itt áll egy eladó honda cr 250 az udvarba 97 -es itt az új dugó hozzá 34ezerért új féktárcsa stb. gumik jók esetleg lánccsere lenne rajta de idén még kibírja az beleférne anyagilag 97-es a motor amúgy jó szőrbe ja és kormánycsapágy is új! eladó ha akarod azonnal esztergomban van a gép de a szállítás is megoldható!
Nem hallott esetleg valaki valami jóféle max 350-es rendszámos endurót/crossmotort 500e HUF-ig? Bújom a hirdetéseket, de egyenlőre semmi pozitív. 250-es 2t vagy 350-es 4t kellene. Ezen belül akármi lehet.
amúgy tegnap már elkezdtem csinálni egy ugróórát !ha nem kapok csinálok magamnak aztán mehetnek a fa...ba! meg ha bejön eladom milliókért én úgyis csak kisszériába készítem majd őket és emiatt drágák lesznek a karórák ! abból meg motorokat veszek !
tudom de ezt második órának akarom csak innentől kezdem el gyűjteni az ugróórákat már ebay-on is nyomulok most ez teszi ki a napomat !
meg az , hogy keresek neked apriliát de nem találok! azt mondta a haverom hogy ne a motorok között keressem !
köszi!
Ezzel tisztában voltam csak ugye így kicsit buktam a dolgon mert anno egy 2001-es árát fizettem érte
Különben így látatlanba mit mondtok, mennyit ér az ezekszerint 2000-es motorikusan 100%ig hibátlan külsőre meg kissé összekarcolt (há istenem crossmotor, bukás benne van) YZ125-ösöm?
És kinek mia véleménye ha veszek rá UFO első-hátsó sárvédőt adnak annyival többet érte hogy nekem megérje? Na meg mennyivel adhatnám többért ha 2001-esnek adom?
(egyenlőre marad a masina de elöbb utóbb egy jó kis 250 4T cross csere lesz)
sajnos a 2000 -es sx ktm-nél összecserélték valami nyomdahibával az adatokat meg a leírást és ezért értelmetlen felnyomni! de keresek neked róla valamit ha nyugton maradsz addig is ....jajj már ennyi az idő!
ugyan ez csak sokkal nagyobb..mert ez női
bementünk westendbe megkérdeztük az orásnál mennyit érhet
1,5-3milláig becsülték
65ezer pénz
kellett neked elhagynod
meg az , hogy keresek neked apriliát de nem találok! azt mondta a haverom hogy ne a motorok között keressem !
ezt kamillázzátok meg!
Ezzel tisztában voltam csak ugye így kicsit buktam a dolgon mert anno egy 2001-es árát fizettem érte
Különben így látatlanba mit mondtok, mennyit ér az ezekszerint 2000-es motorikusan 100%ig hibátlan külsőre meg kissé összekarcolt (há istenem crossmotor, bukás benne van) YZ125-ösöm?
És kinek mia véleménye ha veszek rá UFO első-hátsó sárvédőt adnak annyival többet érte hogy nekem megérje? Na meg mennyivel adhatnám többért ha 2001-esnek adom?
(egyenlőre marad a masina de elöbb utóbb egy jó kis 250 4T cross csere lesz)