látom xlxz jól elvoltatok itt 2 en.
én meg voltam tökölön gyorsulái versenyen, hát szinte csak zx10, gixxer 750/1000, hayabusa és R1 volt.
na meg a csodálatos mz tuingok
Angliában drágák a motorok?Onnan megéri motort hozni?
Amúgy meg jó kis motor az a TSR,35ló elvileg.Amúgy mennyit fogyaszt neked?Meg mennyi pénzt szeretnél érte?Hanyas évjárat?
Ez is van olyan vicces, mint az erdoben kuldeni
A kovetkezo CRF450R lesz asszem rendszammal, vagy WR450, persze a supermoto szettet is cserelgetnem hetente a butykos gumival
En TS200R el nyomom, rovid attetel meg magasitott alu kormany meg eleg egyben van, rendszamos, hollosnal szervizelt, motult szereti, ha erdekel valakit...szep sarga. Ja es garazsban pihen tavaly oktober ota, mert kulfoldon vagyok A kep azok kedveert akik meg nem lattak ilyet, bar ez nem az enyem.
de érted mondtam srácnak h 4ig érek rá még tengap este dumáltuk h ide ér meg minden,még délelőtt is beszéltünk h jönnek...de most istenem esik az eső és akkor mi van??? akkor koszos lesz a motor,nem cukorból van...
A vti civic 1.6os és 160lóerős.Az 1.4es meg 90.8,5másodperc és 11másodperc.
Nem mindegy
A VTI civiccel reális a gyorsulásod.De hagyjuk a témát.Egyetértek abban hogy megfogod a KDxet.Jogos.
ja jut eszembe..nem jött el a srác megnézni az rxet mert hogy esik az eső...ez volt a kifogása itt 1 csepp sem esett és nekem kellett fölhívni hogy mi a jó retkes f*sz van már??
Akkor nagyon távol áll a 6-52től a motorod..Egy 1,4es civic 11körül nyomja a 100at.ettől jobban kéne mennie az RXnek...110ig kéne fognod.....Vagy a civic turbós
Hogyan váltogatok?Fülre,érzésre.Ennyi.Ott kell váltani,amelyik tartományban a legjobban megy a motor.Ha túlpörgeted nem megy már olyan jól.Ha nem pörgeted,xarul megy..Apa érzésre..ismerd ki saját motorod ne az órát nézegesd....Versenymotorokon nincs is km óra
Sokszor jártam már én is így..Viszont nemrég változtatott valami a helyzeten.
Nálunk a robogós menő gyerekek össze szoktak gyűlni egy parkolóban a stadion előtt.Nah az a lényeg,h itt oltják egymásnak hogy az én szuper robogóm 120-130at megy mert pollini istenfaxa meg apu most vette meg a 60ezres Leo Vince pufót meg stb....Meg attól már +10lóerő meg bla bla.Nah én eccer odamentem hozzájuk és az mondtam:
-Srácok látjátok ott azt a kéket?Nah az csak 120al megy...Valaki egy gyorsulásra?
Erre majdnem kiröhögtek...Hogy majd mgváltozik a robogokrol alkotott véleményen stb stb stb
Mondnom sem kell h 300men 150et adtam akármelyiknek is.....
Eddig egyetlen robogót láttam ami jól ment az is egy Aprilia volt,a srác 3kilót költött a tuningra...Nah az mocskos jól ment,de még megfogom
meg az is poén volt amikor murva bányában összefutottam 1 dr250es sráccal és nagyon lenézte az rxet... jöttünk visszafele főúton ilyen normális 60as tempóval 4esben és akkor elkezdett integetni... gondoltam magadban anyád vissza 3asba power- 4es power-5ös power... már 3asban én integettem
kérdezi h indíthat-e.... mondom nekem tök 8 mehetünk repülő rajtból is meg állóból is mondja jó akkor legyen álló ,ő számol ,jó ok...számol 3-2-1 elindulunk és ilyen fél gázoknál elváltottam 3ast kihúztam powerbe az már 80 volt.. ott már nagyon messze volt
én meg voltam tökölön gyorsulái versenyen, hát szinte csak zx10, gixxer 750/1000, hayabusa és R1 volt.
na meg a csodálatos mz tuingok