Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ne reklámozd.....

Ha azt irnád ,hogy " áhh mégsem adom el, nincs az a pénz amiért ezt elvinnék"

Másnapra nem, lenne motorod...

Ez már csak így szokott lenni...
óóó nem sürgős addig nyúzom én
ok, csak mutattam, hogy pont ilyenekt néztem én is...

Mert persze minden motor keresőben 1 hónapja szinte ugyan azok vannak..

Ő is pont ennek a kettőnek küldte el a linkjét...amik nekem is szinte a legjobban tetszettek...
ha minden igaz akkor a husaberget 501 előéletét, és a gazdáját ismerem, azt nyugodt szivvel tudom ajánlani.
Szerintem ne akard ennyire eladni, mert sosem veszik meg...

Én elhiszem, hogy tuti jó moci, de az hogy szabadulni akarsz tőle, olyan mintha....szóval érted...

A hasznot sose számolj előre...sokszor én is ebbe a hibába estem...még most is néha..

Hidd el nem hozod szóba 1 hétig...elviszik...
papír nélkülit szerintem kaps újabbat ennyi pénzért.
vágom nem kell...
inkább 4T....

Faisst nyomott be két linket két mociról a használtmotor.hu -ról vagy melyikről....na én is hasonlóban gondolkozom...

mindjárt megkeresem...
250 2t? az 55-65 paci...sok lesz az...nagyon! vedd meg faisst yz-jét,majd szépen meglesz csinálva,meg tökéletes lesz és 400 pénz lesz kb
Meg a 4T knek baszott tetszik a hangja..
hol dolgozol? és mit?
nekem nagyobb kellene...

2T- ben min 250 -es de inkább 4T vennék (kb. 350-600 ccm) , mert azok azért jobban birják.

Már lassan össze is jön a cash rá...

Visszajövök a nyaralásból aug elején akkor veszek...mostmár semnki nem állíthat meg...hacsak csődbe nem megy a cég..

Éppen pár sorral lentebb kérdeztem is, tud -e valaki jó helyet ahol motoros cuccokat lehet venni.
Bukó, csizma stb...
na megeyk oda énis
csak van egy pár km eltérés
enyém nem tetszik? vagy milyet akarsz venni?
Cross vagy Enduro.. még nem tudom..
én árufeltöltő leszek reggel 6:30-reggel 10:30 szal 4 óra és 400as órabér...nem sok de ez van...havi 30 pénz összejön,júnit meg aug.-t fogom végig melózni...az 60 pénz...nem sok de nekem az
na mi van pangunk? Zoozee merre van már? biztos megint 800méterből 4 és fél óra lett
na de ezt hagyjuk.. én meg a minimál bér.. ég és föld.... feri bácsi minimálbérből h tudna megélnia xxx nm2.es házban? én megbirnék az ő fizetéséből élni..de nem csak én.. na mind1 politika..nem konyitok rola semit...csak egy hangyafasznyit
akkor nem tom...de próbáld meg
quickem van azzal játszottam volna..
www.tiszamentimc.hu/
a klubbunk oldala...
én csak tag vok..apám adhatna bele cuflát de nem áldoz rá mert mindenben csak a hasznot keresi...
ezért nem ad ki motorét sok lét
aztmondja dolgozzak azt vegyek.. igaza van..és mindg azzal jön h ő elment dolgozot t1 hét alatt megkereste a simo árát.na de azok az árak meg a maik ég és föld... igy én dolgozhatnék 500 évig ha igy gondolkodik...
nézd meg mert igényes hangja van