Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a rallyra gondoltam. Itt vagy mééég evenx???
Egyértelműen DT!
A tuareg egy csunya nagy megbízhatatlan tehén!Ember van ízlésed?Meg rendszámosban azt se nagyon fogsz kapni.Az RX meg klasszisokkal jobb hiába uaz a blokk.
Különben két fajta van belőle,a wind a gyangébb,az csak 24lóerő,a Rally az erősebb az 31-33.
itt a kép uram
Na akkor most azt modja meg nekem valaki a power vezérlöre hány vezeték megy mert nekem van hat db kettö kettö egy fehér csatiba csak nicsen meg hogy hova valok plusz van még kettö ami külön van.
Raktam fel egy videót kipuff néven egész jó
inkább tuareg...ha fogyasztást nézed akkor dt ha erőt akkor tuareg ha súlyt akkor dt ha kezelhetősgé akkor is talán dt,talán könyebb vele közlekedni.
Nah DT vs Tuareg Rally????
Én csak magamért vagyok felelős............
jó hát nem érdekel h ki mondta,az a lényeg h mondta h jöttök és nem jöttetek ennyi...és még 1 telót sem eresztettetek meg h nem jöttök.én ezt parasztságnak tartom és szentem mások is. de mind1...
nem én mondtam h odamegyünk, én meg nem apám vok, h tudjam h mit beszélt veled, szóval......
de inkább azután mondj véleményt miután itt voltál és megnézted és nem csak fölhívtok h jöttök és basztok idejönni.....
kell a pénz...zoozee nézi nekem a motorokat
Nincs annak az Rx-nek "véletlen" valami baja ha annyira meg akarsz tőle szabadulni?
Dt-hez képest olcsóbb meg szerintem erősebb is, vagy nem
nehéz,lomha inkább rx..itt az enyém
Hy

Aprilia Tuareg 125 Rally-ról (rotax blokkos) vélemény, esetleg tapasztalat???
nah elvittem a cagivát 1 órácskára,70km-t bele is pakoltam,jó kis mocc
Jóhogy. Anyyiból már........... huhúúúúúú.....
ja durva az a wrm már multkor irtam hogy elég brutál motor.
5 milláért faszomse venné meg
nah 80as rx mostantól Bognál van...itthon van még darabokban 1 rieju rr 50, 1 jó cagiva supercity 70,meg 1 rx 125----ezt is elkéne adni!!!!!!!
A DR-Zn évről évre csak az ülést változtatják... nekem a múltkori kétszínű tetszett a legjobban.
meg ez ugyebár
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
télleg szar az az ülés
carmichael motorja viszont gecifless
na húztam koncertre
csőő
na az összes cross-enduro suzuki "07-es kék csunya üléses lesz
nem bánkodom rajta mert nekem ugyse lesz ijenem
na igen ez már jobban teccik
mármint az RM-Z 450
rm-z
váá a "07-s DRZ E fujj de ronda az ülés...