van most egy 50es Rx-em szeretnék kb majd fél év múlva 1 nagyobbat, de 125ös 2ütemű kizárva.
milyen motort vegyek?(természetesen enduróra gondolok, de nem kell rá rendszám se meg semmi csak terepen lenne használva)250-300ccm között
Gyöngyösön egyszer véletlenül fejberúgtuk az egyiket egy gumilabdával, ahogy ugrálva rugrostuk a labdát, de úgy hogy még a napszemcsije is leesett. Kurva mérges lett, de mivel látta, hogy négyen vagyunk, ezért nem okoskodott, csak kirúgta a strandon kívülre,a patakba a labdát, amit nővéremtől kaptam kölcsön. Kicsit bosszantott, de utána visszagondoltam a " mester" kétségbeesett fejére, amikor pofánlőttük, és az még ezt is megérte.
nekem meg ki kéne takarítani a tárcsafékem munkahengerét mer kicsit szorul, de olyan dög meleg van, hogy nincs sok kedvem hozzá(a kocsi hőmérője fél3kor 38C-ot mutatott menet közben)
nekem meg ma volna nagyon kedvem fürdeni de köhögök még mindig és most nem akarom elrontani a gyógyulást !
pedig izzadok mint az állat
a kocsiba is nagyon meleg volt az előbb azt hittem megsülök
tsr-ről van valami tapasztalatod?
0 km-erest:)
milyen motort vegyek?(természetesen enduróra gondolok, de nem kell rá rendszám se meg semmi csak terepen lenne használva)250-300ccm között
Gyöngyösön egyszer véletlenül fejberúgtuk az egyiket egy gumilabdával, ahogy ugrálva rugrostuk a labdát, de úgy hogy még a napszemcsije is leesett. Kurva mérges lett, de mivel látta, hogy négyen vagyunk, ezért nem okoskodott, csak kirúgta a strandon kívülre,a patakba a labdát, amit nővéremtől kaptam kölcsön. Kicsit bosszantott, de utána visszagondoltam a " mester" kétségbeesett fejére, amikor pofánlőttük, és az még ezt is megérte.
pedig izzadok mint az állat
a kocsiba is nagyon meleg volt az előbb azt hittem megsülök
Legalább hűvös van