ehhez egy kis segitséget szeretnék valakitől...hogy mi a fasz lehet...
na szal az volt
megyek..leáll
lejtőn voltam szal gurulásból beindult..kb sehogys eakart pörögni...
a sebességeket kb 10 másodperc alatt pörgette ki..ha egyáltalán kipörgette...
aztán leállt a faszba
kipuffal lehet valami..vagy csak eltömődött valami a karbiban...
lehet hogy nem kapott elég benyát...
jó persze 4t vel sokkal könyebb hegyet mászni...
2t nél kicsit elveszik a fordulat kuolungolsz akkor lelassuls ész már baszhatod is...
4t meg simán alulról is tol..szal zsír..
monnyuk egyik haver nem ment fel 525exc vel
faisst áruld már el hol ez a domb !
wuukksün nagyon kimotorosodott mióta drz-je van
ha engem kérdeznek aki ment már ezzel-azzal és felszokott menni kutya helyekre sőt kimondottan élvezi az ilyen helyeket, szerintem a drz -vel könnyebben felmegy egy bénább pilóta is ugyanott ahol a cross is felmegy /csak mondjuk a crossal nem hibázhatsz míg a nagyobb 4T-k egy korrigálás után még újraösszeszedik magukat/ de azért nem kell leírni egy 250 2T-t mert annak is vannak előnyös pontjai ki kell tudni használni őket, meg faisst-ot se írjuk le mert lehet, hogy csak ide nem ment fel! de ilyen helyekre az ügyes 4T-sek könnyebben felmennek
amúgy nem egy felmenetet kell nézni az is valami de nem asszerint vagy penge mert voltam olyan helyen ahol elsőre véletlen úgy fölmentem vakba mintha húztak volna, és az utána következő 6 nekifutás sikertelen volt !
5 ször nekivágok és ha 5ször felmegyek faján az jelent valamit. amúgy mi ha találunk új helyeket addig szoktunk baszakodni amíg feljutunk! ha nem találunk akkor csinálunk! szóval ez a sport a kitartás azt hiszem az enduro latinul ilyesmit jelent mindenki azzal erőlködik amilye van azt kell tisztelni benne
sőt a nagyobb szó aki a szarral is kitartó! a jóval könnyű mondjuk ha tele vagy akkor eljössz 1helikopterrel endúrózni és kiszopatsz de motorral lehet én mennék elöl!
ja és még annyit hogy egy dakaros sráv akinek 450es s ramonja van...ő 3 szor tudott felmenni...
gecijó motoros gecijó motorral..és még neki is nehezen megy..meredek volt hidd el...csak a film nem adja vissza higy mennyire...de ez köztudott...
azért nem irok mert egy nap kb 5 percet vagyok gépnél...nekem van jobb dolgom is mint veled vitázni...
melette azért nem lehetett fölmenni mert kurvára hepehupás volt..és dobálta a motort..
de enekd biztos siekrült volna...te és a 100lóerős drz legyőzhetetlen...na mind1...
én itt le is zárnám ezt a "társalgást" veled mert ahogy látom semmi értelme...
ennyire hüLYe embert mit te...még nem láttam...
na szal ezentúl nem reagálok a fasságaidra semmit...csumi
igen theograf....vedd már meg nekem ha annyi pénzed van.Inkább veszel 500reizer csavart és egy unalmas téli estén végigcsavarozgatod akkus csavarozóval egytökre leirt gumit...nem olcsóbb?
sziasztok nagy a hallgatás
főleg faisst nem tud hozzászólni csak kuláz meg hülyjéz de a dombon csillog-villog fölfelébe
amúgy drz biztos fölmegy simán mert látszik nem nagy a meredekség
csak nem tudom miért erőlködsz bele a nyomba mellette sima ügy lett volna
jó reggelt!
látom elvoltatok az este kicsit elalszom és rögtön lemaradok a jó sztorikról faisst jól megtaláltátok egymást wukkal hogy ki? hova? miért? mikor? mivel nem megy fel?
tegnap elfáradtam a nagy melegbe való erőlködéstől de mégse gyógyultam meg úgy köhögök, hogy majd kiszakad a torkom vazze! ebből orvos lesz szerintem megyek is hátha ad valami gyógyszert mert nem bírom ezt a folyamatos köhögést ! ez szamárköhögés?
na csákány
Szóval egy jó kezdőmotor ha újban és hondában gondolkodsz akkor XR400 és CRF250X.
Ez sokminden függvénye hogy kinek mi és menyiért kell!tehát így semmi paíraméter nélkül nehéz motorokat ajánlani.Amúgy az enduróval kevesebb bajod lesz minden tekintetben...rendőr,szerviz,költségek stb...
Hali!!!
Barátom motorvásárlás előtt áll.Tőletek szeretnék tanácsot kérni:DNem szereti agyonpörgetni a motorokat, ám szereti ha rendesen húz alatta a motor.Ezért gondoltam hogy egy 4T neki jó lesz(Ezelőtt utcai motorokon ment de nagyon megtetszett miután kipróbálta a cr 125ömet:D)Én egy honda crf 450x-et ajánlottam neki.Igazán nem tudta hogy most crossot vagy endurót vegyen -e.Én inkább 4T-be az endurót ajánlottam neki mert azzal nincs annyi probléma mint a cross társával.Most szeretném a véleményeteket kérni pro meg contra.Előre is kösz(bocs fogalmazni nem naygon tudok):DDDDDDDD
és pászton merre mentetek nyikomnak, muzsla? milyen motorokkal voltatok? én amugy itt pászton lakok jo volt?