Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ti amugy halottatok a dr-z 450 ről???
rm-z blokk lesz meg buherálva szerintem ugy mint a crf 450 (x) áttétel.. stb..
oké
lakiteleken a barackosban van egy uj cross pálya...sokan kijárnak 7végenként.. 1-1,5 km hosszu.. nagy király.. aki a közelben lakik nézze meg...
nyugi..azzal nem lesz gond

arcolj be hejetem is sztem nagy arc lehet majd ahogy kinézel... egy kicsit legyél saras is

rendes gyári kipuff van rajta...
ki beszélt itt öltönyről?
előtte motorozunk..szal full crosscuccba megyünk be
öltöny + bukóban mész be, az télleg faxa lesz.
jupííí kész a motorom
háccsó fék kar rendben
kipuff rendben
váltó rendben
5ösben dadog...de ugyse megyek erdőben 100al
szal..lehet motoroni...pénteken megyek is be vele évzáróra..vicces lesz
HY.
Hallod Gerle, amit feltoltál videót a Monsterről nagyon vad, mármint a hangja Milyen kipuff van a gépen???
Mindenkinek jó napot!
Széthull a fejem,mert tegnap elmentünk Tokajba csop társaimmal.Az eredményt képzeljétek el.800ft volt egy liter mézédes szamorodni.....
Ugy rámjött a motorozhatnék,vki vegye már meg azt a qrva KDXet..érdeklődő van rá sok,mondta a kereskedo srác,vkinek csak megtetszik.Ma is dög meleg lesz amint látom,sebaj legalább barnulunk.
szep napot!
érdekel valakitl egy ktm 250 sx "01-es ?
Hej meeeeen!

A super city kanyarban nem SM, csak egy jó city bike. De annak disznó. Legalábbis a 25-ös az, havernak volt, az ugye a mito erejével megy. Állat volt! (totálkár+1 hónap kórház)

Szal city bájjkal nem szoktak ugrálni...
jó éjszakát !
remélem hamar de jó lenne eladni motorokat vagy legalább egyet hogy több beugró legyen és kevés hitel
de a probléma az inkább az hogy kettőt veszünk haverommal és Ő kint kamionozik és szarul jön egyszálra egyidőben minden! de logisztikailag erőltetjük hogy mihamarabb meglegyen !4
na ja
én is dzsavelok aludni...
a rohat szomszéd ma tüzelt és füstölt mint állat
nálunk meg nyitva voltak az ablakok én ,meg átmentem vagy 2x 2 kanna vizzel és eloltottam
aztán az ablakot csontra kinyitnio ventilátorokat bekapcsolni és 10 perc alatt fasza volt
utánna ott küszködött benzinnel is a banya h begyujtsa a szarját
na mentem bye all
jo8
léptem dohányozni..aztán meg alidni..fárasztó volt ez a mai nap is
továbi jó.....őőő...társalgást
csao
ha elkelne a kamionunk akor hamarabb kapnék motort is

én ezt nem birnám ezt anyagilag.. apám meg végképp nem főleg h most nincs autopályaépités..vagyis hát van.. csak na ez bonyolult...
van itt ojan aki(k) kamionozik(nak)??? és persze billencseznek?
nekem is gecisokat eszik
ha tépem neki 16-17öt simán megiszik 100on
ohh...
azjo...
na és mikor lesz meg a vára várt husky te 450/510
vagy ez is a kess től függ?
endúróba átlagba az összes 250 kétütem kb.10 liter/100km crossba a duplája de akkor komoly a tempo!
ja duna... 1x voltunk arra mert volt ara nyaralonk és hazafelé megálltunk és ot gyorsan rögzitettünk videot...
kecskemet melett lakom 20-30km
ja rajta van...
az jo...
a te cr ed mennyit kajál? vagyis ha te elmész endurozni telivel akor neked mennyi ideig elég? tankolsz is közbe?
a haver vor -ja 3 sebos... és neki 1 tank megállás nélkül 45 perc de csak ha abálja.. ha nem akokr 1-1.5 ora..
én megnéztem nekem is csak a nero showtime játsza le ugyanúgy mint faisst videóit!
amúgy jó! föleg a hangja! mi az a duna a háttérben? te hol laksz?
gyereket tettem fel a gépre ment nyaralni!
amúgy esztergomban lakom de rajta van az adataimon vagy nincs nem is tudom
mindjárt megnézem