Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen..még van rajta 1 év vizsga....csak félek nehogy dugócsere legyen aztán... de azt 40ből megoldjuk nem?
a legszebb öröm a káröröm mert nincsen benne irígység!!!
mint a világkörüli R1es videó,amikor sarat köp a kipuffból
a felnibe a számokra ha 1994-es a gép akkor ott a szám 93 vagy 94 lehet !

menjél egy kört vele valaki nézzen bele egyenesbe nem görbe-e, jó a hangja nem csörög telók működnek -e de így elsőre nagyon szépnek tűnik! mindenképpen csak ajánlani tudnám 300 kilóért meg főleg
ya
a husky volt szomjas, de tombolt a káöröm, metr a haverok szorosan jöttem mögöttem, ugyhogy mindenki fürdött, utánna meg közösen probáltunk életet lehelni a 3 gépbe, mert valahogy mindegyik túlittammagát.
mindjárt összetelefonálom a havaerokat és elhúzunk csapatni egyet mert a tegnapi mocizásnak gyógyító hatása volt!
erről is lehetne publikálni egy cikket valami orvosi fórumon

majd utána utánanézek a vizes trükknek és bemondom!
jóóó reggelt! Na beszéltem a sráccal,azt mondja nagyon jó állapotú a motor és egész jó árért adná...de még itt van Rx,addig meg ninncs rá keret amúgy ha elmegyek megnézni mire figyeljek oda huskynál?
az igen mikor már literszámra ugrik a víz, az kicsit sok ott már a folyadékütést lehet tanulmányozni !
a husky-t itattad akkor ?
amúgy az a utcai sm husky tényleg faja gép !elfogadnék én is egy ilyesmit.
husky mondta épp a minap , hogy Bp-n melléállt a benzinkúton egy ilyen és, hogy nagyon brutális a ló mikor elment a hangja olyan disznó volt , hogy térdreestek még a gixeresek is!
há joh hogy van, érdekel minden , a pénz nem számit csask olcsó legyen .
én anno kicsit nagyobb menyiségben gondoltam a vicbefecskndezést, és kb olyan 90-100 as tempoval beleszáltam a dunába, csak sajnos nem hogy nőtt a teljesitmény, hanem még minuszba is ment.
szeva!
kösz!
ezzel a fikázással csak megtaláltalak vicc volt egy pillanatig sem tételeztem fel rólad aki tésztahidat is épít
mellékesen nem is akármilyen iskolába jár ,hogy nem hallgat az okos szóra! annak nem azért van a feje, hogy a portás megismerje!

a szifonos sztorit nem tudom ezért nem kanyarodtam ki rá de hall kell utánanézek mi a pálya.
ha nem tudok valamit tutira inkább nem erőltetem mert nem akarok félrevezetni senkit de beszélgethetünk róla hátha kiderítjük hogy van ez és miért nem alkalmazzák ettől is okosodik az ember!

a vizbefecskendezés/ igaza van kishapsinak/ a honda 500 2T /mick doohan/ erőltette magas szinten de itt már jelenvoltak a mikroszámítógépek azt olvastam, hogy 4 litert vizet fröcskölt be egy verseny alkalmával .
amúgy a vízbefecskendezés alapötlete már több mint 100 éves dolog még bánki donáth /porlasztó egyik feltalálója/ találta ki a nagynyomáson való vízbefecskendezést és direkt otto motor teljesítmény növelése céljából ! mindjárt utánanézek /ha endúróztam / és beteszem a sztorit ha van rá igény egyszer érdemes elolvasni !
Most tévedtem gép elé!Nem fikázásnak szántam hanem éppen ellenkezőleg én szeretem hallgatni az ilyen tanleckéket!
pl ezt a kerekes dátumos dolgot sem tudtam még.De hála neked ennyivel is több vagyok.
Ez a vízspricces dolog hogyé van? akkor a szifonos ügyet végképp vessem kutba?
Mihamarabbi gyógyulást!
Szerintem kuvva jó néz ki, amugy Husky, hámmi is lenne.
srácok elmegyek aludni mert fáradt vagyok emiatt a "szar" motorozás miatt hála Istennek!
jó éjszakát és boldog gerle2 napot kíván zoozee!
azért futóműben itt sincs baj...hátul boge gázos elől pedig marcozhi....csillapítanak...még nem sikerült koppantani
nem rosszak az apriliák de ilyen endúró témában a husky blokkja szerintem kicsit jobb a futóműve és építése meg ezerszer! tehát ha indulni kéne valamilyen versenyen 25-be az inkább husky lenne a kettő közül!
szerinted 125 husky v aprilia? azért husky komolyabb vmivel nem? ott inkább meg van az a 34 ló mint Rxben...
van itt egy 450 es sm honda de olyat csinál hogy ha leáll nem lehet beindítani! amúgy ha megy akkor jó a hangja szép a motor bika is csak az indítgatása nagyon szar! valami önindítósat szerezzél az kényelmes megoldás !
hát nem tudom...próba cseresznye,nem roszabb az tuti vagy egyenlő vagy jobb
125-be jobb a husquarna mint az aprilia?
300ba akarnám elhozni....+ átírás ez az 330.... de még itt van 125ös rx...
ez tényleg jó állapotú moci ! inkább ezt kéne megvenned de hama hama picit alkudjál még ha tudsz esetleg se
Zozee, nem lesz tobb dugo meregetes! Eladtam ma a TSR200-at ugy hogy otthon sem voltam
Ketutembol eleg volt egy idore az tuti, 400 e-ert vittek el es vigyaztam ra rendesen, markaszerviz, olaj csak Motul, szoval orulhet az uj tulaj.

Tovabbra is gyujtogetek a CRF 450X-re hatha meg SM kerkkel lenne, azzal aludnek minden este
pont ma néztem 1et,340ért...és kurva jól néz ki...ő lenne az