Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is szódával hanem kólával !
remélem tetszik mindenkinek még huskynak is ! nem egy drz de elmegy szódával! nem ?
mi ez a nagy csend ? elmentetek motorozni ?én meg iszom egy kólát !
ja és ezzel fogok menni a városba bunkózni ha már nem mehetünk erdőbe ! megbánják még szerintem , hogy kiszorítanak az aszfaltra! ha ez kell nekik ! mit szóltok hozzá van benne fantázia ????
nagy a pangás...
itt meg kezd vihar lenni...
ki is kapcsolom a gépet
bye

nem
78km/h
benyát
bocsi az irástudatlanságért....csak hazafelé be páffoltam aztán nemtom annyira hogy mivan....
na szal az volt
megyek..leáll
lejtőn voltam szal gurulásból beindult..kb sehogys eakart pörögni...
a sebességeket kb 10 másodperc alatt pörgette ki..ha egyáltalán kipörgette...
aztán leállt a faszba
kipuffal lehet valami..vagy csak eltömődött valami a karbiban...
lehet hogy nem kapott elég banyát...
Hát, te nagyon unatkozhatsz DR-Z rajongódemégisktmetistenítő márkatársam....
Nepoénkodjunk
.................... ................................ ......... ..........................
................................. . ....................... ..............................
..... ................................. ................ ............ .................
.......................................... ... .... ................................
.................... ................... ......................................
.. ....................................... ......... ............. ...................
..................................... ... .................. ...........................
.............. ................. ............................... ............. ............
.................. ............................. .......... ..........................
525 525 525 525 525 525 525 52 5 525 525 525
Mármint 78 cm-es ülésmagasságot?
de a 60as orát akassza simán
78 at mértünk nála

ő az természetes h a jog 3kj- mocim 100 on benyeli a 4-4,5 lityot?
uj krabi van benne...
igen egy két amatőr endúróba meg rendesbe is mentünk de csak egy két futamot, évet sose versenyeztem
régen mentünk endúrócrosst is párat !

jaa aha értem..
keresni kell másik utvonalat
és nem mindig ugyanabba az erdőbe járni...
te is versenyeztél?
dehogy uncsi !
nálunk mindenki egy két zöldfülű kívételével 30 és 45 között van átlag életkorunk 35.758 év

egy két kivétellel versenyzett is mindenki ennyi idő és ennyi motorozás alatt már rég megunhattuk volna de nem!
csak ez a zöld sztori tudod már nagy a cirkusz az erdőkbe meg már betüzelték a közvéleményt a buzik és egyre ellenségesebbek a motorosokkal az emberek most mindegy kinek mennyire van igaza attól független nehézkessé válik ez az egész ! ezért írtam hogy a végünket járjuk!
ezt h érted h a végét járjátok?
uncsi?
télleg nem is olvastam cask az árukat néztem és már raktam is be a linket
de most tervezzük megörökíteni a nagy rajtokat mert már nagyon a végét járjuk!
a husaberg fe 400 98 -as az rossz! alsó hajtókarcsapágy szar meg kell benne dugótcserélni ezt írja a német ki tudja mi szar még esetleg vezérműlánc szelepek himbák elég zsákbamacska mert ott lehet rákölthetsz sokat de ez nem biztos! a tuti minimum a 100 ezer amit rátüsszenthetsz anyagba!
szép szép
mien jo hang lehet ot..
valami videot nem tudnátok csinálni?
10-15 db ktm vegyesen de mind új max 5 éves inkább 525 520 450 400 exc 450sx 250 sx 1db 200 exc2T
2db cr250
1 husky te 610 van egy /wr 250 de most nem megy/
4db gas gas ebből kettő 300 ec és egy 250ec és 1 125 ec
3 db yamaha 1db wr 450 2db yzf 426f
1db honda xr 400r
2db drz 400e
1 db suzuki dr 600
nagyjából ez képezi az egomi endúrósok járműparkját
belőlük verődik össze a csapat természetesen mindíg nincs mindenki ott de voltunk már 20-an is !
általában 5-10 főig alakulnak a csapatok ki erre ki arra egyik csapat megy egy tele szombatot a másik egy vasárnapot attól függ ki mikor ér rá meg kihez van kedve! de mind haverok vagyunk és telcsin hívogatjuk egymást ha mennet van !
na azt azért nem mondanám..csak ha fatert elkapja a mehetnék akkor kimegy és vásárol... kamiont általában de ha talál motort akor vesz azt is főleg ha jóárban van...amugy nemtom mikor megy leközelebb de amit jo árban talál és lát benne hasznon azonnal megveszi
Ti hoztok be motorokat?
na várom a véleményeteket...