Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy patronnyi co tól xarrá olvadna?..hmmmm..szóval akkor teljesen hülyeség?
Kerdesem az ha nikasilos hengerben cserelek dugot, honnan tudom, mekkora tulmeret kell bele ?(TSR200) Nezegettem a Wossner-et (www.woessner-kolben.de) ami 1mm tulmeretes, 124 EUR, de ez csak dugo, vagy rendelek a Suzuki gyarbol, igy mindent kuldenek egy dobozban? Munkadij kb mennyi? Hany munkaora?
szarrá olvadna a dugód, olyan égéshő lenne, mire az egész patron elfogyna.
nem hiába van az hogy a nitros kocsikba is csak 1-2 másodpercig üzemel a nitro, mert különben szará olvad minden.
megölte a gyertyát, cserélje ki egy ujra és egyből indul. meg esetleg egy karbitakaritás nem ártana neki.
jo ez a gépállat.. 450? 510? csak az eslő sárvédő lehetne sm
hali!
tudjatok kelett volna nekem (vagyis stiflernek) egy husky dekli..nos a dekli meg let ragasztva....
pár ora multán összerakta beinditotta... járt 5 percet leállt és leállás előtt volt egy kis utogyujtás...
azota se hire se hamva a motornak..nem indul be...
mire tippeltek?
én arra h ezt a jo isten se tudaj h mi let vele....
okay
Az adatbank nem teljes,ha motort kell beazonisitani akkor a bikepicset használom,és hasonlitgatok.Ennyi
Hy

Evenx ad már meg annak az oldalnak a címét ahol a mocik adatait írják le évjárat szerint meg minden egyszer már megadtad de nem találom. Köszi
Figy ahogy nézegettem az évjáratokat sztem is 96os lehet.Bár eléggé egy sanszra mentek ezek egészen az alu vázig.Amugy meg idomokat lehet cserélgetni ,szóval a dögcédula az igazi bizonyíték.
Zoozee te vágod a CR témát!Kérlek nyilatkozz!
Köszi szépen gunyi!
Ha megnézed az igazolványomat ott van nagyobb kép a motorol!
Zoozee,kishapsi,husky!
Mi lenne ha a szívótorokba fecskendeznék benzincsövön át egy teli patront tejszínhabos szifonból?Mondjuk a kis TSbe 4teligázon?
Hát csak ekkora képet tudok most csak küldeni!De igy meg nagyon nem lehet megálapitani?Miröl tudnám magálapitani hogy hányas kiadásu?
nézd meg az alvázszámát, az első 2 szám az évjárat utolsó két száma, persze ezt nekem is csak mondták, de azért probálkozz rá.
Valami nagyobb pixeles képek küldhetnél mert ebből nem látni semmi érdekes részletet...komoly vevő lehettél ha még azt se tudtad mit veszel.....
Valaki segitsen hányas kiadásu lehhet a gépem nagyon megköszöném!
Csáo!Nem tudom mennyire értesz a cross motorokhoz szerinted ez hányas kiadásu lehet!Mert akitöl vettem azt mondta hogy 96-os de azt is mondják hogy öregebb?Szerinted?Kössz!
Most érkeztem haza én is,vacsi megvolt,ülök le géphez...Mentem ma pár kört a kis KTMmel qrva jó az a motor...Ilyenkor van öröme az embernek benne.Már tervezem a telet...Mennek rá a szöges gumik,persze azt még meg kell csinálni.Van valakinek tapasztalata a jégmotorozásról?
hehh most csüccsentem gép elé...
nézitek a focimeccset mi ?! az a szaros foci /kívétel motorfoci/
az lenne nagy show ha bemennénk 100 db husaberg/ktm/husqvarna meg ilyen nagy traktorokkal és felszántanánk a pályát a döntő meccs előtti pillanatban szerintem megölnének minket másodpercek alatt de addigra a pálya is kész lenne teljesen!
mekkora bál lenne !
innen tiltanak ki minket a q....a életbe!
na megyek mert le se szarjátok az álommotoromat ! szomorú vagyok megyek kólázni!
talán...nagyon talán...RXhez sehol nincs.... ( most játszom wukk komát)