jupííí kész a motorom
háccsó fék kar rendben
kipuff rendben
váltó rendben
5ösben dadog...de ugyse megyek erdőben 100al
szal..lehet motoroni...pénteken megyek is be vele évzáróra..vicces lesz
Mindenkinek jó napot!
Széthull a fejem,mert tegnap elmentünk Tokajba csop társaimmal.Az eredményt képzeljétek el.800ft volt egy liter mézédes szamorodni.....
Ugy rámjött a motorozhatnék,vki vegye már meg azt a qrva KDXet..érdeklődő van rá sok,mondta a kereskedo srác,vkinek csak megtetszik.Ma is dög meleg lesz amint látom,sebaj legalább barnulunk.
A super city kanyarban nem SM, csak egy jó city bike. De annak disznó. Legalábbis a 25-ös az, havernak volt, az ugye a mito erejével megy. Állat volt! (totálkár+1 hónap kórház)
remélem hamar de jó lenne eladni motorokat vagy legalább egyet hogy több beugró legyen és kevés hitel
de a probléma az inkább az hogy kettőt veszünk haverommal és Ő kint kamionozik és szarul jön egyszálra egyidőben minden! de logisztikailag erőltetjük hogy mihamarabb meglegyen !4
na ja
én is dzsavelok aludni...
a rohat szomszéd ma tüzelt és füstölt mint állat
nálunk meg nyitva voltak az ablakok én ,meg átmentem vagy 2x 2 kanna vizzel és eloltottam
aztán az ablakot csontra kinyitnio ventilátorokat bekapcsolni és 10 perc alatt fasza volt
utánna ott küszködött benzinnel is a banya h begyujtsa a szarját
na mentem bye all
jo8
én ezt nem birnám ezt anyagilag.. apám meg végképp nem főleg h most nincs autopályaépités..vagyis hát van.. csak na ez bonyolult...
van itt ojan aki(k) kamionozik(nak)??? és persze billencseznek?
ja rajta van...
az jo...
a te cr ed mennyit kajál? vagyis ha te elmész endurozni telivel akor neked mennyi ideig elég? tankolsz is közbe?
a haver vor -ja 3 sebos... és neki 1 tank megállás nélkül 45 perc de csak ha abálja.. ha nem akokr 1-1.5 ora..
rm-z blokk lesz meg buherálva szerintem ugy mint a crf 450 (x) áttétel.. stb..