Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs kodeked a gépen
a francba wazze...
pedig fasza
nemtom megnézni vazeee
faiis* faisst
faiist megnézted a videot?
mi most megyünk anyumért...éjfélre jön a gépe
mit raktál fel a repülőre?
te merre lax zoozee?
ma az összes tököm tele volt gyereket voltam felrakni ferihegyen repülőre és jött a bush ! mi a gecinek jön az ide trianont ünnepelni? na szóval forgalom ,meleg, késések stb...szóval elszomorodtam a motorosok meg elmentek a sorok között finom supermotókkal képzelhetitek milyen kibaszott ideges voltam a klíma ami vigasztalt egy picit mert anélkül biztos agyvérzést kaptam volna má az idegtől !
ezekután felüdülés volt összetenni husky új deklijét amit holnap megünnepelünk egy gyenge endúrózással
még egy kis kymco szerelés és vége a napnak .
most meg én is itt izzadok a gép előtt de elmegyek hátha.................................................!
ejj
a te kedvedért raktam is fel videot rola
monster 125
cimmel... nézd meg..
már a kipuffjáért érdeklődnek
de nem eladó csak egyben

nem te vagy az 1. aki ezt mondja rá
jó kis bmx
húúú valamijen zsolt-tol van a dekli és 22 eft de majd mingyárt megkérdem pált....
apám is azt monta h lehetnek az olajban is ijen szutyik de végülis levettem a csavarrol és ijen reszelék volt csak.. érdekes h a mágneses hatás mit csinál
már keztem megijedni h vmi gyik van...
voltak megnézni rxet...srácnak tetszet motorikusan csak a külsejével bajlódott h itt 1 karc ott 1 karc....na mind1... még kitudja,lehet megveszik.... van már nekem vmi jó kis paripa 500 alatt rendszámmal?
ja
motorosboltba
és hol kapok a cagivába lamellákat?
izzadok mint a lóóó
előtte lajat leengedet
nem neházdekli le
4 csavart kicsavarsz,leszedet a lamellákat,felteszed az ujjakat,csavart becsavarod,dekli fel,kész
naja,kuplunghoz se én se apum nem ért 1 kukkot se,ha elmondod hogy kell...
azt elfelejtettem irni hogy benzunkúttól hazafelé..mert ma tankoltam hogy holnmap reggel ne keljen baszakodni
holnap megyek emgcsinálni yz.t
hzafelé kcisit megnéztem mit tud...már rég ültem rajta
kettestől kocc gáz...
kerékre fel...tiltásig..eleje le
gézelvétel néküli váltás
3as tiltásig kerék
4es csak félig...
jóez
mennyi sok pénzt termelsz nekik a q....a életbe!
de mielőtt költekeznél ellenőrizd a holtjátékot mert lehet csak azért csúszik a kuplungod mert nincs !
/de nem úszod meg ilyen olcsón /
szevasztok !
milyen monster?
dugattyúból semmiképpen mert aluminium dugót használnak már vagy 80 éve azt meg nem fogja a mágnes! de ezen sírni kell nem nevetni ha ilyen vasdarabok vannak az oilba!

na honnan lett dekli husqvarnához?
dolgozz csak