ma az összes tököm tele volt gyereket voltam felrakni ferihegyen repülőre és jött a bush ! mi a gecinek jön az ide trianont ünnepelni? na szóval forgalom ,meleg, késések stb...szóval elszomorodtam a motorosok meg elmentek a sorok között finom supermotókkal képzelhetitek milyen kibaszott ideges voltam a klíma ami vigasztalt egy picit mert anélkül biztos agyvérzést kaptam volna má az idegtől !
ezekután felüdülés volt összetenni husky új deklijét amit holnap megünnepelünk egy gyenge endúrózással
még egy kis kymco szerelés és vége a napnak .
most meg én is itt izzadok a gép előtt de elmegyek hátha.................................................!
húúú valamijen zsolt-tol van a dekli és 22 eft de majd mingyárt megkérdem pált....
apám is azt monta h lehetnek az olajban is ijen szutyik de végülis levettem a csavarrol és ijen reszelék volt csak.. érdekes h a mágneses hatás mit csinál
már keztem megijedni h vmi gyik van...
voltak megnézni rxet...srácnak tetszet motorikusan csak a külsejével bajlódott h itt 1 karc ott 1 karc....na mind1... még kitudja,lehet megveszik.... van már nekem vmi jó kis paripa 500 alatt rendszámmal?
szevasztok !
milyen monster?
dugattyúból semmiképpen mert aluminium dugót használnak már vagy 80 éve azt meg nem fogja a mágnes! de ezen sírni kell nem nevetni ha ilyen vasdarabok vannak az oilba!
a francba wazze...
pedig fasza