csak arra nem jöttem rá h ti itt fikázzátok a dr-z 400e t vagy csak lejáratjátok??
kinek ez kinek az...
az is megteszi amit vársz tőle
attól is függ h ki mennyit vár tőle...
de nemtomit fikázzátok... vagy ... erre nincs szo
de a drz is jo motor... fülem farkam ketté álna ha holnap kapnék egyet.... nem hogy még egy husky te 450/510
wukk
csak közlöm veled hogy drz-t az yz bárhol odaveri...
aszfalton és terepen egyaránt..eddig mégegyik drz-se ment jobba nnála..
de és soha nem szaroztam a drz-t..szeritnem jó motor...csak te vagy egy fasz
amugy emg nem mionmden az erő..hogy feltuggy menni egy falon..
teknika is kell te pöcs
na még az szép hogy így értessz hozzá xlzx
és én vagyok a hülye??
azért azt az rx et már tényleg nehogy keverd a drz vel én nem is fikázom mert fele olyan erős és........
kérdezzél már meg valakit aki ért hozzá
Pásztónál voltunk, és ott elég nagy esők voltak, tele volt bogarakkal. De azért napközben meleg volt, volt a faházunknál egy vipera, mindig betámadt minket, azt hitte ő az arc ott.
ahova azzal a gumival mész föl ami a motorodon van oda bárhova fölmegyek drz vel
nem tudom mér vagy odáig a motoroddal új korába is csak 51 lóerő és a tied már nem uj amilyen állapotba van lehet 40 is persze ha menne és a drz t szarozod?
látod nem is kell odamennem ezt itt lejáccottuk
Szaszilivel és Zsakfossal találkoztam a strandon.Wukkot mé nem láttuk ,nem merte még erre tolni a 100as fogatot
Legközelebb ha nyírtelek fele járok megkérdem az embereket merre van a rókalyuk,és lefényképezem nektek a wukk drzjét, sajnos szegény még nem tudott kölcsönkérni akárcsak egy kamerás mobilt se,h lássuk a gépet.....
NAgyon jó volt ez a kis túrázás a mátrában. Mondjuk csak az erdőben motoroztunk, mert egy része a társaságnak kocsival jött és csak 3 an hoztak motort, de szerencsére akik hozták a crosst azok nem akartak erdőzni. Akkor hüjék voltak. Nah mind1 olyan erdők vannak, elég durva útak. Pláne volt előtte egy nagyon-nagy eső, szval dagonya volt, mindenkinek ajánlom a nyári motorozást a hegyekbe.
Biztonságos motorozást mindenkinek!
én nem voltam strandon elmentem motorozni de melegem volt menet közbe polóba is
a faisst videói meg tényleg gyengék olyan helyeken szimszonnal fölmegy akárki nemcsak én
és nevicceljetek már a drz vel
a felnimbe meg nekem is benne a dátum nem is tudtam
nálunk egyik enduro gépen sincs
csak 2 sm en de azokon is csak ha turázni mennek