te alapon ugyanolyan jó mint azelőtt???
nem lehet hogy a motorból elfogyott a kotta?/de szerintem nem az lesz / inkább trafó vagy csati gyertyakábel eléget vagy valami ilyen szopat/
amúgy meg a abban reménykedj hogy ne a fekete doboz legyen a szar mert az a motor legdrágább pontja
amugy tör hirtelen jött az egész
kint voltunk lupán és haverommal rajtot gyakolroltunk mer másnak ment versenyre
jó is volt az elején aztán a következő rajtnál már dadogott póvernél...
még annyi hogy amikor mész vele és ilyesmi a gondod és kevés benzinre gyanakszol akkor szivatót meghúzod kicsit és figyelsz mi történik ha jó akkor a benzin kevés ha le akar állni inkább melegen akkor más a gáz!
lemész pincébe és szétszeded a lovat! megpróbálok csinálni neked egy sorrendet mit is kéne hogyan megnézni ! gyertyacsere volt , amúgy jó állapotban van a géped? gondolok itt dugó meg egyebekre.
egyik napróla másikra romlott vagy fokozatosan szarabbodott?
szerintem elektromos a probléma vagy még azt kéne nézned hogy ha már apower-ről ugatunk hogy kinyit -e azt úgy tudod megnézni,hogy a kis deklit leveszed a henger oldaláról és mikor beindítod akkor a pálca ami alulról tolja föl a power fülét /így fordítja azt el/ megnézed működik -e! nincs leesve ott a tolórúd könnyen mozog teljesen kinyitja -e ütközésig/
akkor még kontakthiba lehet a tank alatt csatik drótok
beázás is
vedd le a kisdeklit ott mi van a lendkeréknél? víz nincs e lelazulva alaplap stb. /mondjuk ott megviccelt már haverom huskyja mert elnyírta az éket/ill. ívesreteszt/ és kicsit odébb volt a gyújtás.
ha rózsaszínű a szikra lehet trafó a gáz
azután már csak a karbi lehet víz van aljába vagy eldugult /leengeded alul a csavart úszóház aljába/ de szerintem elektromos a hiba nézzed ezeket meg!
Az Aprilia Rx 125 története során milyen változásokat eszközölt a gyár az aktuális RX-en?
Ez alatt főként azt szeretném tudni, hogy mi a különbség egy 91-es vagy egy pl 98-as között?
most halottam hogy az a hülye norbi kaja amit forgalmaznak..az a kész étel
szal elvileg nincs benne tartósítószer
de hűtés nélkül egy évig megőrzi a szavatosságát
képzelem mi minden jó lehet benne..elég durva
Mennyi egy Drz 400 hány lóerős?
rroli ha kíváncsi vagy akkor olvassál vissza az előző 100 oldalon mindent megtudsz a drz-ről és bepisilsz a röhögéstől!
tényleg jut eszembe wukk2 hol van ?
rx-halál!
amúgy egész jó a leírás rx-ről úgyhogy én már nem is kellek rx-halál is meg tudja nézni miből van összetéve a gépe és még a mérési adatok is ott vannak mindegyik fajta rx-hez ! nézzed meg és leltározd le mi nem olyan ami neked van utána szóljál és megmondjuk mi a következő lépés! de figyelmesen nézzed a paramétereket meg a képeket! /utána következik a méregetés/
kotta?