viszont azt kivánom hogy senkinek se keljen igazságügyi szakértőhöz , mert agyémánt fokozatú volt nálunk az a legmagasabb. és brutális volt, majdnem hoyg mi mondtuk hoyg mitől lehete ez a motorban, nem tudott válaszolni a kérdésekre, amit az ügyvéd tett fel. félreolvasta a jegyzökönyvet, nem tudta ki a felpere és az alperes szb. röhej volt az egész.
gratulálok a helyezéshez ! szép ám országos 5-diknek lenni kivéve akkor ha csak négyen indultak
/jól van vicc volt/ tényleg szép!
ja még annyit utána megeszitek a hidat mondjuk milánói makaróni- nak?
mivel ragasztjátok a milyen tésztát? mik a követelmények mondjuk 1 méter fesztáv és aki a legtöbb súlyt akasztja rá és bírja az győz?
volt egy progim hidat lehetett volna vele tervezni /játékosan/ utána letesztelte egy autó és ha gyenge volt a konstrukció leomlott . /mondanom sem kell egyszer se ért át az én kocsim /innen sejtem nem egyszerű a sztori!
válaszokat azonnal várom
nem tudom hogy honnen megyünk regel 8 körül indulunk lefele a dunán.
majd inkább szerzek vmi motort és akor mehetünk motorozni.
evenx grat a tésztázáshoz.
zoozee: tajánban van egy mokus motorokat meg alkatrészeket hotd be kintről, én tőle szoktam veni cuccokat, elég korret árakat mond.
ha gondolod megadom az elérhetőségét.
A tésztahidakhoz én még kicsi vagyok
Nem álltunk messze a dobogótól,de sajnos konstrukciós hibát csináltunk,és megadták magukat a húzó szálak
Amúgy végülis tisztes helytállás volt,mert országos 5ik helyet sikerült begyűjteni.
az jutott eszembe/ilyet vukk nem írhat/ hogy esőben mindenki fent lesz a fórumon és halálra motorozzuk magunkat a hétvégén !
ja és wukknak jön a haverja a hétvégén készen leszünk tőlük szerintem hétfőre!
amúgy elfelejtettem szerelek egy kdx200-ast és nagyon kéne hozzá lendkerék nem tudtok valami infót?
ha igen várom és köszönöm előre is!!
amúgy meg el kell kezdeni valahol mondjuk ez most csak 1 hirtelen fellángolás mert jó áron van 99es 400ért....szép meg minden de 1előre még nincs lóvém
előbb 125ös rxért jöjjön a srác...most nem tom pontosan h aki holnap jön annak a 80as kell e vagy a 125ös...jövő szombaton meg tuti a 125öst jönnek megnézni
azzal meg megdöglesz .
nincs még anyi rutin a kezedben, hoyg rá tudj ülni egy tm re( a tm gyártja a legerősebbn 2T crossokat)
szerintem egy jó ideig még az rx el szorakozz, és majd utánna vmi erősebet.
nem pont itt a fórumon akarok eladni...itt mindenki nagyobb motorral tolja...már én is 125össel és most gondolkodom 125 crosson-ja igen Zozee nem is említettem!!!! VAN 1 TM CROSS 42 pacival 99es 400pénzért,képről überfaszán néz ki
amúgy köszi!
jövöhéten igérem megkérdezem.
/jól van vicc volt/ tényleg szép!
ja még annyit utána megeszitek a hidat mondjuk milánói makaróni- nak?
mivel ragasztjátok a milyen tésztát? mik a követelmények mondjuk 1 méter fesztáv és aki a legtöbb súlyt akasztja rá és bírja az győz?
volt egy progim hidat lehetett volna vele tervezni /játékosan/ utána letesztelte egy autó és ha gyenge volt a konstrukció leomlott . /mondanom sem kell egyszer se ért át az én kocsim /innen sejtem nem egyszerű a sztori!
válaszokat azonnal várom
megkérdezted a 2 blokk közti különbséget?
majd inkább szerzek vmi motort és akor mehetünk motorozni.
evenx grat a tésztázáshoz.
zoozee: tajánban van egy mokus motorokat meg alkatrészeket hotd be kintről, én tőle szoktam veni cuccokat, elég korret árakat mond.
ha gondolod megadom az elérhetőségét.
Nem álltunk messze a dobogótól,de sajnos konstrukciós hibát csináltunk,és megadták magukat a húzó szálak
Amúgy végülis tisztes helytállás volt,mert országos 5ik helyet sikerült begyűjteni.
ja és wukknak jön a haverja a hétvégén készen leszünk tőlük szerintem hétfőre!
amúgy elfelejtettem szerelek egy kdx200-ast és nagyon kéne hozzá lendkerék nem tudtok valami infót?
ha igen várom és köszönöm előre is!!
jövöhéten csütörtökön megyek esztergomba, megyünk csonakázni a dunán lefelé.
nagyon komoly lett wukk! még a végén lebasz mindenkit!
mindenhol szakad az eső vagy csak esztergomba ? ha így esik jetski-t kell venni hétvégére !
nincs még anyi rutin a kezedben, hoyg rá tudj ülni egy tm re( a tm gyártja a legerősebbn 2T crossokat)
szerintem egy jó ideig még az rx el szorakozz, és majd utánna vmi erősebet.