Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi akart lenni az a mim??
mim ez az igaszságügyi izé bizé?
viszont azt kivánom hogy senkinek se keljen igazságügyi szakértőhöz , mert agyémánt fokozatú volt nálunk az a legmagasabb. és brutális volt, majdnem hoyg mi mondtuk hoyg mitől lehete ez a motorban, nem tudott válaszolni a kérdésekre, amit az ügyvéd tett fel. félreolvasta a jegyzökönyvet, nem tudta ki a felpere és az alperes szb. röhej volt az egész.
tarjánba a szatyina géza persze ismerjük szoktunk vele bizniszelni mi is.
amúgy köszi!
há" mingyá" besz@rok
meg elkezdte mondani, hogy végülis nem sok, oszt hoztak egy zx10 et igazságügyi szakértői vizsgára és abbamaradt. .
jövöhéten igérem megkérdezem.
gratulálok a helyezéshez ! szép ám országos 5-diknek lenni kivéve akkor ha csak négyen indultak
/jól van vicc volt/ tényleg szép!
ja még annyit utána megeszitek a hidat mondjuk milánói makaróni- nak?
mivel ragasztjátok a milyen tésztát? mik a követelmények mondjuk 1 méter fesztáv és aki a legtöbb súlyt akasztja rá és bírja az győz?
volt egy progim hidat lehetett volna vele tervezni /játékosan/ utána letesztelte egy autó és ha gyenge volt a konstrukció leomlott . /mondanom sem kell egyszer se ért át az én kocsim /innen sejtem nem egyszerű a sztori!
válaszokat azonnal várom
hali!
megkérdezted a 2 blokk közti különbséget?
nem tudom hogy honnen megyünk regel 8 körül indulunk lefele a dunán.
majd inkább szerzek vmi motort és akor mehetünk motorozni.

evenx grat a tésztázáshoz.

zoozee: tajánban van egy mokus motorokat meg alkatrészeket hotd be kintről, én tőle szoktam veni cuccokat, elég korret árakat mond.
ha gondolod megadom az elérhetőségét.
honnan indultok ? mikor vagytok esztergomba? összefuthatunk ha gondolod huskyt is odaránthatjuk!
A tésztahidakhoz én még kicsi vagyok
Nem álltunk messze a dobogótól,de sajnos konstrukciós hibát csináltunk,és megadták magukat a húzó szálak
Amúgy végülis tisztes helytállás volt,mert országos 5ik helyet sikerült begyűjteni.
az jutott eszembe/ilyet vukk nem írhat/ hogy esőben mindenki fent lesz a fórumon és halálra motorozzuk magunkat a hétvégén !
ja és wukknak jön a haverja a hétvégén készen leszünk tőlük szerintem hétfőre!

amúgy elfelejtettem szerelek egy kdx200-ast és nagyon kéne hozzá lendkerék nem tudtok valami infót?
ha igen várom és köszönöm előre is!!
itt is szakad, bár nem vagyok olyan messze tőled.
jövöhéten csütörtökön megyek esztergomba, megyünk csonakázni a dunán lefelé.
szeva!
nagyon komoly lett wukk! még a végén lebasz mindenkit!

mindenhol szakad az eső vagy csak esztergomba ? ha így esik jetski-t kell venni hétvégére !
amúgy meg el kell kezdeni valahol mondjuk ez most csak 1 hirtelen fellángolás mert jó áron van 99es 400ért....szép meg minden de 1előre még nincs lóvém
nem tud valaki vmi jó kis kemény teleszkópot olcsóért? 30-40 körül? ( jó igen tudom hogy keményebb olaj kell meg stb...)
3 körül...rendszámos 94es
Menyniért adod a 25-öst?
előbb 125ös rxért jöjjön a srác...most nem tom pontosan h aki holnap jön annak a 80as kell e vagy a 125ös...jövő szombaton meg tuti a 125öst jönnek megnézni
mondjuk ja lehet előbb 85 fullcross kéne de az meg kismotor ha lesz pénz akkor úgyis megveszem
hát lehet...fatert is bekell fűzni...de akkor legalább azzal a tmmel én sokáig eljárnék nem nagyon húzkodnám neki ...
azzal meg megdöglesz .
nincs még anyi rutin a kezedben, hoyg rá tudj ülni egy tm re( a tm gyártja a legerősebbn 2T crossokat)
szerintem egy jó ideig még az rx el szorakozz, és majd utánna vmi erősebet.
aha, igen :)
nem pont itt a fórumon akarok eladni...itt mindenki nagyobb motorral tolja...már én is 125össel és most gondolkodom 125 crosson-ja igen Zozee nem is említettem!!!! VAN 1 TM CROSS 42 pacival 99es 400pénzért,képről überfaszán néz ki