Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez fasza motor érdemes meg venni kezdőnek tökéletes ismerem a tulajt ténleg meg kímélt álapot arow rendszer szép hang www.hasznaltmotor.hu/hasznaltm...
kishapsi!
te hivatásos motorszerelő vagy vagy csak hobbiból?bár aki ktm-eket szerel az gondolom elég profi
ya egy 50 es sx ktm el, ami nagyából térdmagaságban van az ülés teteje .
de hihetetlent ment.
nagy a pangás mi történt veletek?
motorozott ma valaki?
én csak 1 kicsit
nah ha jöttök ide,engem is értesíteni ő rx-halálnak kiderült h semmi baja,csak húzódások és zúzódások,szar volt a röntgen
Zoozee, nem allok en feltetlenull a 4T partjan, szeretem en a 2T-t az igenytelensege meg kis sulya miatt is, csak hat miota ki tudtam probalni egy FSE650 husaberget, LC4-et, EXC450-t inkabb arra ulnek mar at ha lesz eleg penzem. CR500-at csak egyszer probaltam, de azt inkabb meghagyom az ongyilkos jeloteknek
húú
gyerekek, ma jött meg a ktm be az első 3db 2007-es 250 sxf.
már maga a kinézete is brutális, még probálni nem tudtam, de már alapjáraton cibálva neki, hallani hogy komoly kis gép.
A múltkor kipróbáltam a 450-es Suzukit.Meglehetősen fogalmatlan motor sztem. Egy normális kört nem tudtam vele menni. Egyszerűen nem érzem hol megy. Húzom, húzom leszabályoz de nem érzem benne azt az átütő erőt. Mondta a boltos gyerek hogy egyel magasabb sebességi fokozatban kellene menni és nem szabad forgatni. A kanyarokban nem tör ki semerre , inkább csak tol. Szokatlan. A motorfékről nem is beszélve, majdnem átrepültem a kormányon............
Maradok a 250-es kétüteműn.
honnan tudnám?
és melyikeke a legjobb hirdetős oldalak?ahol sok faxa árú van
szted én tudok?
kössz
szlovák oldalakon hogy lehet keresni nem tok szlovákul
német és olasz használtmotoros oldalakat is adjatok lécci
kössz
jó napot megjöttem a dógozóbol!
mi ez a nagy pangás?
most nemnagyon tudok irogatni...
erre a számra küld el sms-t: 0670 313 47 03
aztán visszahivlak...vagy felhivhacc te is
köszi
csao
jóreggelt emberek
zoozee mikor tudnátok jönni??
nekem egész hét jó mert nem megyünk velencére
naaa???
itt van az aluhegesztő ember névjegye ha kell valakinek! /profi a bácsi és nincs elszállva árakba és ha véletlen nem tud valamit megcsinálni akkor azt megmondja nem pedig elbassza/
merem ajánlani
Mr2T nagyon egyoldalúan ment rá a kérdésre mondhattál bármit ott a két ütem volt az ász! független attól miről beszéltünk meg merre megy a világ stb... az nem érdekelte még a 2T hátrányosabb jellemzői pozitívumként hatottak beszámolójában! /ja és meggyőzhetetlennek tűnt/

amúgy ha megengeditek szerény véleményem a 2T ről még a mai napig sem nevezhetőek rossznak mert olyan szintű mércét allítanak az újgenerációs 4T-nek/ebben az esetben a régi 4T-ről nem érdemes beszélni látván a vadiújak kőkemény birkózását velük/ hogy azoknak össze kell szedni minden erejüket technikájukat, hogy végképp kiszorítsák őket a harctérről!
dehát itt a végük sajnos főleg kiskategóriákban már teljesen a nagyba pedig napok kérdése és itt a vég!/azért még köröket nem kapnak de..............
Valahol a 2T vs 4T topicban írta, hogy kiszáll, mert feladta a harcot a sok fafejű ellen. Arra nem is gondol, hogy úgy is lehet írogatni, hogy ne minden szavával a sornényes4T-t szapulja...
Gondoltam régebben, lehet hogy mégis visszatért 2T wukk képében, és így szótakoztat minket.
szeva!
csanaki nem bírsz aludni? ma megint meleg de már mondja az esőt meg egy pici lehűlést a hétvégére
ez is minden átmenet nélküli tél lesz pénteken, most meg azért nem tudunk majd rendeset menni.
kész vagyok , hogy itt vagy felkapcsolják a napot vagy le

ma találkozok husky-val és megkérdem mikor mennénk fel faissthoz!
tényleg tegnap védelmére keltem a 2T-nek és eszembe jutott egy srác Mr2ütem vele mi lehet mert nekem kellett helyettesítenem tegnap!

ja xlzx! mit írtál rx-halál-ról balesete volt ? mi van vele?
Mivel előre látó vagyok azon elmélek hogy milyen gép lesz az Yz után(Bár ez jó esetben ballagásra jön tán össze).De persze még rengeteget kel ezzel tanulnom.Nemtom nekem 125-200ccm es kategória jönne be természetessen csak 2 ütemben és endúróban pl:Exc 125,Ec 200.Bár valami 4 t gép is jó lenne de mondom ez még távoli dolog.Szerintetek 250 4t sok lenne az Yz után?
Motorrevűbn szokott lenni dirt bikes melléklet és abba 1űtt van a MasterEnduró +MasterCross is .
na szépen elaludtatok szerintem én is beájulok ha nincs itt senki !
kár hogy nem lehet letekerni a háztetőt! nagyon meleg van meghalok , télen meg ezt vártuk el se tudtam képzelni milyen a meleg most meg sokallom kissé.
jó éjt!
ja azt kihagytam hogy álom(enduró)