Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rxről miért nincs semmid hogy áll a karburálási problémám? áprilisban megyek addig nézek neked majd órát is
ilyet láttatok már? prága endúró motorkerékpár
ha 99 van a felnibe akkor 2000 a géped 2001es semmi szín alatt !
höhö ilyen tmet voltam megnézni 490ért ami szétvolt esve
zoozee 2000es sx250 nincs véletlenül?
nem mert a váltás szeptemberben van de ezt leírtam néhányezer hozzászólással ezelőtt olvasd el mindet
majd nyomatom de az nincs meg ill. el van cserélve valami 125-össel a leírása
ha igazából 2000res akkor a felnibe miért 99van irva?
akkor igazából csak 99es nem?
Zoozee! Lenne még egy nagy kérésem, és esküszöm, ilyennel kapcsolatban soha többé nem kérek tőled semmit!(kivéve ha mégis, de az sokára lesz megigérem)
Motorrevüből nincs meg véletlen az 1990 es 7. havi, vagy az 1994es 10. havi? Mert azokba volt DT 80 teszt... Igazán hálás lennék ha esetleg meg lenne és megosztanád velem...
Szerezz még egy kis örömet a feltörekvő motoros generációnak, ugye milyen szívhez szóló!
Bocs, aszem elindítottam a lavinát
köszi!!!
Azért kellett mert asszem az a szitu hogy amit én 2001-esnek vettem az igaziból 2000-es
Ugyanis a felnibe 99 van írva és elég kicsi az esélye hogy akkor 2001-es legyen. Na mind1 azért ezt elolvasva megnyugodtam a 2000-es modellen is szépen javítgatott a gyártó. (2001-es meg azért lenne zsír hogy tudjam miről maradtam le)
itt a 2001-es
2000es sx250 ről nyomacc be ilyet?
Elhiheted, hogy szánt szándékal let Wukkos!
ez tök wukkos volt
itt a 2000-es yami hagytam rajta ktm-et bocsi
Roszul hiszed, nem 1000, de egy 600ast simán oda alázok vele, a 750es van kb ilyen erőbe, a CR után megilyednél micsoda őserő lakozik benne!
motorkatalogusból van .......jól van ne mentegetőzz elhiszem , hogy nem gixer
Zoozee, nekem tudnál ilyesfajta leírást a Yamaha Dt 125-ről(96-os évjárat), meg Aprilia rx 125-ről(94).
Fontos lenne, thx CSákó
Zoozee, csak viceltem, tisztában vagyok a motorom képességeivel.
De nem szemétkedek Wukkal, az utobbi időbe egyre normálisabbakat írt, de az elején khm enyhén el volt ragadtatva a DRZ-től...
Amugy ez motorrevüs cikk, vagy a 93as Motorkatalogusbol van?
itt a másik fele azé nem gikszer
a cikk 93-ban íródott
nincs véletlen kép a 2000-es és 2001-es YZ125-ről?
Hát nem tudom szerdáig ki fog derülni, majd megírom hogy mi történt.
Minden esetre a Pilisvörösvári Jet kutas benzintől volt már régebben egyszer vizköves a Romet karbijának az alja! Na ezis Jet-es benzin kiderül, mindenesetre amikor betöltöttük már akor néztük hogy elég hülye szine van meg nem ilyen szokott lenni az illata...
Remélem olcsobban megúszom mint egy dugó csere...
Zoozee, örök hálám! Remélem látjátok, micsoda kemény gép ez, megnéztem mágnesel és vastankos, de amugy nagy hülyeséget írnak róla, vagy nem az én gépemről van szó, mert az enyém úgy gyorsul mint az 1000es gixxer, olyan a futőműve mint a 950 SuperEnduronak, és olyan keveset eszik mint a kis CBR! Ja és nem mellesleg hátsó keréken 101LE tehát egyel több mint a csoda DRZ!