDIG SENKI SEMMIT????????
El vagytok tévedve!
Athena jó minőségű dugattyú:
TE-TC 610 577 THRU 98 97,94 36 000 .-
hmmmm?????? nyertem egy hangszórót?
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy az YZ és WR szervize közt mennyi lé a különbség?
Azt tudom, hogy tesók, de a WR-nek is annyira durván drága a blokkja?
megint lelépek mert keresnek majd jövök
hát akárhonnan nézzük szerencse is kell hozzá de egy újabbal nagyobb az esély ,hogy nem egy kókány szemét! de amikor kevés pénze van az embernek akkor a legszarabb a helyzete ! hallottál már olyat, hogy egy milliomos gyerek kifogott egy szart ? nem ! azt mi fogjuk ki ! szegény embert az ág is húzza
én 55- ért vettem 3 éve amerikából JE nascar tuning dugót hozzá ! szerintem 60 -70 között van a dugó hozzá max.
azt nemtudom hogy szétcsuszitt e vagy széttört de azt tudom hogy hiányzik belőle..aszem..
kiszedtem a blokkot szétszedtem de aztán összeraktam hogy ne legyen szanaszét..
de nem huztam rá semmit
hogy könnyen szét lehessen kapni a szervizbenén mindenre gondolok
elvileg este lesznek már képek!
remélem
szerinted megéri 4t-t venni?
vagy inkább egy ujabb 2-t?
98-00 körüli?
de monnyuk egy 2000es is nézhet ugy ki mint az én 92es em
theo
a wr450 gecidurva
tavaly voltunk nyáregyházán tesztnapon.
picsadurván megy
zozi és a 610es huskyk??
azthalottam hogy egy gyáru digó 130 igaz?
haveromnak 400as van és neki annyi a dugo?
lehetséges?