Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen a 97-es ló !
itt áll egy eladó honda cr 250 az udvarba 97 -es itt az új dugó hozzá 34ezerért új féktárcsa stb. gumik jók esetleg lánccsere lenne rajta de idén még kibírja az beleférne anyagilag 97-es a motor amúgy jó szőrbe ja és kormánycsapágy is új! eladó ha akarod azonnal esztergomban van a gép de a szállítás is megoldható!
Nem hallott esetleg valaki valami jóféle max 350-es rendszámos endurót/crossmotort 500e HUF-ig? Bújom a hirdetéseket, de egyenlőre semmi pozitív. 250-es 2t vagy 350-es 4t kellene. Ezen belül akármi lehet.
de nekem nem ilyen van....
83-mas
itt egy rx
sok órát linkeltem be neked szóval jössz 1 karburálással
ugylátom nemjó a link
images.google.co.hu/imgres?img...
ugyan ez csak sokkal nagyobb..mert ez női
amúgy tegnap már elkezdtem csinálni egy ugróórát !ha nem kapok csinálok magamnak aztán mehetnek a fa...ba! meg ha bejön eladom milliókért én úgyis csak kisszériába készítem majd őket és emiatt drágák lesznek a karórák ! abból meg motorokat veszek !
haveromnak rolex van valamilyen kövekkel kirakva
bementünk westendbe megkérdeztük az orásnál mennyit érhet
1,5-3milláig becsülték
haverod nem jófej
55 ezer pénz
65ezer pénz
kellett neked elhagynod
tudom de ezt második órának akarom csak innentől kezdem el gyűjteni az ugróórákat már ebay-on is nyomulok most ez teszi ki a napomat !
meg az , hogy keresek neked apriliát de nem találok! azt mondta a haverom hogy ne a motorok között keressem !
volt 1 40ezerér de elkelt. nehéz lesz ez...járd a piacokat
ilyenekért meg ehhezhasonlókért többszázat is kérnek!
köszi de én se ma jöttem a hathuszassal!!!
ezt kamillázzátok meg!
ilyen is van te hallod van olyan amelyikért elkérnek akáz 80ezret is...
köszi!
Ezzel tisztában voltam csak ugye így kicsit buktam a dolgon mert anno egy 2001-es árát fizettem érte
Különben így látatlanba mit mondtok, mennyit ér az ezekszerint 2000-es motorikusan 100%ig hibátlan külsőre meg kissé összekarcolt (há istenem crossmotor, bukás benne van) YZ125-ösöm?

És kinek mia véleménye ha veszek rá UFO első-hátsó sárvédőt adnak annyival többet érte hogy nekem megérje? Na meg mennyivel adhatnám többért ha 2001-esnek adom?
(egyenlőre marad a masina de elöbb utóbb egy jó kis 250 4T cross csere lesz)
igyekezz mert különben addig nem lesz óra...
sajnos a 2000 -es sx ktm-nél összecserélték valami nyomdahibával az adatokat meg a leírást és ezért értelmetlen felnyomni! de keresek neked róla valamit ha nyugton maradsz addig is ....jajj már ennyi az idő!