na mi van hazaértél?
holnap nézzél fékkart a gépre aztán mikor már nincs meleg mehetünk egyet ! hátha holnap már kiérünk a crosspályáig is esetleg se!!!!!!!!!!!!
azért azt a kavicsot fél méter és összetöröd a fejeddel! szerencséd volt !nem kell kifizetni a követ /a képek telefonnal készültek/
Császtok!Csak arra lennék kiváncsi hogy mit szoltok a gépemhez meg mire figyeljek oda nagyon!Ja meg
hogy a cr125 jo választás volt e?E-mail:pista001@citromail.hu Megköszöném ha valaki irna valamit a gépröl!Mit várhatok töle mennyire megbizhato?
ma én is odatettem magam rendsen akkora csőröst ugrottam aszittem akkor zakózom mint a ház,Faisst látta is...sok lett és hiába húztam levegőben a gázt nem egyenesedett ki
régen voltam ott nyaralni vagy kétszer háromszor a stranddal szembe volt egy nagy kemping abba laktunk
céllövölde meg ábc étterem is volt ott! de a tiszán is pörögtünk! képzeld el úgy 91 környékén is voltam iskolás gyerekekkel /akkor még pedagógus is voltam/ és kifogtunk egy akkora vihart hogy majdnem meghalt egy két gyerek a sátrakkal együtt vitte őket a szél a kempingbe az összes fa kidőlt rá a sátrakra szóval nagy katasztrófa volt!de szerencsésen megúsztuk hála Istennek! volt ott még egy víztorony is a kemping mögött. jól emléxem??
Most vasárnap a keceli krosszversenyen is zakózott egy gyerek amikor rájött, hogy nagyobbat ugratott a kelleténél.. Na őt is majdnem a mentők vitték el...
na megérkeztünk !
nagyon jó volt bár rövid nem mentünk 25 km-t csak de teli kalanddal! először körülnéztünk a sárba meg a mocsárba majd a tehénszaros patakba amibe még az iszap is rohad megmártottuk a gépet utána az összes vasúti sínen átmentünk az endúrópályára ott egy hegy gerincen átugrott husky és azt hittem mehetek a mentőért de nem kis híjján elhalálozott husky aztán ezen nyerítettünk egy darabig majd egy közeli benzinkúton leverettük a szart a gépekről és hazaendúróztunk a síneken! geci nagy volt amúgy egy éve oktáv kupán leesett néhány srác innen de egyet közülük elvitt a mentő mert eltörött mindkét csuklója és a vadiúj 450-es ktm-et otthagyták el lehetett volna vinni haza simán!
huskynak ez a szakasz valahogy kimaradt a képből nem ismerte és nekiment a felmenőnek és ahelyett hogy elfordult volna átesett a másik oldalon le vagy 10 métert !de megúszta a tigrisbukfencet szerencsére az anyagi kár jelentős ! csak egy első fékkar! úgyhogy jó volt
holnap nézzél fékkart a gépre aztán mikor már nincs meleg mehetünk egyet ! hátha holnap már kiérünk a crosspályáig is esetleg se!!!!!!!!!!!!
azért azt a kavicsot fél méter és összetöröd a fejeddel! szerencséd volt !nem kell kifizetni a követ /a képek telefonnal készültek/