Multkor gyakorolt kinn a parkolóban és pont kint voltam a ktmmel ...oda akartam adni neki hogy vegye ki cerkára,de nem merte....hihihi félt biztosan hogy hanyatt vágja
Amúgy ő is csodálkozva nézte.....
nah föl is raktam 3gp....quicktime player lejátsza,abba ki is lehet nagyítani!!! ez pont mai dolog,Faisst nagyon motorozni akart szerelés közben ez 1 700 méteres út szakasz...van hangja a kicsinek
az egy show kipufogó.direkt azért van hogy ordítson 140-150decibelell,hogy minél jobban halld hogyan szabályoztatja állandóan.Amúgy amikor gyakorol itt ny1en,vagy csak járkál akkor a gyári pufó van rajta,h ne zavarjon senkit sem.
volt nálunk is hidi moka miki
jol fonja csak nem tecett a gixer hangja azzal a kipuffal ami rajta volt...
de leginkább egyik motor se teccik ameiknek "vonyitos" hangja van
szal értitek..
a hétvégén a rep téren bmw tali volt és hidi miki bemutatózott.Adtak alá egy sm510et..amit leművelt vele....látszot h nincs hozzászokva de ugy kerekezett vele,meg verda keresztbe..tetszet nagyon!meg a gyári kipuffal a hangja...az is gyönyörűűűűűűűű
hja meg adtak alá uj suzu quadot is...azt is verte keresztbe mint állat..az uj rmz motoros volt.Tetszet az is
itt a tm...őt voltam megnézni...a képen nem látszik de nagyon csúnya...meg az milyen dolog hogy behúzom a kuplungot motor leáll...mondta ember h megvannak az új lamellák csak cserélni...jól van,köv próbálkozás,rárúgok,nehezen indult...aztán nem lehetett vele elindulni meg zörgött a kuplung....ááá 490ért nagyon felejtős motor volt.
és most mien mocid lesz hejette?
Az volt asszem az enyém...bár azóta eléggé lestrapálták, mint látszik is..
Persze mondjuk amikor én használtam akkor is voltak bajai alattam...
Hengerfejes lett és nem kaptak hozzá gyári cuccot, és 50 ccm dugó lett belerakva...
Jaaaj, pedig de szerettem...
bocss
Amúgy ő is csodálkozva nézte.....
hivd fel
amúgy jó hangja lehet,de ezt az életbe nem papírozod le.
jol fonja csak nem tecett a gixer hangja azzal a kipuffal ami rajta volt...
de leginkább egyik motor se teccik ameiknek "vonyitos" hangja van
szal értitek..
most találtam..
wr 400 f
szeruntetek megéri igy látatlanbol? ...látni kéne..
hja meg adtak alá uj suzu quadot is...azt is verte keresztbe mint állat..az uj rmz motoros volt.Tetszet az is
amikor ott vagyok akkor néha látok ijen cagiva-t... legutobb pl tavaly nyáron
de lehet h most hujeseget irtam be