Kerdesem az ha nikasilos hengerben cserelek dugot, honnan tudom, mekkora tulmeret kell bele ?(TSR200) Nezegettem a Wossner-et (www.woessner-kolben.de) ami 1mm tulmeretes, 124 EUR, de ez csak dugo, vagy rendelek a Suzuki gyarbol, igy mindent kuldenek egy dobozban? Munkadij kb mennyi? Hany munkaora?
szarrá olvadna a dugód, olyan égéshő lenne, mire az egész patron elfogyna.
nem hiába van az hogy a nitros kocsikba is csak 1-2 másodpercig üzemel a nitro, mert különben szará olvad minden.
hali!
tudjatok kelett volna nekem (vagyis stiflernek) egy husky dekli..nos a dekli meg let ragasztva....
pár ora multán összerakta beinditotta... járt 5 percet leállt és leállás előtt volt egy kis utogyujtás...
azota se hire se hamva a motornak..nem indul be...
mire tippeltek?
én arra h ezt a jo isten se tudaj h mi let vele....
Figy ahogy nézegettem az évjáratokat sztem is 96os lehet.Bár eléggé egy sanszra mentek ezek egészen az alu vázig.Amugy meg idomokat lehet cserélgetni ,szóval a dögcédula az igazi bizonyíték.
Csáo!Nem tudom mennyire értesz a cross motorokhoz szerinted ez hányas kiadásu lehet!Mert akitöl vettem azt mondta hogy 96-os de azt is mondják hogy öregebb?Szerinted?Kössz!
Most érkeztem haza én is,vacsi megvolt,ülök le géphez...Mentem ma pár kört a kis KTMmel qrva jó az a motor...Ilyenkor van öröme az embernek benne.Már tervezem a telet...Mennek rá a szöges gumik,persze azt még meg kell csinálni.Van valakinek tapasztalata a jégmotorozásról?
nézitek a focimeccset mi ?! az a szaros foci /kívétel motorfoci/
az lenne nagy show ha bemennénk 100 db husaberg/ktm/husqvarna meg ilyen nagy traktorokkal és felszántanánk a pályát a döntő meccs előtti pillanatban szerintem megölnének minket másodpercek alatt de addigra a pálya is kész lenne teljesen!
mekkora bál lenne !
nem hiába van az hogy a nitros kocsikba is csak 1-2 másodpercig üzemel a nitro, mert különben szará olvad minden.
tudjatok kelett volna nekem (vagyis stiflernek) egy husky dekli..nos a dekli meg let ragasztva....
pár ora multán összerakta beinditotta... járt 5 percet leállt és leállás előtt volt egy kis utogyujtás...
azota se hire se hamva a motornak..nem indul be...
mire tippeltek?
én arra h ezt a jo isten se tudaj h mi let vele....
Evenx ad már meg annak az oldalnak a címét ahol a mocik adatait írják le évjárat szerint meg minden egyszer már megadtad de nem találom. Köszi
Mi lenne ha a szívótorokba fecskendeznék benzincsövön át egy teli patront tejszínhabos szifonból?Mondjuk a kis TSbe 4teligázon?
az lenne nagy show ha bemennénk 100 db husaberg/ktm/husqvarna meg ilyen nagy traktorokkal és felszántanánk a pályát a döntő meccs előtti pillanatban szerintem megölnének minket másodpercek alatt de addigra a pálya is kész lenne teljesen!
mekkora bál lenne !