Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csiga.............te olvasod ezeket?????? most szolj hozzá.....
zééé...vel sokat nevetünk
aham, kb hány nm és hány le? nem tudsz vmi adatod mondani?
ha hobby szerüen használom ugy hogy heti 2x 3x veszem elő és ugy max heti 5-15 ora megy bele ( de ez függ időjárástól is) ugy hány szezont bir ki?
azért nem venék fullcrost mert a szervizigényesség miatt én nem akarnék rá költeni 20-50 oránként x összeget.... magyarul ne legyen többet szervizben mint amennyit használom és ne legyen költséges a fenntartása...
Folyamatábra a leérkezésről....
Hülyülni lehet, de trágár kifejezésekkel (fasz, elmebeteg) leosztani már nemkéne a szerencsétlent.
jó lett a háromezredik hozzászólás is!

tegnap átsiklottam felette véletlen de wukknak felhívom a figyelmét nézze meg!!!

mi van a tésztahidakkal?
Szépen halad a fórum látom.Amúgy én is egyetértek huskyval,h megéri egy 125ös tanulómotorba befektetni,mert igen jó alapot ad az embernek.
Wukk kolega sztem a gépét fényképezgeti,márha lenne mit ,a fatankos 100lovas déerzét.. .
Olyan mocskos xar idő van,éjt nappalá téve esik az eső,ázik a talaj,előrekacsintva az endurós időnek
szia polar0101!

mondjál valami közelebbit a cagiváról pl. évjárat meg pontos tipus lehet lenne leírás hozzá!
helo

Remélem zörög még itt vki cagiva elefant650-el.Nemsok nyomát lelem hunniában.
Segítséget szeretnék kérni kábelvisszakötés ügyben+kipuf téren,
az a helyzet hogy mindent megjelöltem mégis lemaradt pár huzalról.

1.A hátsó lámpáról jövő kábelköteg mellett van 2db magányosszál az egyik csúszósarus azt tudom hová tartozik,
a másikat nem.Az hová való?(sztem ott van vmi egység az aksitól hátrafelé a vázra rögzítve és annak a csavarja alá)

2.Van egy vastag 1-2cm széles kb 10cm hosszú lapos rézfonat test-vezeték az hová tart?a negatívra sztem ez 90%.

3.A biztosítékos doboztól is jön egy árva kábel alátétszerű lukas végződéssel őt mihez?Sztem az aksi +ra.

Kipufogóról bármiféle info jól jönne,szabadkezes rajz,manual stb(bár a 750-900ban nincs benne)
teljesen üres a dob csak egy csőcsonk van benne.
Vagy ha tudja vki hogy ideiglenesen mit tehetnék bele ami nem árthat valameddig azzal is ellennék.
2 db 325-ös henger fúj bele,tehát ehez mérten mit és mekkorát és hová.
Jelenleg egy választófal maradéka van kb a dob felénél egy 15-20cm-res csőcsonk a kipuf végétől befelé és egy fém háló volt közvetlen a beömlő csonkoknál a dob kiszélesedett részén körben begányolva.

jöhet a mailomra is a válasz,köszi
Kishapsi tesz rá olcsóbban is generátort
Ha kicserelem egy hasznalt CRF450x fotengelyet (kb 70 e) tennek ra generatort (kb 80 e) meg lampakat (15 e) es mar alapbol vizsgaztatott akkor enduro vagy supermoto lesz belole?
A füst nem belőle jött, ugye?
Gerle2. Nyugodtan gondolkozz 250 4t-ben Még egy versenyzö sem tudja teljesen kihasználni nem hogy te vagy egy amatör . A 450 nagyon erös higy nekem van benne tapasztalatom 450röl ültem vissza 2504t-re és sokkal jobban motorozható mint a nagyvas és nem érzem hátrányát a hiányzó 10-15lóerönek.üdv. gábor. Most hétvégén Nyáregyházai kép.
Ezt még te sem hiszed el ugye?
még egyszer KŐSZ!!!
kiderül ....most hétvégén minden eldől három szálon fut a cselekmény......az eggyik csak be jőnnnnnn......

jővő héten nem lehet majd lerugni a vasról...az ziher!!!...
na megyek aludni mert holnap 11kor kelek
csőőő
nincs mit kicsit késve de +kerestem. tud hozni cuccot hozzá?
NA hello mindenki..................a "VUKK" story komoly....

Zéééé komolyak az alkotásaid.......csinálhatnál olyan star wars-os repűlő motorokat nem jut eszembe a nevük.. dr-z felirattal rajta vukk kapitányal....egy crosspályán......

"andersengerle".....jó ez csak vicc volt !!!! ne sértödj meg......

de komolyan szerintem és hangsúlyozom nem rosszindulatból hanem csak is kizárolag jóindulatból ......
ha rám halgatsz ....valami 125 endurot veszel.....valami wr....mint lünyőnek....vagy hasonló....akár egy rx....és szép nyugisan haladsz fellfele a nagy vasakhoz....ugyanis könnyű ám megdögleni...

.........kishapsi kösz a számot beszéltem a sráccal........mégegyszer köszönöm...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az kész hogy akárhányszor mondja neki valaki hogy a hülye elllllipszilonos jééé....ő mindig leirja pontos jééé vel....
te HÜJE vagy
és ha jól megnézitek a képet ez télleg az , mert ott a fémtank rajta, és azér van fából mert ez egy tuningolt változat.
ya

viszont wuk most küldöt képet a motorjáról emilben:

Ja, a Battai,nem?