Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bazz nekem egy 525exc kéne...
ilyenből volt nekem a wr250-esem csak kék üléshuzattal nagyon szerettem kibaszott bika volt de már meséltem róla methanolos volt kicsit hosszabb váltóval meg világítótekercsel boyesen membránnal
nagyon meleg gép volt !egy időbe nagyon bántam, hogy eladtam!
jaja szeritnem is szép
senki se hiszi el hogy 94 es...

amugy ilyen volt a bringám amikor elhoztam
http://bikepics.com/pictures/555584/
szép állapotban van az xt
erre csak azt tudom mondani hogy.....
tudjátok mit kiabált a vasutas mikor a vonat levágta tőből mindkét lábát?

hát a faszom nem kéne ?
ez lenne az..csak most kicist jobban néz ki...eccer felboritottam aztán muszály volt rá uj cuccokat venni..de igy msot sokkal jobb
xt1
xt2
oké
nem nem a többit vadmálnáért ...................
ránézhetünk
lehet hogy csak a gomb van beragadva
vagy wukk ................
wazze
oda már akkor kola gyár kell.
szedd ösze a faluban az összes rosz motort.
zoozee megcsinálja, te meg beseded érte a manit
kapsz cserébe sok kólát
ezt is megtudnátok majd nézni?
meg kell nézni a cuccot mert vagy attól teker ,hogy kap áramot mindig a behúzótekercs és az meg bekapcsolja nagy áramot magának és teker vagy csak beszorult a behúzórész és zárva tartja az áramot és teker!
nagyjából ez a gond de azért az ilyet szét kell szedni és látni kell mert tipusfüggő is de ilyesmi a baj
szép találkoztam már ilyennel.
vmeik nap jött a szervizbe egy srác olajcserére, mondtam hoyg szar a kormánycsapágya hagya ot és délutánra kész, erre azt mondta hoy majd máskor.
hát nagyából 500 métert ment, és egy körforgalomba telibeverte az előtte haladót..
a szimpla kormánycsapágy cseréből, kormánykifli csere is lett.
ez lele kiflivel biztos stopizott a madár és túl meghúzta a féket vagy wukk elment melette és a szele kikezdte a ktm elejét mert a drz olyan erős hogy..................!
zozi
bratyóm xt-je is trébe van
xt nek az a baja, hogy nem húz vissza a blendix, folyamatosan indít, tavaj cserélték ki a blendixet, ugyanez volt a baja, csak most ahogy rákötöm aksit a motorra, egyből indítózik, kulcs nélkül is
ezzel mi a fasz lehet????
2 régi Gilerával, vmi enduróval. Nem az enyémel voltunk. NEm pontosan pásztón voltunk, hanem egy részéhez, ami állítólag pásztóhoz tartozik, gyakorlatilag nem nevezik pásztónak. Ott volt egy elég nagy erdő ott toltuk, bár csak első nap.

Jefte
na még jó hogy asszonynál van net..mi lenne velem fórum nélkül
azt a dadogást is megleshetnéd majd hogy mi okozhatja
me még kezdő vok a ktm nél, meg nincs rá papirom .
és még meddig nem is lesz.
Te miért nem mész tesztelni?
Végülis igazad van! ilyen olcso benzin ár mellett ingyen motorozni
nicsak egy ktm eleje, mi lele szegény excel felnit?
a ktm nél a kollégám, köv honapban megy ki az osztrákokhoz tesztelni a 2007 es ktm eket, mondtam is eki hoyg menyire sajnálom
az még nem volna kizáró ok mert motoroztam már külföldön is !
a képen azért nem én vagyok mert ilyen szar tesztekre többszörös világbajnok endúrósokat hívogatnak meg nem engem!
én lehet el sem fogadnám a meghívást ki akar ilyen szemetekkel ingyen motorozni