Gyerkőcök, feleljetek arra a kérdésre, hogy a 350-es Husky miért erősebb mint egy 400-as DR-Z? Ez nekem kurvamód furcsa, mit tudnak a Huskwarnások amit a suzukisok nem? szal válaszokat előre is kössz, ja és megéri e a 350 husky a 380 ezer forintot ami 1994 es? és műszakis e vajon???
hát oszlanak a vélemények a strapabírásról is meg hogy melyik a jobb de egyben egyetértünk mindkettőnek vannak előnyei a másikkal szemben meg hogy 2T vs 4T nem egyszerű mert vannak olyan régebbi 4T-k amiről nem is érdemes beszélni nemhogy kétütemmel összehasonlítgani!
de leginkább állapotfügő amit kérdezel nem szabad túl öreg lelakott darabot venni és karban kell tartani!
amúgy meg semmi gond nincsen a kétütemmel és ha nagyjavítás akkor 80 ezerből megcsinálom úgy ablokkot hogy két évig endúrózhatsz vele és akkor 30-ért dobsz bele egy dgót és mész tovább
a négy ütem nagyjavítása kétszer van mikor háromszor ennyi pénz és ugyanennyi idő alatt szétmegy az is vagy kicsit még tovább bírja esetleg se! de ki kell fogni az biztos..............!
amugy......még az a szerencsém hogy felvettem a protektorokat....mert elég vasárnapiba voltam őltözve.....melegítőgaty....meg ilyenek........igy is lejőt a bőrőm mindenhol......belese gondolokkk ha még azokat se vettem volna fel..
tudom hogy nem sok, sőt lehet hogy még engedne a srác is belőe.
teljesen uj.
motoro alkatrészboltban dolgozot a gyerek, és a főnők elköltözött valahova külföldre és ami megmaradt az árukészletből ráhagyta.
vannak ktm hez is blokk cuccai.
:exc450 2003 hajtókarszett
levegöszürő, lc4, sxc
mennyire megbiszható.......ezt nem igazán lehet mondani pláne cross gépre........nem azért mert nem jók......csak bármi beűthet........pláne egy ilyen öregeb gépen (még az ujj is felrobanhat)..........de a honda nagyon jó motrokat gyárt....
köszönöm a jókívánságot bár én nőnapkor tartom, hogy ezzel is tompítsam a nőnap fényét !
de azért köszi!
Legalább valaki gondol ránk zoltánokra ilyenkor, mert nőnapkor általában elfeletkeznek rólunk.. Én is akkor tartom..
Meg sem kérdezem milyet érdemes venni...?
Mindenki döntse el neki mi tetszik gondolom....
husky ha megharaptad volna azt a követ ilyen lett volna a fogad rögtön!
de leginkább állapotfügő amit kérdezel nem szabad túl öreg lelakott darabot venni és karban kell tartani!
amúgy meg semmi gond nincsen a kétütemmel és ha nagyjavítás akkor 80 ezerből megcsinálom úgy ablokkot hogy két évig endúrózhatsz vele és akkor 30-ért dobsz bele egy dgót és mész tovább
a négy ütem nagyjavítása kétszer van mikor háromszor ennyi pénz és ugyanennyi idő alatt szétmegy az is vagy kicsit még tovább bírja esetleg se! de ki kell fogni az biztos..............!
csak anno néztem én is egy full ugynailyet
de életemben nem látam még enyire kokányolt motort mint az volt.
de uj egy két idom.....meg a matricaszet.....
teljesen uj.
motoro alkatrészboltban dolgozot a gyerek, és a főnők elköltözött valahova külföldre és ami megmaradt az árukészletből ráhagyta.
vannak ktm hez is blokk cuccai.
:exc450 2003 hajtókarszett
levegöszürő, lc4, sxc
ja én is remélem.............
kifizetni......drága a kőőőőő
Sokat kell rá költeni? 4T -k jóval strapásabbak...
amire figyelj, az az hogy vegyél egy csizmát minnél előbb .
én 3 szor törtem a lábam a csizma hiánya miatt., utánna egbyől vettem.
mikor és hol vetted a géped? mert kurvára ismerős nekem.