Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mien keewaayről beszélsz?
kicsit szűkítem a kört enduro és fél milla lenne rá ha sikerül a nyáron eleget dolgozni + az rx jó áron menne el
nekem nem kell ien keeway meg hasonszőrű társai
tsr-ről van valami tapasztalatod?
Vagy tsr 200
Simson enduro 70ccm
én tudok neked jó áron 250-es 4 üteműt
0 km-erest:)
van most egy 50es Rx-em szeretnék kb majd fél év múlva 1 nagyobbat, de 125ös 2ütemű kizárva.
milyen motort vegyek?(természetesen enduróra gondolok, de nem kell rá rendszám se meg semmi csak terepen lenne használva)250-300ccm között
Én szinte minden strandoláskor fejbelövök valakit a labdával..
nekem meg van bérletem
Utálom az úszómestereket!

Gyöngyösön egyszer véletlenül fejberúgtuk az egyiket egy gumilabdával, ahogy ugrálva rugrostuk a labdát, de úgy hogy még a napszemcsije is leesett. Kurva mérges lett, de mivel látta, hogy négyen vagyunk, ezért nem okoskodott, csak kirúgta a strandon kívülre,a patakba a labdát, amit nővéremtől kaptam kölcsön. Kicsit bosszantott, de utána visszagondoltam a " mester" kétségbeesett fejére, amikor pofánlőttük, és az még ezt is megérte.
nekem meg ki kéne takarítani a tárcsafékem munkahengerét mer kicsit szorul, de olyan dög meleg van, hogy nincs sok kedvem hozzá(a kocsi hőmérője fél3kor 38C-ot mutatott menet közben)
esés nélkül, vagy ájulás le a motorról?:D
most még a 4. kört se érnénk meg szerintem!
az tuti,a fáradtságrol ne is beszéljünk a 4.kör után..akkro már egyenessen bele kellene ugratni vmi tóba és utánna levetkőzni:D
mond meg neki ,hogy ha nem viselkedik hívod a motoros haverjaid és ő fog úszni onnantól !
ja ja csak mire a crossra felöltözöl meg is rohadsz ! úgyhogy ilyenkor utcaival rövidgatya és go strand!
nem a főnököm, de még csak 16és fél vagyok ha nem úszok lebasz 1 fülest aztán nézhetek(nagy debella állat az úszómester)
igazából motorozni kéne..utánna meg rögtön csobbanni vmi vizbe
nem vagytok ezzel egyedül...kurva dugó...klima szétbasz,sehogyse jo :S
hát ki neked az úszómester a főnököd?
nekem meg ma volna nagyon kedvem fürdeni de köhögök még mindig és most nem akarom elrontani a gyógyulást !
pedig izzadok mint az állat
a kocsiba is nagyon meleg volt az előbb azt hittem megsülök
én tegnap voltam a strandon ugrottam 1 korlátfejest a hülye úszómester pont észrevette és 300m-ert kellett úsznom
Persze, gályában...
Legalább hűvös van
átugrottuk az 5000 -dik hozzászólást vazze !!!!