Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne okoskodjál már...ott a cagivád...játszál azzal...hívtam emberkéket akik már eladták ennyi pénzért. és itt pesten jobban elfog menni hidd el...ugyis elmegy majd olyan lesz mint 1 rx...
Bocs, benéztem
Ha eladásra vetted akkor nemértem, hogy miért modnod el az árát, amúgy 150-ért soha a büdös életbe nem fogod eladni. Szóval ez nagy bukta amit csináltál :))))
na emberek ma vettünk eladásra 1 rieju rr50-t 60magyar pénz volt...nem a legszebb de kell vele 1 keveset dolgozni és 150ért el lehet passzolni számításaim szerint aprilia rx blokkal ... kicsit leharcolva,kell rá 1 idom+ elektronikát+gyújtást be kell kötni,mondjuk megy kulcs nélkül is... szal gondolom ilyen ausztriába kimentek azt utcáról platóra fölbasztak 1 mocit... de nem lényeg....60ért...
hát, ha megnézed a címet, akkor rájössz hogy nem, mondtam hogy én még idő és fényképezőgép hiányában, nem tettem föl hirdetésbe.
Kishapi ez a Tietek?
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod= 627978&command=ugras&screenwidth=1024
nem kiatlálom, hoyg hülye, hanem biztos vagyok benne hoyg hülye ha veled szóba áll.
te wuk vmi degenerált fasz lehetsz , mer az még egy dolog hogy irni se tudsz de azt se érted amit olvasol.

rajtad nem is nevetni lehet hanem sirni, szégyen hogy ilyen emberek élnek a földön.
ember, nem rajtam sirnak hanem rajtad, csak már ahoz is hülye vagy hogy értelmezd azt amit irnak.
a másik meg hogy kb 3000 szer le lett irva hoyg a hülye szót az LY os jé vel rjuk. erre te még midnig pontos Jé vel irod.
125-ös enduróra milyen sportkipuffok a legjobbak???

Kawa KDX-ről, és a Suzuki Tsr-ről mi a véleményetek??????(125-ösben)
ezt nem bírom idegekkel nagyon komoly lehet ott már a baj !
wu2 te azt akarod hogy megöljem magam ?
ugye faiszt sírok én is !
na milyen érzés kishapsi amikor kiröhögnek?
miket mond ez a kishapsi még kitalálja hogy a haver is hüje most támad ,ilyenkor támadnak
gerle te meg azt se tudod mit veszel
ill.apád mit vesz
ha halgatsz az okos szóra elég neked a kismotor is
drz se tilt le amúgy
és nem bolondokházába vagyok fejezzed be ezt a hüjézést
ezen má sirni kell nem röhögni...vazeee
vazeeee
w.d..te kibaszottúl HÜLYE vagy...ááááááááááááááááá
Ebből csak egyféle van a 650-eseket 85-87(89?) ben gyártották ,van jó szervízkönyves hely a motorosok.hu-n,remélem te mégjobbat tudsz, ebay-hoz most nem vagyok elég gazdag :)
köszi
Nem mögötte volt egy 2t annak a füstje látszik.
ya és ha normálisan olvasnál akkor rájönnél hogy a drz az soft enduro, abba km alapján kell cserélni az olajat, de egy normális motorban 15 üzemora a csereintervallum.

a haverod meg egy akkora fasz lehet mint te, ha neked ad igazat. de az is lehet hoyg valameik bolondokházába bevezették az internetet azt onna irogattok.
wudu beégtél megint.
amúgy ha egy kicsit tájékozodott lennél motorok téren, nem hinnéd azt hogy csak a szaros tunngolt drz létezik vastankal.
akkor rájönnél hogy a 2000 előtt gyártott motorokba nem volt sebesség szabályozás.
tehát a 99 es hayabusa még 350 ig vanorázva.
azt meg leszarom hogy te vagy más elhiszi e, mert én tudom, én ültem hátul, ugyhogy ez van.
én se szolok bele más vásárlásába
te csak ne mont meg nekem h mien motort vegyek idiota!
én veszem vagy te?
én halok meg nem te......
nem hiszem hanem tudom.
motorozás téren egészen beváalós vagyok, ez bizonyitja az oktoberi cselekedetem is.
hogyan kell képet felrakni ide ? nem megy fel sokára se
na végre nemcsak én vagyok a hüje! ezt mondta a haver is,hoggy itt mindenki
380 nal megy és nekem nem hiszik el hogy nagyon tuning a motorom de ők kétszemélyel 330cal mennek!
nincs is olyan motor ami tud kétszemélyel330 at
főleg enduróba! ez is egy nagyhüjeség .
a gerle meg mit akar nagymotorozni 16 éves megölné magát a végére !
nemcsak engem kell fikázni
meg 20 óránként csere minden tehát naponta? hüjeség az egész
nekem a tuning drz n semmit nem kell és erős marad sokáig! most én röhögök
szia husky!
persze hogy olvasom
van is min röhögni nemcsak a wukkos sztory a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tiszta kabaré vetítés az egész