Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért jó lehet ez is !
aztán ha ott 1ik házról a másik elbaszod az 1ik ugrást... ma én is ugrottam 1 akkora csőröst,aztakurva szentem kormánycsapágyak is kaptak rendesen,csúnya volt ám....de hát bírta a jó kis teló
azt hallottam hogy ilyen városi endúró lesz győrbe mint romániába volt házak között utcán házakba ki-be emeletre fel háztetőn átugrik másik házra stb.... ilyesmit hallottam nemrég!
már a rohadt zöldek miatt nincs hova menni vazze !
jaja,max felfújható jól esik néha néha csobbani 1 jót de már 31 fokos kezd meleg lenni
szarul megy a milliomoséknál ott a medanszié!!!!! jetski is van benne ?
most ittam meg fél litert borzasztó...fullasztó meleg van...de hát itt a medence 10 m-re...
amúgy köszi a datát !
akkor az az a blokk? riejuba is az van,igaz csak 50es,de rövid áttétellel csak 80at megy...de azt nagyon komolyan
evenx! jól látom hogy motort keresel vkinek? nem hiszem hogy magadnak mert a klx a terved
occsóért adnám félúton papírja le van vizsgáztatva adatlapra de még nincs kihozva okmányirodából rendszám vagy7- 8 éve bentfelejtettük! külföldre szöktünk és nem kellett most meg útba van ! kéne azért rákölteni ! ez már a 1990-es verzió de megnézem pontosan meg lefotózom ha gondolja !! azóta áll úgyhogy a fene tudja de megalkudhatunk rá majd kitalálok valamit !
vazzeg minarelli ! morinit írtam az előbb tutira elqú........rtam! bocs
Mennyit kérnél érte Zoozee?Amúgy gondolom papír nuku....
Make Model
Gilera KZ 125Z
Year
1987
Engine
Liquid cooled, two stroke, single cylinder, reed valve
Capacity
124
Bore x Stroke 56 x 50.5 mm
Compression Ratio
Induction

Ignition / Starting

Max Power
- (rear tyre 24.9 hp @ 9500 rpm)
Max Torque
1.9 kg-m @ 9500 rpm
Transmission / Drive

Front Suspension

Rear Suspension

Front Brakes

Rear Brakes

Front Tyre

Rear Tyre

Dry-Weight / Wet-weight
- 126 kg
Fuel Capacity (res)

Consumption average
19.9 km/lit
Braking 60 - 0 / 100 - 0
14.4 m / 43.3 m
Standing ¼ Mile
15.8 sec / 133.1 kmh
Top Speed
152.6 kmh
ilyen aranyos nem ? csak ha 5ös volt akkor a fekete blokk(am345) az ezüst meg az am6
az én kicsi áprilisomnak moto morini blokkja volt!!/tutira/
120ért árulja az italmondo
zoozee szomjas!!!!!
ez 125ös rotax blokkos ha megfigyeled..
Sziasztok valaki tud nekem segíteni?
Van egy Aprilia Tuaregem 125ccm-es a hengerfejet le szeretném cserélni egy 160-as polinira + kellenének a tartozékai is.
Hol tudnék ilyet rendelni a neten vagy venni valahonnan?
Előre is köszönöm.
nem kicsit kisebbek és karcsúbb a gép sokkal !
keresek majd képet róla csak most nincs itthon a fiam /nála vannak a képek akkor még kisfilmes gépem volt /én nem találok semmit se itthon ! majd szkennelek be nektek ha meglesz!
evenx légyszíves küld el a linkjét ennek a motordata bigyónak! köszi
van egy 1990 kz125 gilerám is /hasalós/ kéne hozzá adat! eladó is csak teljesen megfeledkeztem már róla
"Szakmunkásképző"avagy szerelnek a fijuk...
ilyen dupla körlámpás?
kis rx ugyanilyen csak abba marzochi telók vannak elől,hátul gázos boge