cső
nekem ugyan ez volt a problémám
rugásra nem indult
tolásra egyből,de melegen indult rugásra
na nekem 1-2 hónara rá kijukadt a dugóm
szedd szét szerintem és nézd meg hogy ne okozzon meglepetést
Üdv Mindenkinek!
Még régebben végig olvastam a topicot, és azota figyelemmel követem a történéseket, azért csak most regisztráltam, és írok, mert eddig nem nagyon tudtam volna hozzászólni a dolgokhoz...
Rögtön egy kérdéssel forulok hozzátok:
Tehát van egy 80as DT-m (tudom nem egy huuu de terepmotor, de valahol el kell kezdeni) utobbi időben csak tolásra indul, ha rugdosom, nem történik semmi, gyanakodtunk arra hogy kompresszió hiány, de tolásra könyen indul, és szép alapjárata van mikor bemelegszik, nem dadog, és pörög rendesen magához képest. Ha melegen leállítom, és rögtön rárugok akor indul. Probáltam már több gyertyával, ugyan ez a helyzet, és a gyertya hőértéke is megfelelő.
Örülnék ha adnátok valami tippet hogy mi lehet a probléma, vagy mit kéne csinálni vele.
Nem lehet hogy szar benzint tankoltunk bele?
Üdv: Siki
ööö,ja, bocsesz készülékekkel nem foglalkozom, csak üzemeltetéssel.Telókhoz fingom sincs, csak a működésével foglalkozom, de árak, meg ilyesmi, hogy melyik a trendi... bahh sajna fingom sincs. De a neten be tudod azért lőni az árat..
ha nincs papirja akkor reális a 700 körüli ár, persze állapottól függően.
itt ragadnám meg az alkalmat hogy kihirdessem van egy eladó ktm 520 exc(2001) haveromnak, aki meg szeretne válni a mocitól kihasználatlanság miatt.
télen meg átnézve a kicsike: vezérmülánc, vezérmütengely csapágyak, szeleppbütykök, fékbetét féktárcsa, láncszett, teloolaj, motorolaj+szürő, szóval teljesen szezonkész a kicsike, csak egy uj aksi kell bele hogy müködjön az öninditó is.
ya jelenleg fekete ufo idomokkal van szerelve, de megvan hozzá a gyári sárga idomok karcmentes állapotban.
kifejezetten hobby célra mert nincsenek rendszáma, és nem is rendszámozható.
790 ezerért hirdeti a használtauton.
Jaja, de van egy kollégám, akit biztosan nem.
Ilyen karóra buzi...
Minden nap más óra van rajta, de minden top márkából van neki quartz, meg autómata, meg pörgő-förgő, meg minden gepo.
de tisszó, meg tag hájer, certina, brejtling, meg minden szar. Még rolexe is van...
Nála járok utána, csak szabin van, de írok neki mailt.
vedd meg bazz!
még jó is, elcserélné a tiédre.... beszéld meg vele h szőrért szőrt de ha az nem tecik neki kóstold meg max 200 pézzel ráfizetés szempontjából
nekem ugyan ez volt a problémám
rugásra nem indult
tolásra egyből,de melegen indult rugásra
na nekem 1-2 hónara rá kijukadt a dugóm
szedd szét szerintem és nézd meg hogy ne okozzon meglepetést