Nem keresek én senkinek,csak érdeklődöm mit ér egy ilyen motor.Amúgy az SP01ről hallottam jót nagyon.Alltolag az megy mint a szentség.Amúgy meg igen ha elmenne a kdx akkor beindulna a klx projekt ezerrel.Azt se tom megvan e még Zsoltinak a klx e.nah majd alakul valahogyan.
a picsába akkor lehet h volt vmi azzal a ragadással? csak nem azok a gumi gyűrűk csúsztak be a hengerhez....faszom legalább eláztál rendesen? lupáról toltad haza? nem lehet h csak koszos a karbi?
jelentem beszart a motor...
olyan volt hazafelé mintha egy gecidurva folytás lett volna...kb 2 lóerős volt és nem ment
aztán le is állt a faszba...egy órát toltam haza..
kicsit kikészülte és most geciszarul vagyok...azóta csak fexem..
na megyek is vissza
majd irok
csao
94,320ezer irányár,130 kg, nem emeli mert 16/49es áttétel figyel benne,14/49 van (ez olyan mintha 16/57es lenne) és akkor emeli talán még 4ben is....vegyesen 6 litert eszik,7nél 8nál nem tudsz belőle többet kihozni,csak ha nagyon nagyon őrült vagy,de szentem akkor se
honnan tudod ? mindig szokták mondani a haverjaim ! elszoktunk menni ilyen légvonalas kalandtúrákra az nagyon állat camel trophy szokott lenni ! a fele motort meg a fele ruhát bennhagyjuk a bokrokon ! van néha olyan hogy alig megyünk távot eddigi csúcs 4-és fél óra alatt 800 méter! majdnem elhunytunk volt is anyázás a hard enduróért de vagyunk páran akik ezért vettük a motorokat !
esztergom- kertváros és kesztölc között a szeméttelepnél a palatinus tó és a nagy strázsa hegy között! /ha megnézed a térképet/
tőletek 40 km kb. aszfalton! légvonalban 28 de tudok egy rövidebb utat is....!
"05 Yamaha YZ 250F
"03 tm 125 ssm
"03 tm 125 ssm
ok megmondom neki
majd eldönti...
szép motor jo motor..
husky...
Hol érdemes/olcsó venni kroszmotoros cuccokat Kecskemét környékén..
Csizma, kesztyű, bukó, nadrág stb.
azelőtt dadogott a 25 nél
olyan volt hazafelé mintha egy gecidurva folytás lett volna...kb 2 lóerős volt és nem ment
aztán le is állt a faszba...egy órát toltam haza..
kicsit kikészülte és most geciszarul vagyok...azóta csak fexem..
na megyek is vissza
majd irok
csao
a te rx ed mien évj? ár? kg?
fogyasztás?
3.-ba emeli az elejét?
egy haver kérdi...
tőletek 40 km kb. aszfalton! légvonalban 28 de tudok egy rövidebb utat is....!