aztán ha ott 1ik házról a másik elbaszod az 1ik ugrást... ma én is ugrottam 1 akkora csőröst,aztakurva szentem kormánycsapágyak is kaptak rendesen,csúnya volt ám....de hát bírta a jó kis teló
azt hallottam hogy ilyen városi endúró lesz győrbe mint romániába volt házak között utcán házakba ki-be emeletre fel háztetőn átugrik másik házra stb.... ilyesmit hallottam nemrég!
már a rohadt zöldek miatt nincs hova menni vazze !
occsóért adnám félúton papírja le van vizsgáztatva adatlapra de még nincs kihozva okmányirodából rendszám vagy7- 8 éve bentfelejtettük! külföldre szöktünk és nem kellett most meg útba van ! kéne azért rákölteni ! ez már a 1990-es verzió de megnézem pontosan meg lefotózom ha gondolja !! azóta áll úgyhogy a fene tudja de megalkudhatunk rá majd kitalálok valamit !
Make Model
Gilera KZ 125Z
Year
1987
Engine
Liquid cooled, two stroke, single cylinder, reed valve
Capacity
124
Bore x Stroke 56 x 50.5 mm
Compression Ratio
Induction
Ignition / Starting
Max Power
- (rear tyre 24.9 hp @ 9500 rpm)
Max Torque
1.9 kg-m @ 9500 rpm
Transmission / Drive
Front Suspension
Rear Suspension
Front Brakes
Rear Brakes
Front Tyre
Rear Tyre
Dry-Weight / Wet-weight
- 126 kg
Fuel Capacity (res)
Consumption average
19.9 km/lit
Braking 60 - 0 / 100 - 0
14.4 m / 43.3 m
Standing ¼ Mile
15.8 sec / 133.1 kmh
Top Speed
152.6 kmh
Sziasztok valaki tud nekem segíteni?
Van egy Aprilia Tuaregem 125ccm-es a hengerfejet le szeretném cserélni egy 160-as polinira + kellenének a tartozékai is.
Hol tudnék ilyet rendelni a neten vagy venni valahonnan?
Előre is köszönöm.
nem kicsit kisebbek és karcsúbb a gép sokkal !
keresek majd képet róla csak most nincs itthon a fiam /nála vannak a képek akkor még kisfilmes gépem volt /én nem találok semmit se itthon ! majd szkennelek be nektek ha meglesz!
evenx légyszíves küld el a linkjét ennek a motordata bigyónak! köszi
van egy 1990 kz125 gilerám is /hasalós/ kéne hozzá adat! eladó is csak teljesen megfeledkeztem már róla
már a rohadt zöldek miatt nincs hova menni vazze !
Gilera KZ 125Z
Year
1987
Engine
Liquid cooled, two stroke, single cylinder, reed valve
Capacity
124
Bore x Stroke 56 x 50.5 mm
Compression Ratio
Induction
Ignition / Starting
Max Power
- (rear tyre 24.9 hp @ 9500 rpm)
Max Torque
1.9 kg-m @ 9500 rpm
Transmission / Drive
Front Suspension
Rear Suspension
Front Brakes
Rear Brakes
Front Tyre
Rear Tyre
Dry-Weight / Wet-weight
- 126 kg
Fuel Capacity (res)
Consumption average
19.9 km/lit
Braking 60 - 0 / 100 - 0
14.4 m / 43.3 m
Standing ¼ Mile
15.8 sec / 133.1 kmh
Top Speed
152.6 kmh
Van egy Aprilia Tuaregem 125ccm-es a hengerfejet le szeretném cserélni egy 160-as polinira + kellenének a tartozékai is.
Hol tudnék ilyet rendelni a neten vagy venni valahonnan?
Előre is köszönöm.
keresek majd képet róla csak most nincs itthon a fiam /nála vannak a képek akkor még kisfilmes gépem volt /én nem találok semmit se itthon ! majd szkennelek be nektek ha meglesz!
van egy 1990 kz125 gilerám is /hasalós/ kéne hozzá adat! eladó is csak teljesen megfeledkeztem már róla