nah a fene vigye el...jelentem Faisst motorját összeraktuk átmentem csak sima donoros szerkóban,csak bukó...se szemüveg se semmi...aztán ugye elkellett menni kipróbálni szóval nyeltem a port rendesen na de a lényeg hogy fasza lett mentem vele én is kb 200métert...a faszom,számomra gyilkos kis jószág,2esbe,3asba odahúztam neki(szigorúan power alatt ) és a röpke 60kg-m alatt rögtön följött.... az okoska meg mikor tankoltunk utána mentünk szép hosszú 1enesen...játszadozott a motorral,húzott neki 1et,kiemelte,nagyobbat húzott jó volt..még nagyobbat húúzott és annyit láttam hogy sok lett és kapálozik a fékért de nem esett el
Gyorsulás? hmm hát végben Faisst gépét odaverem utcán amúgy nem,de rs-t elviekben ott kell hagynom rövidebb áttétellel,ugyanazzal a blokkal...de nem tuti mert ugye itt mások a váltóban a hosszúságok...amúgy speed géppel még nem. 125ös cr-rel igen,de az elment(20körül,de a végén természetesen én voltam a gyorsabb,csak utol kellett érni ),igaz nem sokkal de az 41 ló...
Hát pangás bizony.A fasz ki van ezzel a meleggel,de tényleg erre vágytunk mikor január 3ikán minusz 20ban rohantam be vizsgázni a suliba harmadnaposan.... Azt eredményre inkább ne is tippeljetek.
szevasztok!
megint pangás van! vagy a nagy meleg zavart meg bennünket amire vártunk egész télen?
gondolom mindenki nyaral, strandol vagy motorozik! akkor jó van megyek egyet gurulok én is !
estére szedjétek össze a gondolatokat meg magatokat és írjatok valamit !
wukk is alszik a 100 lovas csoda drz-jén!
ha úgy van akkor tudok 1 2001es Rx et 550ért de az már sok szóval ha kell én maradok a márkánál csak újabb legyen néztem az mx-eket is de nagyon drágák és nem olyan jók...
csak ez is hogy költök rájuk meg minden...és ha tökéletes a motor,akkor sem nagyon lehet rajta keresni,ez a baj,de legalább apummal kicsit okosabbak leszünk a témában és ha elmegy 1 motor amit helyrehoztunk az nekünk sikerélmény meg nehéz eladni őket....mondjuk az 50es endurokat sokan veszik,50es rxért mai napig hívogatnak,többnyire csak PESTi emberek....szóval úgy gondolom hogy ez is sokat számít,hogy Pesten van.
miért szerintetek bukik rajtuk ?? csak azért babásítja őket ,költ rájuk stb ........................,hogy bukhasson egy tízest!!
tegnap nyomtuk crosspályán kicsit de olyan meleg volt hogy majdnem meghaltam szomjan leginkább mert nem ment magasfokon az üdítőital szerzés !!!
amúgy jó volt kicsit ugráltunk a frissen túrt crosspályán!
ja és kivittük husky husky-ját sétáltatni terpen/mert kész lett neki / az is jó lett!
de ezt is nem úgy kell elképzelni hogy összegányoljuk a motorokat! amit mi megtudunk csinálni azt megcsináljuk,ha nem értünk hozzá akkor kérünk szakszerű tanácsadást,vagy megy Kishapsihoz...
hát nem így van....pl első Rxet 2évig nyúztuk és csak 10ezret buktunk rajta(a 3 sebisen),aztán jött a 80as Rx,az úgy árárban kelt el,kapott új dugattyút,fék felújítás stb(amúgy Bognál van,nagyon tetszik neki ) aztán itt a 125ös....ezen talán lehetne 1 kis hasznom....ez a kicsi kb 20ezret jelent....de nem adom oda olcsóbban mint 290 mert ilyen motort nem kapsz ennyiért,főleg ami rendszámos!a riejun megpróbálok majd keresni,az jó áron volt,de szar rajta minden aztán itt a cagiva,az majd kiderül mi lesz vele...
Gyorsulás? hmm hát végben Faisst gépét odaverem utcán amúgy nem,de rs-t elviekben ott kell hagynom rövidebb áttétellel,ugyanazzal a blokkal...de nem tuti mert ugye itt mások a váltóban a hosszúságok...amúgy speed géppel még nem. 125ös cr-rel igen,de az elment(20körül,de a végén természetesen én voltam a gyorsabb,csak utol kellett érni ),igaz nem sokkal de az 41 ló...
megint pangás van! vagy a nagy meleg zavart meg bennünket amire vártunk egész télen?
gondolom mindenki nyaral, strandol vagy motorozik! akkor jó van megyek egyet gurulok én is !
estére szedjétek össze a gondolatokat meg magatokat és írjatok valamit !
wukk is alszik a 100 lovas csoda drz-jén!
Versenyeztél már más 125ös géppel is?pl nsr,mito stb?
vagy nem te állitottad h el megy 40e km t a 2T ?
Te nagy zeneértő
vaaaaaaaaaa
mi a nekedvaló paripa??
mindenképpen csak: 125cc + rendszámos + endúró/a jobbikból/+ ha lehet nagyon jó állapot + kb. 500eFT
javíts ki ha tévedek! vagy ha van valami kompromisszum , esetleg nagyobb is érdekel ?!?!
ja és nem túl öreget akarsz !!!
szerintem
miért szerintetek bukik rajtuk ?? csak azért babásítja őket ,költ rájuk stb ........................,hogy bukhasson egy tízest!!
tegnap nyomtuk crosspályán kicsit de olyan meleg volt hogy majdnem meghaltam szomjan leginkább mert nem ment magasfokon az üdítőital szerzés !!!
amúgy jó volt kicsit ugráltunk a frissen túrt crosspályán!
ja és kivittük husky husky-ját sétáltatni terpen/mert kész lett neki / az is jó lett!
te minden motort csak azért veszel meg,hogy eladhass?abba neked van hasznod?